FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

Steaua va primi 2760 de bilete la derby-ul cu Dinamo » De cînd va fi valabilă reciprocitatea cu 10.000 de bilete

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 06 mai 2013 15:13

UPDATE / Suporterii Stelei vor avea la derby-ul de vineri 2760 de bilete, adică exact cîte au avut şi dinamoviştii la partida tur. Acest număr reperezintă 5% din capacitatea stadionului.

Steaua ar fi vrut de la acest meci să aibă 10.000 de bilete, însă acest lucru nu se va întîmpla decît din sezonul viitor, atunci cînd cele două galerii au convenit să ofere acest număr de bilete în baza reciprocităţii.

***

Dinamo - Steaua se va disputa pe 10 mai, pe cel mai mare stadion din ţară, Naţional Arena, iar dinamoviştii au vîndut deja peste 25.000 de bilete. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO.

Suporterii Stelei au primit o veste excelentă înaintea confruntării cu marii rivali. Chiar dacă pînă acum fanii oaspeţilor primeau 5% din capacitatea stadionului, lucrurile se vor schimba din acest an.

Astfel, Steaua primeşte 10.000 de bilete pentru Derby de România faţă de cele 2.500 tichete, atît cît ar fi primit în mod normal.

De altfel, aceasta va deveni o regulă la partidele dintre Dinamo şi Steaua. Echipa oaspete va primi 10.000 de bilete la fiecare Derby de România, mai ales că ambele combatante evoluează pe Naţional Arena.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Superliga
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (120)
redterrier
redterrier  •  11 Mai 2013, 02:31
Postat de juliusmad pe 06 Mai 2013, 17:49

campionii, campionii. asa o sa se auda pe national arena. Steaua este campioanaaaaaaa. ca si in ultimii 10 ani dinamo se afla sub noi in clasament. de fapt dinamo se afla sub noi in toate clasamentele, la fel ca in ultimii 10 ani: avem cea mai mare galerie, cei mai multi suporteri in deplasare, cei mai multi suporteri acasa, avem cele mai multe puncte, cele mai multe goluri marcate, cele mai putine goluri primite, cele mai multe campionate castigate, cele mai multe cupe ale romaniei, cele mai multe super-cupe ale romaniei, cele mai multe meciuri in cupele europene. UNDE E dinamo ????????????

Stii care e echipa care v-a batut de cele mai multe ori? Mai mult, stii care e singura echipa din campionat cu care aveti palmares negativ? Eh ... Atunci taci...

stelistul_86
stelistul_86  •  07 Mai 2013, 11:02
Postat de madalingabi pe 06 Mai 2013, 19:19

as vrea si eu sa vad cati dintre stelistii care behaie pe aici,vor veni la meci...doar atat..va dati mari suporteri dar voi habar nu aveti ce inseamna sa mergi la un meci DINAMO-STEAUA sau STEAUA-DINAMO pt ca va este frica...pe aici va dati mari si tari,dar in realitate nu este decat gura de voi...

Cu mare drag, te astept la intrarea in peluza 2, ora 20 sa vedem ce Rambo esti tu. Ceilalti care aveti bilete in alte zone, veniti fratilor cu ele la peluza 2 si veti intra fara probleme.

educated_fool
educated_fool  •  06 Mai 2013, 21:05
Postat de saviola2_8 pe 06 Mai 2013, 19:50

pai trebuia sa vin cu doi amici, dar nu mai pot veni ca au antrenamente, oameni sunt sportivi, asa ca am luat un alt amic care vine cu gagica-sa, nu stiu daca vor veni si ei, deci am fi 3 dar eu stiu daca ei vor ramane si dupa meci, daca nu eu oricum vin sigur, da-mi un apel ceva si ne auzim, samertexu` nu vine? eu tre` sa ies, ma duc in oras, ne auzim la tel daca e.

cred ca si tu esti sportiv, momentan accidentat. din cate se pare ai fractura de logica. insanatosire grabnica!

Vezi toate comentariile (120)
Comentează