FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Chiar este fotbalist: Steaua a negociat doi ani cu el, acum e titular la Sevilla!

Armenteros
Armenteros

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2011 15:39

Emiliano Armenteros e printre puţinii jucători buni pe care i-a remarcat Steaua în ultimii ani. N-a reuşit să-l ia de la Sevilla şi acum joacă în prima echipă a andaluzilor


Steliştii nu i-au văzut numai pe Gora Tall şi pe Stelios Parpas. Au mai ochit şi fotbalişti străini buni, doar că pe aceştia n-au putut să-i ia. Adrian Ilie a încercat acum trei ani şi jumătate să-l împrumute de la Sevilla pe Emiliano Armenteros, un mijlocaş ofensiv argentinian pe care spaniolii îl luaseră de la Independiente. Armenteros juca atunci la echipa a doua a Sevillei, dar tot a refuzat să vină în România.

A continuat în Spania şi a ajuns acum să evolueze la prima echipă a andaluzilor. Are 10 meciuri în actuala stagiune din Primera, dintre care patru ca titular. Armenteros are acum 26 de ani şi şi-a îmbunătăţit statutul după stagiunea trecută, una excelentă pentru el, în care a marcat de 20 de ori pentru Rayo Vallecano, unde fusese împrumutat.

Există însă mai multe exemple de scouting şocant de prost! Vi-l mai amintiţi pe Josh Tudela? Becali l-a văzut pe un DVD schimbînd pase cu David Beckham şi a crezut că el e "noul Rădoi". Americanul a fost respins pînă la urmă de Steaua. A jucat între timp un rol într-un serial TV, iar acum e legitimat în Liga a doua nord-americană, la Los Angeles Blues.

Tot într-un eşalon secund e şi Gora Tall, un stoper senegalez cu care Stoichiţă voia să-l înlocuiască pe Ghionea. Africanul a fost la Steaua împrumutat de la APOP, din Cipru, pentru şase luni, dar n-a apucat să joace nici un minut. Între timp, el s-a transferat de la APOP la AEP, în Liga a doua cipriotă.

Vezi mai jos VIDEO unul dintre golurile reuşite de Armenteros contra Valenciei, pe vremea cînd evolua pentru Xerez.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (4)
alpin
alpin  •  24 Noiembrie 2011, 18:26

Mai, dar bine au pastrat secretul negocierilor!!! N-a aflat nimeni de negocierile astea; nici cei de la Steaua, nici jucatorul, NIMENI!!!

unmaker
unmaker  •  24 Noiembrie 2011, 16:52
Postat de sica2ro200 pe 24 Noiembrie 2011, 15:37

da...a negociat...dar ciobanul inca nu a invatat ca fotbalistii adevarati joaca pe bani !!! nu pe vorbele lui de paranoic patentat

ha ha...ai dreptate

pancone84
pancone84  •  24 Noiembrie 2011, 15:53

Tocmai de-aia n-a ajuns la steaua, pentru ca este fotbalist. Asta cu interesul de 3 ani este o vrajeala de-a voastra din lipsa de stiri. Adica un tanar argentinian vine la Sevilla ca sa se afirme si apoi pleaca la steaua? Nu e logic deloc. Probabil ca steaua s-a interesat de el, cum a facut si cu Hazard :)), asta a intrebat "din ce tara e stoia?" si cand a auzit a ras sau a refuzat politicos, iar voi o tineti cu interesul indelungat. Oricine poate fi interesat de un jucator, si Ariesul Turda poate trimite 20 de oferte pentru Messi, ca nu e greu. In fine, presa a devenit prea avida de senzational si unele cuvinte si-au denaturat sensul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează