INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA / SUPERLIG

Hagi, făcut praf de fostul său preşedinte de la Galata: "A fost o mare dezamăgire"

Hagi, o dezamăgire pentru Polat
Hagi, o dezamăgire pentru Polat

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 10 iunie 2011 14:53

Fostul preşedinte al clubului Galatasaray, Adnan Polat, a declarat într-un interviu acordat cotidianului Akşam cã antrenorul Gheorghe Hagi "a fost o dezamãgire totală" la conducerea tehnică a echipei din Istanbul.

Polat a vorbit despre toţi antrenorii care au venit la Galatasaray pe durata mandatului sãu de preşedinte (martie 2008 - mai 2011).

"Michael Skibbe era foarte bun. Dar aici nu a mers cu el. Apoi a plecat în Germania şi nu a reuşit nici acolo. Lui Frank Rijkaard i-am spus: «Renunţă la sistemul 4-3-3. Aici nu este ca în restul Europei. În Europa atacanţii scot mingi din apãrare. Ţine partea de mijloc aglomerată». Nu m-a ascultat.

Hagi a fost o dezamăgire totalã. Iar în privinţa lui Misimovici a greşit. De exemplu şi Rijkaard a spus despre Keita: «Eu nu iau în echipã pe cineva care trădează». Însă era un jucător bun", a spus Adnan Polat, conform Mediafax.

Gheorghe Hagi a ocupat funcţia de antrenor principal al echipei Galatasaray timp de cinci luni, în sezonul 2010/2011, acesta fiind al doilea său mandat la conducerea tehnicã a formaţiei din Istanbul. Pe parcursul sezonului recent încheiat, internaţionalul bosniac Zvjezdan Misimovici l-a criticat pe Hagi, care l-a exclus din lot pentru indisciplină, spunând cã este un mincinos şi că nu i-a spus în faţă de ce l-a sancţionat.

Zvjezdan Misimovici a fost exclus din lotul echipei Galatasaray, în toamna anului trecut, la scurt timp dupã ce Hagi l-a avertizat pe bosniac la un antrenament spunând cã nu tolereazã indisciplina. Misimovici joacã în prezent la Dinamo Moscova.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Golul nepământean al lui Haaland i-a pus „pe butuci” pe statisticieni: „Cum naiba ar trebui să calculăm?”
Liga Campionilor
Golul nepământean al lui Haaland i-a pus „pe butuci” pe statisticieni: „Cum naiba ar trebui să calculăm?”
A fost ispită la „Insula Iubirii”, acum se iubește cu un fotbalist legendar » A confirmat relația la ieșirea din hotel
Campionate
A fost ispită la „Insula Iubirii”, acum se iubește cu un fotbalist legendar » A confirmat relația la ieșirea din hotel
FCSB a coborât în clasamentul din Europa League după ce s-au jucat primele două meciuri ale etapei
Europa League
FCSB a coborât în clasamentul din Europa League după ce s-au jucat primele două meciuri ale etapei

„Cum adică să NU-l umilesc?” » Campioana Otilia Bădescu, interviu rar despre luptele pe muchie de paletă: „Chinezii au refuzat să mă pregătească, le-a fost frică!” + Ce mare regret are

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (14)
tibi31
tibi31  •  11 Iunie 2011, 15:22

Hagi ca jucator a fost exceptional !Ma mir ca la priceperea lui in domeniul fotbalului de ce nu ia o echipa de jos cum au facut si altii inaintea lui.Nu vrea sa inteleaga ca nu are deocamdata valoare ca antrenor.E mult sub orice technician din liga 1!Acum daca va prelua nationala o sa fie inca un esec in cartea sa de vizita!

dreamer123
dreamer123  •  10 Iunie 2011, 20:14

hagi = NUL ca antrenor, degeaba

dordor
dordor  •  10 Iunie 2011, 18:43

mai baieti-turcaleti si toti desteptii de 15 ani de pe forum, cu cap de urs si trup de lup, NU VA ATINGETI DE HAGI ! PUR SI SIMPLU NU AVETI VOIE, IAR ASTA CIT VETI TRAI VOI ! ce nu intelegeti ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează