FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR 0-2

Topul rușinii » Cel mai slab dinamovist a primit nota 2! Căpitanul Vojnovici a fost de rîsul lumii

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2015 09:04

Dinamo a suferit ieri prima înfrîngere din acest sezon, 0-2 cu CFR Cluj.

Elevii lui Mircea Rednic au avut o prestație slabă și le-au permis celor de la CFR să controleze jocul. "Cîinii" s-au întrecut în erori, au primit trei cartonașe roșii și cu greu au pus în pericol  poarta lui T. Marc.

Cel mai slab jucător al lui Dinamo a fost fundașul Feussi, care a făcut penalty și a fost eliminat în minutul 40. Acesta a primit nota 2 din partea Gazetei Sporturilor.

Și Cerniauskas și Vojnovici au jucat foarte slab și au fost vinovați la cele două goluri marcate de clujeni. Cei doi au primit nota 3. Nici Cosmin Matei, Rotariu și Steliano Filip nu au impresionat și au primit nota 4. 

Cei mai buni jucători ai lui Rednic au fost fost Marc, Mevlja, Pujlici, Anton și Gnohere, care au primit nota 6.

23

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (84)
dinamovist_batran
dinamovist_batran  •  15 Septembrie 2015, 15:55

Nu inteleg de ce a primit Cerniauskas nota 3, cand a scos atatea mingi, practic limitand scorul la doi. Si de ce a primit Vojnovici 3 cand nici 1 nu merita, pentru ca din cauza lui a pierdut Dinamo. Eu nu-i dadeam mai mult de 0,25. In plus tot din cauza lui a fost eliminat si Feusi, care a luat 2

zidane92
zidane92  •  15 Septembrie 2015, 14:29
Postat de John Milne pe 15 Septembrie 2015, 14:18

Rusinea Insolventa cand nu poate intimida arbitrii pierde . Bravo Radu Petrescu !!!

Lasa ca bate steaua! Sa bata steaua in toate meciurile ca la acs recas si lasati-ne pe noi pe restul sa jucam fotbal! Cu ce e de vina dinamo ,astra, asa, pandurii si cu viitorul? ca vor sa joace fotbal? faceti ba un campionat doar cu steaua cu mogosoaia chiajna si satelitii vostrii , jucati in champions league si gata si noi astelalti sa jucam corect fara scandal fara arbitrii cu tenta si mizerii d-astea!

1425838917717550
John Milne  •  15 Septembrie 2015, 14:18

Rusinea Insolventa cand nu poate intimida arbitrii pierde . Bravo Radu Petrescu !!!

Vezi toate comentariile (84)
Comentează