FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

Declaraţii incendiare ale lui Mircea Sandu: "Eu sînt preşedintele FRF, să nu mă calce pe coadă! Burleanu e un mincinos"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 26 mai 2014 13:25

Mircea Sandu a intrat într-un conflict cu Răzvan Burleanu, fiind deranjat de ultimele declaraţii ale preşedintelui FRF din acest moment.

Preşedintele de onoare al Federaţiei spune că tot el ar trebui să fie şef, mai ales că Răzvan Burleanu nu a fost validat. De asemenea, l-a atacat dur pentru modul în care s-a comportat cu Adalbert Kassai şi l-a numit mincinos:

"Cei de acolo se descalifică, au venit de două luni la Federaţie şi mai mult de 40 de zile au fost plecaţi prin tot felul de delegaţii.

Bugetul FRF va fi sărăcit după toate aceste angajări pe care le-au făcut. În loc să rezolve problemele din fotbal, Răzvan Burleanu stă să mă atace pe mine, care am cîteva merite în fotbalul românesc.

Să nu mă calce pe coadă că nu o să-i mai fie aşa bine. Este încă nevalidat, pînă atunci eu sînt preşedintele FRF. Eu nu mai vreau să mă duc la birou, chiar dacă aş putea. Nu mai vreau să fac asta. Să-i întrebaţi pe jurişti dacă am dreptate.

Dar să nu mai vorbească despre mine, că apoi nu mă voi mai opri.

A fost absolut jenant cum a procedat cu Adalbert Kassai. Prin declaraţiile pe care le face, imaginea în afară este deplorabilă.

Domnul Burleanu minte că m-a chemat la finala Cupei României. Eu am plecat de joi la finala Ligii Campionilor şi după ce am anunţat mi s-a comunicat că aveam o lojă. Dar asta doar după ce am anunţat că plec", a spus Mircea Sandu la televiziunea sportro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mihai Teja a prins contractul carierei: a semnat cu cvintupla campioană din Europa!
Campionate
Mihai Teja a prins contractul carierei: a semnat cu cvintupla campioană din Europa!
Sportul românesc fierbe, după ce statul român a decis să înghețe rentele viagere pentru 600 de sportivi: „E anormal, nu înțelegem ce se petrece! Eu văd că sunt bani!”
Special
Sportul românesc fierbe, după ce statul român a decis să înghețe rentele viagere pentru 600 de sportivi: „E anormal, nu înțelegem ce se petrece! Eu văd că sunt bani!”
Adevărul despre divorțul dintre Catrinel Sandu și fostul tenismen: „Ea nu a fost ușă de biserică”
Stiri extrasport
Adevărul despre divorțul dintre Catrinel Sandu și fostul tenismen: „Ea nu a fost ușă de biserică”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (34)
marius2005
marius2005  •  26 Mai 2014, 20:14
Postat de redsef2005 pe 26 Mai 2014, 16:48

Mai du-te tu dracului de analfabet, că şi ştie un prost ca tine ce înseamnă legalitatea! Eşti unul din idioţii care plâng după gunoiul de Becali, după infractorul de Popescu şi după fraţii becalioţi, sunteţi disperaţi că în sfârşit a ajuns gaşca asta infectă unde îi e locul! Chiar crezi că îi pasă cuiva de părerea unor imbecili ca tine şi ca valahul, pesedizaţii infractorului Ponta??? Toate comentariile voastre duhnesc a nesimţire fără limite şi a cretinism incurabil!!!

Am o mica intrebare de ce ocolesti numele lui BORCEA ??? chiar esti Golan !!!

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  26 Mai 2014, 18:37

certuri de oameni redusi mintal cu un IQ fff mic. cam cum se intampla si in politica la noi. ne meritam soarta dragi compatrioti, cu varf si indesat ne-o meritam pace

thebluestlion
thebluestlion  •  26 Mai 2014, 17:43

NU Sandu, dar nici Burleanu nu pare prea serios, a inceput sa miroase a campanie politica totul...o a 3-a varianta, cineva caruia chiar sa-i pese de fotbal si sa-l profesionalizeze, gasim?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează