FOTBAL  »  Superliga  »  NEDORIT DE STEAUA, GOLGETER IN UCRAINA

Gigi nu a vrut să dea 800.000 de euro pe un jucător. Acum a reuşit a patra "dublă" în 10 meciuri!

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 septembrie 2011 18:14

A fost în curtea Stelei timp de 5 luni sub formă de împrumut, dar Gigi Becali nu a vrut să plătească 800.000 de euro pentru a obţine definitiv semnătura jucătorului brazilian. Maicon Oliveira s-a întors în Ucraina, la Volyn Luţk, echipă pentru care a înscris nu mai puţin de 11 goluri în 10 meciuri.

Vîrful a reuşit a patra dublă în noul sezon în partida din Cupa Ucrainei, cîştigată de Volyn cu scorul de 7-1 împotriva celor de la Ilişiveţ Mariupol. Brazilianul a înscis golul de 2-0 şi 5-1.

Steaua a pierdut toţi atacanţii din sezonul trecut

Marius Bilaşco, Maicon, Marius Onofraş, Nicolae Dică, Lucian Burdujan şi Romeo Surdu au părăsit pe rînd curtea Stelei lăsînd în urma lor un gol imens, pe care Raul Rusescu (3 goluri), Stefan Nikolici (nici un gol), Tatu (două goluri), Florin Costea (nici un gol) şi Mihai Costea (3 goluri) încearcă din răsputeri să-l înlocuiască. Atacul roş-albaştrilor nu a înscris cît a reuşit Maicon în startul noii stagiuni (8 / 11).

Gigi Becali a vrut să-l aducă pe Moraes

Finanţatorul echipei din Ghencea a încercat să aducă un "atacant mai valoros decît Maicon", dar transferul lui Junior Moraes nu s-a mai realizat şi brazilianul a ajuns la ŢSKA Sofia, echipă pe care Steaua a eliminat-o în play-offul Europa.

- Maicon este golgeter în campionatul Ucrainei cu 8 goluri marcate

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Liga 2
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
MM Stoica l-a văzut pe Bîrligea la antrenamente și a dat verdictul
Superliga
MM Stoica l-a văzut pe Bîrligea la antrenamente și a dat verdictul

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (10)
myke82
myke82  •  23 Septembrie 2011, 10:00

Cati jucatori talentati nu au trecut pe la Steaua? Cati au ramas? Cu cretinul asta de cioban este evident ca nu vor ramane astfel de jucatori pentru ca el nu are nici un pic de minte ca sa poata gandi, el are rahat in loc de creier. Si chiar daca s-ar pastra niste atacanti de calitate, ar trebui sa aiba si cine sa le dea pase de gol, nu? Ar trebui sa avem si antrenor de calitate, manager de calitate, patron de calitate si multe multe altele pentru a face performanta. Cum la Steaua nu prea exista nimic din toate astea, ne vom rezuma la locurile 5-6 de aici incolo. "Traiasca Becal.".

iulix73
iulix73  •  23 Septembrie 2011, 02:26

Pai daca nu la adus " marele specialist " MM , nu avea cum sa ramană ...

alpin
alpin  •  22 Septembrie 2011, 23:33

Sa fim seriosi! Maicon nu era de Steaua!! Cu ce echipa a retrigradat el ca sa merite sa intre in turma?!?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează