FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO şi FOTO Party în vestiar şi la Tărtăşeşti » Cum au petrecut rapidiştii după victoria la baraj

Articol de - Publicat duminica, 14 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 14 iulie 2013 18:25

Rapidiştii au continuat fiesta la vestiare, după ce au sărbătorit victoria din barajul cu Chiajna, scor 2-1, cu fanii prezenţi la stadion.


Jucătorii lui Rada au cîntat alături de patronul Nicolae Cristescu şi de preşedintele Grigore Sichitiu. Cei doi oficiali au fost stropiţi cu bere, în timp ce toată lumea fredona: "Ăsta e Rapidul din Giuleşti / Iubeşte-l şi-ai să-nnebuneşti!".

Petrecerea giuleştenilor a continuat la hanul din Tărtăşeşti al lui Cristescu, acolo unde a fost organizată o masă festivă.

VIDEO şi FOTO » Rapid rămîne în Liga 1! AICI ai cele mai importante ştiri, reacţii şi imagini de la meci!

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (63)
danyfzr78
danyfzr78  •  15 Iulie 2013, 13:42
Postat de buerebuistas pe 14 Iulie 2013, 21:48

Rugăciune FC rapid : Mitică al nostru Care eşti in Casa Fotbalului Sfintească-se numele Tău Vie Liga Ta Facă-se voia Ta Precum in biroul LPF asa şi in Giulesti Liga 1 a noastră cea de toate zilele Dă-ne-o noua astăzi Şi ne iartă nouă datoriile noastre Precum şi noi iertam bulibaşilor noştri Şi nu ne duce pre noi in Liga a 2-a Ci ne izbăveste de cel corect Că a Ta este Liga 1 Banii şi Comisiile În numele Sandului Al Crăciunescului şi Al Sfântului Mitică Amin. :))

Mai bine face-ti rugaciune pentru patronu vostru ca sa scape de la racoare.Apropo de cate ori s-a aplecat dupa sapun?

apoca
apoca  •  15 Iulie 2013, 10:07
Postat de spectatorul pe 14 Iulie 2013, 20:21

Ma, valahu e nebun, omul are probleme psihice clare, dar nu inseamna ca toti stelistii suntem la fel, nu e ok sa generalizezi sau sa ai opinii preconcepute despre unul sau altul. Oricum, printre fanii tuturor echipelor sunt aceleasi 3 tipuri de oameni: 1. cei cu care se poate discuta normal, fara injuraturi, cu opinii si argumente; 2. cei cu probleme psihice (gen valahul) si 3. cei prosti gramada...

da man dar cam multi stelisti cu probleme psihice clare ... cel putin la articolele rapidului sunt vreo 10 nick-uri care refuleaza toate frustrarile din capul lor pe aici, si vad ca numarul creste ... sa nu se transmita vreo boala a oii nebune sau ceva asemanator :)

tata_glontzu
tata_glontzu  •  15 Iulie 2013, 00:59

Masonelul se anunta a fi foarte "cheap", deh a avut ce invata de la Savarina, este a doilea meci castigat cand in loc de sampanie se desface berea in vestiar (numai la diviziile judetene mai poti intalni asa ceva) si apoi le scoate ochii cu o friptura si un desert. Daca deja este asa avar sa vedem de unde o sa scoata bani dupa ce echipa va invinge in etapele noului campionat cateva meciuri la rand. Sau ce scuze va invoca

Vezi toate comentariile (63)
Comentează