FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ţucudean nu a fost prea încîntat de experienţa din Belgia: ”Te plictiseşti şi de Paris, şi de Londra”

Țucudean a impresionat luni venind la antrenament cu un Ferrari 458 de 200.000 de euro
Țucudean a impresionat luni venind la antrenament cu un Ferrari 458 de 200.000 de euro

Articol de - Publicat miercuri, 04 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 03 septembrie 2013 20:47

Ţucudean, 22 de ani, spune că fizic e în regulă pentru a juca oricînd şi oricît, el apreciind şi mediul în care trăieşte în Bucureşti.

- George, ai jucat o oră, în amicalul de la Rîmnicu Vîlcea, dar Mulţescu a spus că nu prea ai simţit unghiurile, iar jocul tău n-a fost pe măsura cotei tale. Tu ce zici?
- A fost un meci de pregătire, care a venit după o perioadă de încărcare la munte. Mie îmi prinde foarte bine această perioadă pentru că vreau să mă pun repede pe picioare. Vreau să leg relaţiile de joc cu colegii mei cît mai repede, în rest sînt OK. Fizic, nu am probleme.

- Ai zis că Belgia e prea liniştită. Ţi-ai regăsit starea de spirit de care ai nevoie?
- Bucureştiul este un oraş activ, poţi avea tot timpul activitate. La Liege, la ora 18:00 se închide tot! Cînd aveam liber nu aveam efectiv ce să fac, într-adevăr, puteam să plec în alte părţi, la Paris, la Amsterdam, la Londra, dar de cîte ori să pleci că deja te saturi şi de asta?! Nu e vorba că sînt petrecăreţ, din contră, cine mă cunoaşte ştie adevărul, dar trebuie să-ţi destinzi şi mintea, ca să rămîi captat pe antrenamente.

- Ce-ţi doreşti să realizezi în acest sezon?
- Să fiu sănătos şi să marchez cît mai multe goluri, pentru că asta trebuie să facă un atacant!

8.000 de euro îi achită "cîinii" lui Ţucudean din salariul lunar total de 20.000 euro

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Vin cu vedetele
Dinamo are programat un amical de lux, sîmbătă, de la ora 18:30, în Ştefan cel Mare, contra lui Şahtior Doneţk. Il Luce aduce la Bucureşti 19 fotbalişti, printre care şi starurile Luiz Adriano, Taison, Fred, Ilsinho, Costa, Teixeira şi Cigrinski. Biletele costă între 5 şi 30 de lei.

Diakhate mai primeşte o şansă
Mulţescu ar mai dori un mijlocaş central, iar conducerea l-a adus pe închizătorul senegalez Pape Moussa Diakhate, 24 de ani, fost coleg cu Mutu la Fiorentina între 2007 şi 2009.

Fotbalistul va evolua o perioadă la "satelit", în liga a treia, apoi, dacă va da randament, va urca la prima echipă. Africanul a jucat ieri în amicalul pe care Dinamo II l-a disputat la Cernica. Diakhate a venit în probe şi la începutul verii, dar atunci n-a rămas.

"Lăncierul" revine la Botoroaga :)
Ibrahim Sarr, mijlocaşul gambian de 18 ani adus în Ştefan cel Mare, a fost testat aseară de către Flavius Stoican în amicalul pe care Dinamo II l-a disputat la Cernica, scor 0-0.

Fotbalistul se va întoarce de astăzi la Ajax Botoroaga, liga a patra, urmînd să fie monitorizat în continuare de către "cîini". Comuna teleormăneană Botoroaga este locul natal al antrenorului dinamoviştilor, Gigi Mulţescu.

Mardare păstrat
Stoperul Ştefan Mardare, 25 de ani, va continua în Ştefan cel Mare, se va antrena sub comanda lui Flavius Stoican la Dinamo II, iar dacă va da randament, poate ajunge la prima formaţie.

"Vreau să mai facem meciuri de pregătire, cum ne permite programul, doresc să-mi îndrept atenţia şi asupra jucătorilor de 16-17 ani", a spus Stoican.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Superliga
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului
Superliga
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (13)
polistul68
polistul68  •  04 Septembrie 2013, 21:30
Postat de uefa pe 04 Septembrie 2013, 15:03

Tucudean e nationalist! dar parca exagereaza totusi cu aceste declaratii. Liege-ul si chiar si Bruxelles-ul nu se compara cu metropolele Paris si Londra. Londra pe alocuri totusi e plictisitoare.

daca nici un individ care cstiga 20,000 euro pe luna nu are ce face in Pari sau Londra..insemna ca e prea prost..el daca nu are terasele din dorbanti, e mort...si Londra e pe alocuri plitisitoare ? poate la suburbii...

harry_porker
harry_porker  •  04 Septembrie 2013, 15:51
Postat de cracker pe 04 Septembrie 2013, 14:00

Acuma de ce esti asa de rau, baiatul a spus ca nu e petrecaret si asa e, astia stau geana si abia asteapta sa-i vada prin cluburi, dar ca orice om normal, dorea sa se plimbe si el seara prin oras, oras care cu adevarat dupa ora 6 seara nu prea ai ce sa faci prin el, iar titlul este unu provocator, sa crezi ca acest baiat este infatuat,snob iar cititind textul deduci ca nu e asa.

cum adica nu mai ai ce sa faci? :) ce ai vrea tu sa faci si nu ai putea? :))

uefa
uefa  •  04 Septembrie 2013, 15:23
Postat de torquefm pe 04 Septembrie 2013, 13:21

Numa un idiot care n-are viata sociala poate sa se bucure de-un oras in care nu mai exista nicio terasa deschisa dupa ora 6 !

adica de Belgia! nu te poti bucura! Belgia, Elvetia, Germania in unele locuri.. nemtii s-au mai schimbat!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează