FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAŞI, AZI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

N'Doye titular azi datorită netului

Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo
Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 aprilie 2010 00:00

Conducerea a decis ca Ousmane să fie reprimit la prima echipă după ce a văzut că fanii îl cer înapoi pe internet. Azi e anunţat titular cu Iaşiul

Decizia şefilor din Ştefan cel Mare, ca Ousmane N'Doye să fie amendat cu 25% din contractul pe ultimul an, dar să revină la prima echipă, i-a şocat pe mai mulţi jucători. "Dacă el s-a întors, ar fi trebuit să vină împreună cu ceilalţi cinci. Aşa era corect!", au comentat "cîinii".

Surse din cadrul clubului susţin că decizia conducerii de a-l aduce pe senegalez la prima echipă este o strategie de împăcare cu galeria: "Acţionarii au urmărit reacţia fanilor pe internet vizavi de N'Doye şi au văzut că aceştia critică decizia de a-l retrograda la formaţia secundă şi îl doresc înapoi la echipă. De aceea l-au readus, pentru a nu strica şi mai mult relaţia cu suporterii!".

Ousmane este anunţat titular azi, cu Poli Iaşi, dacă îi va permite starea de sănătate, el fiind uşor accidentat, în ultimele zile antrenîndu-se separat. Africanul a lipsit din echipa "cîinilor" doar un singur meci după scandalul cu Bratu, la cel de la Bistriţa, cu Gloria (2-3).

Sondaj dinamovisti.ro:
Ce pedeapsă ar trebui să primească N'Doye?
1. Doar amendă - 42%
2. Să fie dat afară - 36%
3. Să joace la Dinamo II - 22%
Votanţi: 3.000

Evoluţia lui N'Doye comparativ cu adversarul său direct la meciul cu CFR
Ousmane N'Doye
Baloane jucate    57
Mingi recuperate    8
Şuturi la poartă    0
Şuturi pe poartă    0
Acţiuni utile    8

Gabriel Mureşan
Baloane jucate    57
Mingi recuperate    20
Şuturi la poartă    4
Şuturi pe poartă    2
Acţiuni utile    13

"Şi Borcea vrea să plece"

Vasile Turcu, retras din acţionariatul "cîinilor", spune că preşedintele executiv al lui Dinamo l-ar putea urma în această vară. "Unii suporteri au fost folosiţi împotriva mea. Va veni un moment cînd voi spune ce am de spus, dar nu acum. Eu simt că şi Cristi Borcea este pe picior de plecare, fiindcă este foarte dezamăgit. În scurt timp, s-ar putea să plece şi el", a declarat Vasile Turcu la sport.ro.

Îi reprimesc pe toţi?
Discuţiile dintre Cristi Borcea şi fraţii Victor şi Ioan Becali au continuat şi ieri, subiectul fiind acelaşi, soarta celor patru jucători puşi pe lista de transferuri: Mărgăritescu, Zicu, Adrian Cristea şi Boştină. Surse autorizate susţin că aceştia ar putea fi rechemaţi la prima echipă la începutul săptămînii următoare: "Luni sau marţi veţi avea o surpriză! Probabil vor reveni la prima echipă pentru acest final de sezon, apoi li se vor căuta echipe!". "Dacă îl ierţi pe N'Doye, iartă-i pe toţi!", i-ar fi transmis fraţii Becali lui Borcea.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu a anunțat lista convocărilor preliminare pentru meciurile cu Cipru și Kosovo
Nationala
Mircea Lucescu a anunțat lista convocărilor preliminare pentru meciurile cu Cipru și Kosovo
Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce
Campionate
Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce
Verdictul lui Adrian Porumboiu pentru golul lui Miculescu din Rangers - FCSB
Europa League
Verdictul lui Adrian Porumboiu pentru golul lui Miculescu din Rangers - FCSB

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (6)
stefan2
stefan2  •  23 Aprilie 2010, 19:25

Ce legatura are ce a facut N2 cu ceea ce au facut ceilalti? N2 a fost 1 noapte cu prietenii, ceilalti au fugit de la echipa.Pe el il costa 40000 Euro 1 noapte (sau mai multe) ceilalti platesc mai scump pt ca au dezertat.Puteau de ex sa faca greva japoneza:).

 •  23 Aprilie 2010, 15:23

lacheii sa se duca la stapanii lor - fratii albanezi becali!! nu au ce cauta la Dinamo. pastrati-i pe alexe si n'doye - restul out de acum!!!!!!!!!!!!!!!!

 •  23 Aprilie 2010, 09:46

SUNT ALATURI 100% DE DINAMO, DE BADEA, PRUNEA, N'DOYE !!! PE TRADATORI SA NU II MAI PRIND PE LA CLUB SI NICI PE FRATII DE CACAO - DOI ANALFANETI S-SITZI SI SEMI-OLLLIGOFFFRENIII !!! AIA NU MAI AU CE CAUTA LA DINAMO!!! MOTI AR TREBUI SI EL EXPEDIAT DE LA DINAMO PANA NU O MAI COMITE O DATA IN INTERESUL FRATILOR FFFEEEEKAAALIII!!! LA MECI VOM FI UNITI CONTRA VOASTRA: BRATU, ZICU, CRISTEA, BASHHINA, MARGARITEESCU! HAI DINAMO!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează