FOTBAL  »  Superliga  »  OVIDIU ŞI CLAUDIU LA MIJLOC LA RAPID?

Anamaria Prodan la Radio GSP: "Rapid ar da lovitura daca l-ar cumpăra pe fratele lui Ovidiu Herea. E mult mai talentat!"

Claudiu Herea şi Ovidiu Herea
Claudiu Herea şi Ovidiu Herea

Articol de - Publicat vineri, 25 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2011 11:37

Agentul FIFA Anamaria Prodan a intervenit în direct la Radio GSP pentru a discuta despre Ovidiu şi Claudiu Herea. Gazeta Sporturilor a prezentat în ediţia tipărită de ieri dorinţa lui Ovidiu de a juca la Rapid alături de fratele său, Claudiu (21 de ani).

Lăudat de toată lumea, de la foştii antrenori sau colegi de echipă, Claudiu care joacă tot mijlocaş, pare a fi mult mai talentat decît decarul din Giuleşti. Impresarul celor doi fraţi, Anamaria Prodan, îl felicită în primul rînd pe tatăl celor doi pentru educaţia pe care le-a dat-o şi crede că Rapid ar da lovitura cumpărîndu-l acum de la Victoria Brăneşti pe Claudiu Herea, fratele mai mic al lui Ovidiu.

"Eu am rămas în nişte relaţii extraordinare cu familia Herea, în special cu Ovidiu şi cu fratele lui Claudiu. Am spus de foarte mult timp că fratele lui e mult mai talentant, e un băiat incredibil de talentat. A avut ghinion teribil după desfiinţarea celor de la FC Naţional, nimeni nu s-a uitat după el să-i dea o şansă.

Eu cred că dacă încearcă să-l aducă acum la Rapid pe Claudiu cu siguranţă vor face o afacere extraordinară. În plus, sînt sigură că pe Claudiu se pot lua mai mulţi bani decît pe Ovidiu. Ce contează cel mai mult la cei doi? Au o viaţă exemplară, mai rar ca într-o familie cu doi băieţi să fie atît de talentaţi şi cuminţi.

Tatăl lor îi ţine incredibil în mînă, au avut o educaţie exemplară şi asta a contat foarte mult. Am spus de foarte mult timp că şi Claudiu este un jucător foarte bun", a precizat Anamaria Prodan în direct la Radio GSP.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Stranieri
„Bă, te duci și semnezi!” » Acum s-a aflat! Cum a driblat-o Dennis Man pe Anamaria Prodan: „De aici problema cu doamna”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Acum au loc 6 meciuri din Liga 2. Metalogobus face scor
Liga 2
Acum au loc 6 meciuri din Liga 2. Metalogobus face scor

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (9)
vadimrapidistu
vadimrapidistu  •  25 Noiembrie 2011, 21:51

sa vina fratele lui herea in giulesti

gallini
gallini  •  25 Noiembrie 2011, 19:29
Postat de radumatei pe 25 Noiembrie 2011, 11:40

e o vorba: prost nu e ala care cere, ci ala care da... acum citiva ani pitzipoanca asta cu aere de impresar facea turul televiziunilor vorbind de herea ca de noul hagi si zicind ca toate cluburile mari se bat pe el. l-au luat astia la rapid, unde a facut rahatu' praf. iar acum, maimutza incearca sa mai dea un tun cu frate'su, care probabil nici n-a dat vreodata in viata cu picioru-n minge.

Ti-ar placea sa joace la dinamo ? Strugurii, sunt acrii domnule!

sylar_1923
sylar_1923  •  25 Noiembrie 2011, 16:09

Daca tot il lauda toata lumea, sa il ia in iarna Razvan intr-un stagiu de pregatire si sa vada cum se misca. Daca confirma spusele oamenilor atunci sa vina. Hai Rapidu' !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează