FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - STEAUA, MÎINE, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Villadsen despre interesul Stelei: ”O echipă mare nu-şi părăseşte casa!”

Articol de - Publicat sambata, 19 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2011 22:39

Goalkeeperul Ceahlăului, Villadsen, dorit şi de Steaua, deplînge soarta roş-albaştrilor şi spune că un patron ca Becali nu-i poate înspăimînta pe jucători, fiindcă ”dacă nu eşti obişnuit cu presiunea, nu joci fotbal”


Numele " Steaua" îi produce plăcere lui Thomas Villadsen. Danezul de 27 de ani a debutat în Liga 1 în februarie 2010, în Ghencea, la victoria-şoc cu 3-1 a nemţenilor împotriva Stelei, portarul fiind considerat MVP-ul meciului. Şi-a luat bulgări în spate de la fanii roş-albaştrilor, dar nu le poartă pică, din contră, le plînge de milă steliştilor că nu mai pot juca în Ghencea.

- Thomas, este meciul cu Steaua special pentru tine?
- Îmi aduce amintiri frumoase, mai ales că am făcut o partidă mare. Am experimentat ceva deosebit, iar evoluţia de atunci mi-a dat un munte de încredere. Mi-au plăcut atmosfera, spectatorii, evoluţia noastră din teren. (rîde) Steaua m-a pus pe harta fotbalului românesc, mi-a făcut reclamă pozitivă!

- Oricum, nu cred că vei mai avea ocazia să joci în Ghencea.
- Da, citesc, deja mă descurc în română un pic. E păcat că Steaua nu mai e în Ghencea, că acest club a renunţat la arena de tradiţie, la istorie. O echipă mare nu-şi părăseşte casa. În Ghencea, Steaua a adus mari echipe, poate că va reveni la stadionul ei.

- Ce va fi duminică, la Piatra-Neamţ?
- M-aş mulţumi şi cu 1-0 pentru noi, nu neapărat să dăm 3 goluri. Sigur vom scoate un rezultat bun, chiar nu avem de ce să ne temem.

- Se aude că Steaua ar fi interesată de tine, tu ai fi interesat de Steaua?
- Nu-mi stă în fire să fac astfel de declaraţii, atît timp cît eu am altă echipă. Sînt flatat de interesul Stelei, dacă este real, dar nimic mai mult.

- Ţi-ar conveni să ai un patron ca Gigi Becali?
- Un club are şi patron, printre altele. Fiecare face ce ştie mai bine. Ideea e că dacă nu eşti obişnuit cu presiunea, atunci nu te faci fotbalist sau nu-ţi doreşti niciodată să joci la un club mare. La Steaua e o altă cultură fotbalistică decît la alte grupări.

- Ce jucători ai roş-albaştrilor îţi plac?
- Tatu, care se aseamănă cu Lucas Garcia de la noi. Are calitate, e agresiv, joacă fotbal. Mai e şi Tănase, care are prestaţii solide mai nou.

"Vremea rece ne poate ajuta pe noi, nu pe Steaua. Tactica noastră va fi să jucăm fotbal. Vom fi agresivi şi nu vom ceda teren în faţa adversarului"
Thomas Villadsen, portar Ceahlăul

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali tocmai a reușit primul transfer al iernii! A semnat un contract valabil 3 sezoane cu FCSB
Superliga
Gigi Becali tocmai a reușit primul transfer al iernii! A semnat un contract valabil 3 sezoane cu FCSB
Soția fotbalistului care a semnat astăzi cu FCSB câștigă 500 de euro zilnic dintr-o meserie a viitorului
Stiri extrasport
Soția fotbalistului care a semnat astăzi cu FCSB câștigă 500 de euro zilnic dintr-o meserie a viitorului
Colosul european e în pragul FALIMENTULUI » Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor mai are doar o zi să achite datoriile: „Meciul din week-end poate fi ultimul”
Handbal
Colosul european e în pragul FALIMENTULUI » Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor mai are doar o zi să achite datoriile: „Meciul din week-end poate fi ultimul”

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (13)
fcbm
fcbm  •  19 Noiembrie 2011, 15:57
Postat de cordos_eu pe 19 Noiembrie 2011, 15:41

de parca a conta! :))) e bun de Steaua 2

Cam asa spune si vulpea cand nu ajunge la struguri....

cordos_eu
cordos_eu  •  19 Noiembrie 2011, 15:41
Postat de fcbm pe 19 Noiembrie 2011, 01:38

Si daca ajunge la steaua e destept ? Vezi ca nu prea mai vezi bine tastatura....pe om il cheama VilladseN.

de parca a conta! :))) e bun de Steaua 2

ialucen
ialucen  •  19 Noiembrie 2011, 13:59

Am intrat aleatoriu pe acest articol pentru a-mi striga oful - lasati dracu fotbalul (cel putin cel romanesc) promovati sporturile care ne reprezinta la ora actuala pentru cei tineri. Promovarea in masmedia romaneasca a fotbalului romanesc duce la o perceptie a tinerilor echivalenta cu : - prostitutia; - coruptia; - involutia.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează