FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BRĂNEŞTI 3-1

Cronica partidei Dinamo - Brăneşti, scrisă de Marius Mărgărit » Sacrificiul lui Bălgrădean

Bălgrădean şi-a lăsat echipa în 10 la 2-1, la o fază la care oaspeţii puteau egala
Bălgrădean şi-a lăsat echipa în 10 la 2-1, la o fază la care oaspeţii puteau egala

Articol de - Publicat marti, 17 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 17 mai 2011 00:46

Dacă tot era ultimul meci din "Groapă" într-un sezon şleampăt, fanii lui Dinamo au mai doborît un record: doar 300 în tribune. Numai cifra aducea aminte de spartanii de altădată. Acum erau doar suporteri uzi şi dezamăgiţi de promisiuni devenite deziluzii.

Bakaj şi stop!
Chiar şi aşa,  "cîinii" au început tare, în faţa unei echipe care nu mai are de multă vreme mai nimic în comun cu Liga I. Alexe a sprintat, Bakaj a umblat la cutiuţa tehnică şi a făcut după nici două minute 1-0. Apoi stop. Inexplicabil, Dinamo a lăsat fotbalul la punctul mort. Brăneştiul n-a aşteptat invitaţii speciale. A ieşit la joc şi Bălgrădean a început să aibă de lucru 

Amintiri cu CFR
Partea secundă a început cu un adevărat iureş în careul dinamovist. Avram (48), singur, nu l-a putut învinge pe senzaţionalul Bălgrădean. În degringoladă, Dinamo a retrăit recentul coşmar cu CFR în momentul în care băieţii anonimului Urican au egalat din penalty-ul scos de Zuluf în faţa lui Bărboianu. În tribune, "spartanii" cer demisii! Acelaşi Zuluf era să facă 1-2, dar Bălgrădean a fost iar providenţial. Dinamo a reacţionat din pumni şi Kone a marcat pentru 2-1 şi cîteva minute de linişte. Doar cîteva, pentru că Zuluf şi ai lui aveau tupeu.

Bărboianu, portar de avarie
Mai era doar un sfert de oră cînd defensiva dinamovistă a îngheţat iar şi Zuluf l-a obligat pe Bălgrădean să-l faulteze de "roşu". Pînă la urmă, sacrificul portarului a meritat.  Emoţii mari. Ciudat! Deşi dinamoviştii erau în 10, iar în poartă era doar Bărboianu, Brăneştiul, cu Florentin Petre pe teren, n-a mai atacat. Au făcut-o "cîinii". Torje l-a servit excelent pe Dănciulescu, care a marcat simplu din mijlocul unei defensive care şi-a amintit brusc că nu mai are ce să apere. Un gol de 3-1 care a pus la adăpost punctele, dar şi locul de Europa League pentru Dinamo, indiferent de rezultatul din finala Cupei, cu Steaua.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
OUT de la FCSB? » Jucătorul dispărut din echipa roș-albaștrilor nu mai intră în planurile lui Becali
Superliga
OUT de la FCSB? » Jucătorul dispărut din echipa roș-albaștrilor nu mai intră în planurile lui Becali
Tatăl lui Mihai Popescu, detalii savuroase despre fiul său înainte de Rangers - FCSB: „Voiai să-i batem pe ăștia?!”
Europa League
Tatăl lui Mihai Popescu, detalii savuroase despre fiul său înainte de Rangers - FCSB: „Voiai să-i batem pe ăștia?!”
Leo Messi, încredere totală într-o româncă! I-a dat pe mână tot imperiul lui imobiliar: „Lucrăm de peste 12 ani” » Vânzări de 530 de milioane de euro!
Campionate
Leo Messi, încredere totală într-o româncă! I-a dat pe mână tot imperiul lui imobiliar: „Lucrăm de peste 12 ani” » Vânzări de 530 de milioane de euro!

„Înotam, iar bătăile inimii răsunau ca un motor surd: eu sunt, eu sunt, eu sunt” » Povestea răscolitoare a scriitoarei Sylvia Plath și a singurului ei sprijin într-o luptă teribilă: „Abia îmi țin capul deasupra apei”

Drăgușin la Inter? Schimbul pe care nerazzurrii îl pun la cale cu Tottenham


Comentarii (19)
spartandinamovist
spartandinamovist  •  17 Mai 2011, 21:25
Postat de aldo_m pe 17 Mai 2011, 15:21

SA-I MULTUMIM BRANESTIULUI CA N-A VRUT SA TRAGA UN SUT SANATOS LA POARTA NOASTRA ,in schimb fostul nostru jucator ando cum al stim -SLAB FARA PEDAGOGIE NU STIE SA PUNA JUCATORII IN TEREN NU STIE SA FACA SCHIMBARI ,IAR DACA UN JUCATOR DA RANDAMENT PE DREAPTA ANDO AL MUTA PE STANGA SI GATA SE STINGE ,am spus ca ando trebuie dus la un control medical ,de fapt el n-are nici o vina NICU BADEA E PRINCIPALUL VINOVAT PT NUMIREA ACESTUI FOST JUCATOR CA ANTRENOR NU E SAU GIOVANII CA TOT AI SPALA JUCATORI ANDO -si ando si talnar vedeau ca un jucator gafeaza si CULMEA JUCATORUL ERA TITULAR MECI DE MECI -CUM DRACU SA FACI PERFORMANTA ASA

cum nau vrut?dar uitate inca o data daca ai posibilitatea si vezi ca danciulescu coborise mijlocas stinga la inchidere era al doile inchizator il ajuta pe torje si la viteza lui torje si alui alexe sau aventurat o data si era sa fie pedepsiti branestiul si au mai incercat odata prin mijlocasul lor stinga cin a vrut sa peste barboianu dar nu a reusit si sa facut superioritae pe stinga torje cu o viteza de intersity a dat o pasa pe pozitie viitoare lui danciu si gol ..dinamo in atac e letala desta branestiul nu sa aruncat in atac si cind a facuto au fost taxati ...tu iesti dinamovist ?

lp64
lp64  •  17 Mai 2011, 19:25

Ce inseamna "Ciudat! Deşi dinamoviştii erau în 10..."? Ca Branestiul le-a dat meciul? Chiar nu vreti sa terminati cu idioteniile astea?

ciocaneanu
ciocaneanu  •  17 Mai 2011, 16:15

Arsenal are de asemenea probleme cu suporterii care nu mai vin la stadion, dar englezii au explicat situatia prin jocul mediocru al echipei si prin lipsa cistigarii unui trofeu in ultimii 6 ani. O fi vreo asemanare? Cit despre Talnar, cu el antrenor a jucat Dinamo pt. ultima oara fotbal de calitate, ca incepusera adversarii sa-si faca griji. A avut insa grija Jovani de campionat, cu arbitru spaniol la Urziceni cu umblat la jucatori samd.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează