FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Neculaie mizează în continuare pe Szabo!

Articol de - Publicat miercuri, 26 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 26 septembrie 2012 11:38

Deşi nu a renunţat la aducerea unui nou tehnician, patronul Braşovului îi dă credit lui Adrian Szabo în perioada următoare

Deşi entuziasmat de victoria împotriva Vasluiului, se pare că Ioan Neculaie nu a renunţat definitiv la aducerea unui antrenor cu nume, invocînd faptul că Adrian Szabo nu are licenţă. Ţinînd însă cont de faptul că pentru echipa sa urmează meciuri la un interval foarte scurt de timp, patronul "stegarilor" a hotărît să meargă în perioada imediat următoare tot pe mîna cuplului Szabo - Şanta. Aceştia pregătesc meciul de Cupă împotriva Farului cu obiectiv clar de a califica echipa în "optimi".

"Ne aşteaptă un meci foarte important, chiar dacă unii ar putea să cadă în capcană şi să-l considere mai facil. Din punctul nostru de vedere, este foarte important rezultatul acestui meci deoarece jucăm în faţa propriilor spectatori din nou şi trebuie să-i mulţumim cu un joc bun şi un rezultat pe măsură, adică o victorie şi, implicit, calificarea în faza următoare a competiţiei" a declarat Adrian Szabo, interimarul braşovenilor.

Iulian Popa, autorul unui gol de senzaţie în partida cu Vaslui speră şi el ca parcursul Braşovului în Cupa României să fie unul cît mai lung: "Avem datoria să tratăm fiecare meci cu maximă seriozitate. La fel îl tratăm şi pe cel cu Farul. Îl cunosc pe domnul Artimon, care mi-a fost antrenor la Vîlcea, dar sper ca noi să avem determinare şi atitudine în joc pentru a ne califica mai departe. Dacă ne facem treaba în mod profesionist putem accede în fazele superioare ale competiţiei şi, de ce nu, chiar în finală".

La rîndul său, mijlocaşul central al "stegarilor", Bruno Madeira, este de parere că "după numirea domnului Szabo, echipa a devenit mult mai unită şi avem altă atitudine atunci cînd ieşim pe teren. Noi tratăm la fel de serios toate meciurile şi toţi adversarii, de aceea şi cu Farul e nevoie de concentrare ca să putem trece în faza următoare".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Ca atunci când era bine! De când n-a mai avut Dinamo un start de sezon atât de spectaculos
Superliga
Ca atunci când era bine! De când n-a mai avut Dinamo un start de sezon atât de spectaculos

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (5)
dani27
dani27  •  26 Septembrie 2012, 17:27

Fortza Brasov

qzoom
qzoom  •  26 Septembrie 2012, 16:47
Postat de bigiu pe 26 Septembrie 2012, 14:41

hai BRASOVU

Daca tot sustii orasul Brasov....scrie articulat, bai dingo.

oooooooooohhh
oooooooooohhh  •  26 Septembrie 2012, 15:47

haide Steagu

Vezi toate comentariile (5)
Comentează