FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

UPDATE » Pustai: "Pînă la vară nu discut!". Rednic: "Nu merit să antrenez Rapidul, am greşit faţă de fani"

Marius Şumudică şi Cristi Pustai îşi dispută locul pe banca tehnică a Giuleştiului
Marius Şumudică şi Cristi Pustai îşi dispută locul pe banca tehnică a Giuleştiului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2011 12:21

UPDATE //  Cristi Pustai a confirmat la GSPTV că la vară i se termină contractul cu Gaz Metan şi nu a exclus o posibilă trecere în Giuleşti. Tehnicianul medieşenilor spune însă că nu are de gînd să plece în Giuleşti în timpul sezonului şi aşteaptă pînă la finalul campionatului pentru a lua o decizie.

"Nu ştiu cum am apărut eu pe listă. Nu cred că se va întîmpla ceva acum, Marius are contract şi are încă şanse de a îndeplini obiectivul. Nu cred că e oportună o schimbare.

Eu deocamdată am echipă, am contract, nu pot să discut astfel de lucruri. Întradevăr, la vară îmi expira înţelegerea de la Mediaş, dar o să am o discuţie cu conducerea clubului petru o eventuală prelungire", a spus Pustai la GSPTV.

UPDATE // La puţine momente după ce GSP.RO a anunţat că Mircea Rednic se află pe lista Rapidului pentru a prelua echipa după despărţirea de Marius Şumudică, tehnicianul lui Khazar Lankaran a spus: "Eu nu mă mai intorc la Rapid. Eu am greşit faţă de suporteri şi ca jucător şi ca antrenor. Nu merit să antrenez Rapidul în cazul de faţă", crede antrenorul care a adus ultimul titlu de campioană formaţiei din Grant.

"M-a surprins şi nu prea situaţia lui Şumudică, eu am mai vorbit despre acest subiect. E foarte greu să antrenezi Rapid, Dinamo sau Steaua. Nu eşti numai antrenor, sînt tot felul de chestii care te lovesc, şi cînd ai rezultate, şi cînd nu ai. Mai e şi influenţa suporterilor.
Îţi trebuie experienţă ca să faci performanţă la Rapid, Şumudică nu o avea", a spus Rednic la GSPTV

Nebunia de pe banca tehnică a Rapidului nu este o noutate. Clubul din Grant a fost mereu un malaxor de antrenori, iar situaţia lui Marius Şumudică face parte dintr-un astfel de puzzle. Noutate este însă faptul că s-a ajuns în situaţia în care şi patronatul, George Copos, şi antrenorul, Marius Şumudică, să-şi dorească despărţirea.

Principalul candidat pe lista lui George Copos este Mircea Rednic, antrenor în acest moment la Khazar Lankaran, dar cu şanse minime de a-şi îndeplini obiectivul, titlul în Azerbaidjan, astfel că poate veni fără probleme din vară. Şanse mari are şi Cristi Pustai, acesta din urmă avînd sprijinul preşedintelui Dinu Gheorghe.

În ultima vreme, între Rednic şi Copos ar fi avut loc mai multe discuţii telefonice, ca de fiecare dată, de altfel, atunci cînd în Giuleşti apăreau probleme, iar patronul se gîndea la alt antrenor. "Le-am spus celor de la Rapid că nu vor mai cîştiga nici un trofeu fără mine", declara Mircea Rednic în iarnă, cînd Copos se gîndea deja că Şumudică ar putea claca.

Mircea Rednic, 49 de ani, e plecat din România de doi ani, timp în care a antrenat pe Alania Vladikavkaz, liga a doua rusă, cu care a pierdut la mustaţă promovarea în prima ligă, iar acum e la Khazar Lankaran, în Azerbaidjan. Cu el antrenor, Rapid a cîştigat titlul de campioană în 2003, iar dacă preia din nou echipa, ar fi al patrulea mandat.

Profesor de matematică, Cristi Pustai, 46 de ani, este cel mai vechi antrenor care activează în acest moment la o echipă din Liga 1, fiind din 2007 la Gaz Metan Mediaş. Este pentru a doua oară cînd numele său este vehiculat în legătură cu Rapid.

Ambii antrenori sînt în acest moment sub contracte pînă la vară.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Adversara celor de la FCSB în Europa League conducea cu 3-0 în minutul 12, însă apoi a urmat NEBUNIA!
Campionate
Adversara celor de la FCSB în Europa League conducea cu 3-0 în minutul 12, însă apoi a urmat NEBUNIA!
Sepsi OSK - FCSB, în etapa #11 din Liga 1. Echipe de start + detalii de la Sf. Gheorghe
Superliga
Sepsi OSK - FCSB, în etapa #11 din Liga 1. Echipe de start + detalii de la Sf. Gheorghe
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
Superliga
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (10)
sorinacho4
sorinacho4  •  28 Aprilie 2011, 11:30

Ovidiu Sabau e cel mai potrivit

redsef2005
redsef2005  •  28 Aprilie 2011, 09:28

Otelul, Timisoara, Vaslui, Dinamo, Steaua si Rapid sunt echipele care foarte probabil ne vor reprezenta in Europa; dintre ele, doar Otelul si Dinamo au avut acelasi antrenor la inceputul campionatului!!! Cum vreti sa obtina rezultate in Cupele europene fara pic de stabilitate in conducerea tehnica???! Nici daca vin Fergusson, Mourinho, Guardiola, Wanger - nici toti impreuna! - nu pot face minuni peste noapte! Iar daca la trei luni se schimba antrenorul, dupa cum viseaza patronul noaptea...

vera7kc
vera7kc  •  27 Aprilie 2011, 21:54

cea mai buna varianta e rednic.....nici bergodi sau hizo nu ar fi rau....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close