FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cristi Pustai nu i-a pus încă pe picioare pe rapidişti, dar felicită decizia de depunctare a lui CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 februarie 2015 22:10

Rapid a fost învinsă cu 1-2 de Debrecen în cantonamentul din Antalya, iar Cristi Pustai, antrenorul giuleştenilor, recunoaşte că echipa sa nu este într-o formă fizică prea bună.

"A fost un joc bun, la fel ca primul. E important pentru echipa noastră să aibă cît mai multe jocuri. Coimbra nu a putut să joace, sperăm să-şi revină cît mai repede. Sînt jucători cu probleme fizice, le este foarte greu în acest cantonament, sînt şi riscuri mari de accidentări.

Suficient ar fi să formezi o echipă în 2-3 ani, nu în cîteva săptămîni. Decizia depunctării lui CFR Cluj trebuia luată mai demult, dar nu cred că este definitivă. Eu am decis ca Săpunaru să fie căpitanul echipei", a spus Cristi Pustai pentru Dolce Sport.

Mircea Bornescu a vorbit şi el despre partida pierdută şi a declarat că-i învaţă pe jucătorii noi ai Rapidului ce înseamnă această echipă.

"A fost un test pentru noi, încercăm să construim o echipă competitivă. Am întîlnit o echipă foarte puternică. Uşor-uşor reuşim să ne atingem obiectivul. Celor noi le este foarte greu, sînt la o echipă nouă, nu au făcut pregătirea. Însă încercăm să-i integrăm cît mai repede, să-i învăţăm ceea ce înseamnă Rapid

Niculae a fost fantastic. Aleargă foarte mult, munceşte, ne ajută foarte mult, e un jucător extraordinar. Pe noi ne avantajează depunctarea CFR-ului, însă nu e bine să te bucuri de răul altuia", a spus şi Mircea Bornescu.

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (23)
scandautor
scandautor  •  08 Februarie 2015, 13:57
Postat de andrei.f pe 08 Februarie 2015, 13:10

Degeaba se bucură de depunctarea CFR, tot ultimii vor fi !

Hop si tu cu bagarea-n seama ca musca-n zãru' ciobanului de ti-e stapan...

andrei.f
andrei.f  •  08 Februarie 2015, 13:10

Degeaba se bucură de depunctarea CFR, tot ultimii vor fi !

euce
euce  •  08 Februarie 2015, 09:22
Postat de giulescu pe 07 Februarie 2015, 23:08

Pustai, ca şi toţi rapidiştii,are dreptul să ceară tratament egal. Rapid a fost de două ori retrogradat după ce a intrat in insolvenţă: mai întâi, prin neacordarea licenţei, deşi echipa se afla în prima jumătate a clasamentului, mai apoi, a fost trimisă în liga 2 chit că îşi câştigase pe teren dreptul de a rămâne în liga 1.Dacă trebuie sa plteasca echipele care n-au achitat datoriile către jucători, să plătească si CFR. Unde-i lege nu-i tocmeală.

prostu cand e prost ,e prost si nu ai ce sa -i faci,nu credeam ca si "profu"a dat in aceasta boala a miticilor,s-a infectat repede

Vezi toate comentariile (23)
Comentează