SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO Clipe înfricoşătoare pentru Nadal la US Open. Spaniolul s-a prăbuşit la podea

Clipe de groază pentru Nadal la US Open
Clipe de groază pentru Nadal la US Open

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 05 septembrie 2011 07:46

Rafael Nadal a traversat momente de groază, în urmă cu cîteva ore, la conferinţa de presă susţinută după ce l-a învins pe David Nalbandian, în turul trei la US Open.

În timp ce răspunea întrebărilor jurnaliştilor, Nadal a resimţit crampe musculare violente la unul dintre picioare.

Spaniolul a apucat să spună doar "domnilor", după care faţa i s-a schimonosit de durere şi s-a prăbuşit în scaun, incapabil să mai scoată un cuvînt. Jurnaliştii prezenţi au fost evacuaţi din sală, în timp ce sportivul a alunecat uşor sub masă, pe podea.

Durerile au fost atît de puternice, încît Nadal a părut că are chiar şi probleme de respiraţie.

VIDEO cu momentele de groază mai jos

Episodul a fost cu atît mai ciudat, cu cît spaniolul tocmai glumise pe tema autobiografiei sale, declarîndu-se încîntat de forma fizică excelentă pe care o traversează.

Jurnaliştii au fost reprimiţi în sală după aproximativ 10 minute, imediat ce Rafa şi-a revenit, graţie pungilor cu gheaţă aplicate pe piciorul cu probleme. Sora şi mama lui au trăit la intensitate maximă acest moment dramatic, traversînd coridorul care ducea la sala de conferinţă în fugă, atunci cînd au aflat ce se întîmplă.

Într-un interviu pentru CBS, Nadal a confirmat faptul că durerile i-au fost cauzate de crampe musculare, pe care le-a traversat şi înainte de meciul cu Nalbandian, promiţînd însă că totul va fi OK.  "Au fost doar nişte crampe musculare, atîta tot. Durerea a fost atît în faţa, cît şi în spatele piciorului, de aceea a fost atît de chinuitoare", a mărturisit spaniolul.

Rafael Nadal l-a învins în turul trei pe David Nalbandian, în trei seturi, care au durat două ore şi jumătate, scor 7-6, 6-1, 7-5. În turul următor îl va întîlni pe Gilles Muller.

US Open-ul din acest an pare a fi unul blestemat pentru sportivi, nu mai puţin de 17 dintre ei abandonînd competiţia. Tomas Berdych a fost ultimul dintre aceştia, el renunţînd sîmbătă din cauza problemelor la umăr.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Superliga
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (35)
miji
miji  •  06 Septembrie 2011, 15:07

ce ROMANI puteti fi mai.... spaniolii, ca si orice alta natie inafara de romani,, chiar muncesc, se antreneaza si pun suflet in ceea ce fac. in tennis, fotbal, baschet, si mai in toate sporturile. pe cand la noi,,, nu exista sport ci pur si simplu afaceri, sau mai bine zis ,, bisnita. pe nimeni nu intereseaza performanta. si alte chestii ce tin de sport. nu mai criticati atata ca nu sunteti in masura. stati jos si priviti sportul adevarat.

dangerard
dangerard  •  05 Septembrie 2011, 19:11

Titlul spune tot, multa ura, multa invidie...E clar ca nu o sa fie niciodata Federer cu nici Federer n-are cum sa fie Nadal, sunt 2 jucatori total diferiti dar la fel de valorosi , vorba lui Federer "Poate n-as fi fost atat de mare daca nu era Nadal si invers...".

narutosslazio
narutosslazio  •  05 Septembrie 2011, 18:23

Este mai mult decat clar ca Nadal si Djokovic sunt dopati. Faza asta e cu totul altceva. Da, crampele musculare te pot darama. Cei care nu au facut niciodata sport si care stau si bat campii pe siteurile sportive, nu au cum sa inteleaga. Jenant mi s-a parut ca nimeni nu s-a dus la el..pozau ratatii aia intr-o veselie. Rasa umana merita 50 de bombe atomice in cap.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează