FOTBAL  »  LIGA 2  »  DERBY LA PROMOVARE

Război pe Facebook » Echipa lui Edi Iordănescu joacă derby-ul pentru promovarea în liga a 2-a

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 aprilie 2013 10:54

Fortuna Brazi-Unirea Tărlungeni, derbyul seriei C6, se va disputa vineri de la ora 20.00 pe stadionul Astra din Ploieşti şi poate fi decisiv pentru promovarea în eşalonul secund.

Prahovenii, antrenaţi de Edi Iordănescu, sînt lideri, avînd 3 puncte avans faţă de micuţa formaţie braşoveană. Tărlungeniul mai are însă de disputat două meciuri în plus pînă la finalul sezonului, un rezultat pozitiv în partida directă putîndu-le asigura practic promovarea.

"Presiunea este pe cei de la Brazi, pentru că îi obligă bugetul. Dacă vom reuşi să promovăm, voi asigura toate condiţiile necesare pentru Liga a II-a. Aceşti băieţi şi antrenorul lor merită acest lucru pentru toată munca depusă pînă acum. Altfel, nu vom răspune adversarilor noştri decît pe teren. Nu ne interesează declaraţiile şi atacurile pe Facebook", a declarat primarul Tărlungeniului, Iosif Kiss. Declaraţia oficialului vine după ce antrenorul Braziului postase pe pagina personală de Facebook un mesaj adresat lui:

"Îi mulţumesc domnului Kiss dar nu am nevoie de cadouri, am tot ce îmi doresc. Din păcate pentru domnia sa, anul ăsta va rămîne doar cu rama, clasamentul final ne va fi favorabil nouă. Oricum, noi nu prea mai folosim rame, ţinem pasul cu tehnologia, avem clasamentul în varianta digitală".

Antrenorul Unirii, Gyuszi Balint s-a rezumat să facă referire la joc şi la situaţia echipei sale: "Este, într-adevăr, cea mai importantă partidă pentru mine de cînd antrenez. Am încredere în jucători, îi simt montaţi foarte bine pentru meci. Am demonstrat prin constanţă că merităm să luptăm pentru promovare şi sper să ne bucurăm de un rezultat pozitiv".

"Va fi un derby disputat în condiţii de primă ligă. Va fi prima partidă în nocturnă pentru Unirea Tărlungeni şi sper să putem face antrenamentul de joi tot în nocturnă, probabil undeva în Bucureşti" a mai adăugat  fostul jucător al Urziceniului şi al lui CFR Cluj.

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
FCSB a recunoscut interesul pentru Lukas Zima! Anunțul făcut de Becali: „Ne trebuie un portar, lui Vlad nu-i mai arde!”
Superliga
FCSB a recunoscut interesul pentru Lukas Zima! Anunțul făcut de Becali: „Ne trebuie un portar, lui Vlad nu-i mai arde!”
Lyon - Marseille, cel mai nebun meci al sezonului » OM a jucat în 10 din minutul 5: incredibil cum s-a terminat derby-ul
Campionate
Lyon - Marseille, cel mai nebun meci al sezonului » OM a jucat în 10 din minutul 5: incredibil cum s-a terminat derby-ul

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (2)
suiac
suiac  •  25 Aprilie 2013, 17:56

UNDE AI CITIT TU FORMATIILE/ POATE AI VRUT SA ZICI NUMELE ECHIPELOR... ESTE CU TOTUL SI CU TOTUL ALTCEVA.

americanu197
americanu197  •  25 Aprilie 2013, 11:16

pfff fotbalu romanesc...te ia rasu numai cand citesti formatiile

Vezi toate comentariile (2)
Comentează