INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OVREBO PUS LA ZID

"Ce jaf la Munchen! Ruşine mondială"

Articol de - Publicat joi, 18 februarie 2010 00:00

Presa italiană l-a desfiinţat pe arbitrul norvegian, aflat la a treia gafa majoră împotriva echipelor peninsulare. Ofsaidul de 1,48 metri, pe care nici asistentul Nebben, şi nici Ovrebo nu l-au văzut şi din care Klose a decis victoria lui Bayern (2-1) cu Fiorentina a declanşat o mare revoltă.


"Ce furt! Fiorentina e furioasă, golul de 2-1 din ofsaid uriaş", a titrat La Gazzetta dello Sport. Care publică şi reacţiile jucătorilor viola. "Ne-au furat pe faţă. Am văzut ofsaidul şi de pe banca de rezerve. E absurd, incredibil. Mă simt ca şi cum aş fi fost muşcat de un cîine", s-a plîns căpitanul Montolivo. "E frustrant să fii bătut cu o asemenea eroare impardonabilă", a completat Kroldrup, autorul golului egalizator. Chiar şi Karl-Heinz Rummenigge, şeful lui Bayern a recunoscut că la golul lui Klose "a fost ofsaid de un metru".

Vezi rezumatul meciului Bayern - Fiorentina 2-1  (video)


Postul toscan Radio Blu a lansat imediat o petiţie, sub forma unui email, de transmis la UEFA, conţinînd următorul mesaj:


"În atenţia lui Angel Maria Vilar Llona,

Sînt un suporter al Fiorentinei, şi sînt orgolios pentru asta, şi trebuie să vă fie ruşine pentru prestaţia lui Ovrebo şi pentru ce s-a întîmplat pe 17 februarie, pe Allianz Arena din Munchen.Ovrebo şi UEFA au insultat oraşul Firenze şi Fiorentina".

 

Ovrebo a dezavantajat-o pe Inter, într-un meci la Liverpool din Liga Campionilor, cînd l-a eliminat gratuit pe Burdisso. Apoi, la Euro 2008, împotriva României, n-a validat un gol regulamentar marcat de Toni şi ne-a dat un penalty mai mult decît generos, ratat de Mutu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Golul caraghios primit de Rapid a declanșat haosul la Clinceni » Probleme în mai multe sectoare ale stadionului
Superliga
Golul caraghios primit de Rapid a declanșat haosul la Clinceni » Probleme în mai multe sectoare ale stadionului
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (63)
 •  19 Februarie 2010, 03:33
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Bine ca te-ai uitat si tu cand era Fiorentina deja in 10 desteptule. Sutneti parelri cu fotbalul, traiti cu impresia aia ca cine are mingea face jocul. Baietica, tactic Fiorentia a jucat impecabil. Uite la pima repriza(ahda, stai ca n-ai vazut-o), cand Bayern a avut un sut anemic a lui Robben si o angajare in careu pentur Mueller parca, pe centrul portii si cam atat pana la faza golului. Tactic Fiorentia a jucat aproape perfect.

 •  18 Februarie 2010, 23:47
Postat de pe 18 Februarie 2010, 14:19

Macaronarii astia vor sa pacaleasca fotbalul si sa castige meciul cu 1-0 sau sa mearga in finala cu 1-1 din deplasari. Va mai aduce-ti aminte de Viali in Dinamo - Sampdoria , ce proteste ,ce vehementa , era 1-0 pentru Dinamo, a dat arbitrul un corner si dupa toata tiganeala ce a durat 1 minut si ceva a dat broscoiul gol din corner si dupa 0-0 la Genova au ajuns in finala dupa 2 meciuri in care nu au jucat nimic! Un petrolist.

si urziceniu ce incearca sa faca?

 •  18 Februarie 2010, 22:08

atunci trebuie sa stii ca si spanioli spun la fel, daca vrei sa insinuezi ca doar italieni

Vezi toate comentariile (63)
Comentează