FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezastrul vine pe benzi » Becali a solicitat întăriri pe aceste poziţii! Care sînt variantele

Gafa lui Georgievski a costat-o pe Steaua victoria în meciul cu Basel
Gafa lui Georgievski a costat-o pe Steaua victoria în meciul cu Basel

Articol de - Publicat vineri, 08 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 noiembrie 2013 20:53

Fundaşii laterali au curăţat-o pe Steaua în Ligă, iar Gigi a dat ordin să li se caute înlocuitori.

Laurenţiu Reghecampf are toate motivele să se simtă frustrat după dubla cu Basel. Elveţienii au profitat atît la Bucureşti, cît şi în partida de miercuri de o gafă decisivă a unui fundaş lateral stelist.

În tur a făcut-o Latovlevici, iar în Ţara Cantoanelor a fost rîndul lui Georgievski, acelaşi fotbalist care cu Chelsea şi-a înscris un autogol! Cu toate acestea, "Cangurul nebun", cum îi spun colegii, are toate şansele să rămînă titular în Europa şi în continuare, avînd în vedere că Reghecampf nu l-a trecut pe lista UEFA pe Cornel Rîpă, contracandidatul lui Georgievski pentru postul de fundaş dreapta.

Reghe nu l-a agreat de la început pe fostul gălăţean, care a fost adus de Gigi Becali peste capul antrenorului. În prezent, Rîpă nu are impresar şi e posibil să semneze cu agentul agreat de tehnician, lucru ce i-ar putea schimba statutul în lot.

În schimb, viitorul macedoneanului în Ghencea e în ceaţă. Acesta va intra la 1 ianuarie în ultimele 6 luni de contract şi pînă acum nu i s-a oferit prelungirea angajamentului. Gigi Becali nu-l mai vrea şi i-a transmis deja acest lucru lui Mihai Stoica.

Alcenat sau Măţel, în locul lui
Patronul Stelei are şi variantele pentru a-l înlocui pe Georgievski. Primul pe lista lui Becali e Măţel, de la Astra, titularul postului în echipa naţională a României. Totuşi, Ioan Niculae, finanţatorul giurgiuvenilor, nu vrea să se despartă uşor de fotbalist şi solicită în schimbul lui peste un milion de euro.

Cealaltă variantă e Alcenat, de la Petrolul, jucător ce e în aceeaşi situaţie ca şi Georgievski, aflîndu-se în ultimul an de contract. Pînă acum, haitianul a refuzat parafarea unei noi înţelegeri cu Petrolul, alimentînd zvonurile că ar aştepta să plece gratis în Ghencea.

La fel ar putea veni şi Guilherme, fundaşul stînga cu care Reghecampf a lucrat la Chiajna şi care e reprezentat de impresarul apropiat antrenorului stelist. Brazilianul i-ar lua locul lui Latovlevici, dar ar fi adus numai dacă actualului titular i se va găsi o echipă în străinătate în această iarnă.

"Noi nu putem păstra pe nimeni cu forţa, însă voi miza pe orice jucător atît timp cît va corespunde cerinţelor mele. Pun rezultatele deasupra intereselor lor mărunte" (Cosmin Contra, antrenor Petrolul)

"Sper să nu le mai facem cadouri elveţienilor, aşa cum s-a întîmplat în tur, cînd Latovlevici a comis acea mare eroare" (Laurenţiu Reghecampf, înaintea meciului de la Basel)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

La un pas să fie senil :)
Fostul antrenor al Stelei, Dumitru Dumitriu, a intervenit la DigiSport înaintea meciului pe care campioana României l-a jucat în Elveţia şi a făcut o declaraţie surprinzătoare: "Nu cred că Steaua va cîştiga la Basel, dacă se va întîmpla asta înseamnă că sînt senil!". Ţiţi Dumitriu a fost salvat în ultimele secunde ale partidei de la Basel, atunci cînd Sio a egalat, iar meciul s-a terminat la egalitate, 1-1.

"Basel n-a avut ocazii"
Florin Gardoş a oferit un interviu pentru site-ul oficial UEFA în care a dezvăluit discursul pe care Reghecampf l-a avut în vestiar: "Era foarte supărat din cauza golului pe care l-am primit într-o manieră stupidă. Nu prea a putut să ne spună multe... Sîntem foarte dezamăgiţi, pentru că nu-mi amintesc vreo ocazie a lor. Noi ne-am creat cîteva ocazii bune, am avut multe contraatacuri, dar fără succes".

Pintilii, out pentru Grecia
Accidentat în minutul 43 al meciului de la Basel şi schimbat de Reghecmapf la începutul reprizei secunde, Mihai Pintilii a devenit incert pentru dubla pe care echipa naţională o va avea cu Grecia. Acesta a părăsit terenul pe targă, ţinîndu-se cu mîna de coapsa dreaptă. "Accidentarea sa va fi de mai mare durată. Ştiu că este o pierdere pentru echipa naţională, dar sper ca şi aşa «tricolorii» să obţină calificarea la Mondiale!", a comentat MM.

INBOX:
- 600.000 de persoane au urmărit meciul Basel - Steaua la DolceSport (3,1 rating şi 7,3% share). DigiSport, care a transmis şi el partida, nu este măsurat.
- Alexandru Bourceanu a fost desemnat de uefa.com cel mai bun jucător al meciului de la Basel.
- Marco Streller, căpitan FC Basel: "Prima repriză a fost catastrofală pentru noi, pentru că nu am făcut faţă pe benzi, iar mijlocul era foarte aglomerat. Nu i-am putut depăşi şi Steaua a fost foarte competitivă".
- Casele de pariuri au afişat deja cotele pentru următorul meci din Ligă, Steaua - Schalke. Steaua are cota 3,30 la victorie, în timp ce Schalke are 2,15.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Mihai Rotaru își freacă palmele: „Are o foame incredibilă să joace, n-am mai văzut ca el! Uitați-vă ce vom avea la mijloc!”
Superliga
Mihai Rotaru își freacă palmele: „Are o foame incredibilă să joace, n-am mai văzut ca el! Uitați-vă ce vom avea la mijloc!”
Lovitură teribilă pentru FCSB! Jucătorul crucial s-a accidentat și va lipsi o lună
Superliga
Lovitură teribilă pentru FCSB! Jucătorul crucial s-a accidentat și va lipsi o lună

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (59)
microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  08 Noiembrie 2013, 21:46

cel mai bine este sa se aduca fix jucatorii solicitati de antrenor.sper totusi ca reghecampf sa fie inlocuit cu ioan andone.

polistul68
polistul68  •  08 Noiembrie 2013, 13:23
Postat de raul4steaua pe 08 Noiembrie 2013, 13:00

Parerea mea judecand doar dupa ce ne putem permite sa aducem, singura solutie pe dreapta ar fi Matel.

Puteti sa aduceti pe oricine, si pe sergio ramos, daca vine..daca reghe nu vede nimic pe teren...Da, lato a gresit o pasa si ala a prins un sut senzational, sunt de acord..dar Georgevski, si cu Chelsea, si cu basel, a fost fortat sa gresasca. Cu Chelsea, Mou a tras tot jocul in centru si pe partea opusa, ca sa ramina Shurle singur cu el..era sigur ca-l face. iar reghe nu a reactionat deloc, desii era clar ca e o problema acolo. Cu basel, amaritu asta era itnre 2...daca nu sarea la cap, prelua ala si tragea de la 18m...nici un stelist nu era in zona aia, doar Georgievski, intre 2...cind fundasul ramine singur cu fandasul, fara dublaj,e nasol. Clar nu e o super valoare,dar si tactica il dezava

glorie
glorie  •  08 Noiembrie 2013, 13:09

Ar trebui cumparati amandoi. Alcenat si Matel. Si afara cu restul de pe dreapta ca n-au valoare. Iar Adi Popa daca joaca tot cat de curand isi va pierde si el locul...

Vezi toate comentariile (59)
Comentează