SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Știm cînd joacă Halep cu Radwanska » Ce rezultat îi trebuie Simonei pentru a nu ajunge la mîna Şarapovei

Articol de GSP - Publicat marti, 27 octombrie 2015 19:43

Simona Halep o va întîlni pe Agnieszka Radwanska în ultima partidă a româncei din faza grupelor a Turneului Campioanelor.

Partida favoritei numărul unu este programată joi, de la ora 9:00, pe DigiSport 1, DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO, fiind prima de simplu a zilei. Simona trebuie să cîştige în două seturi pentru a fi sigură de calificare, indiferent de rezultatul meciului dintre Şarapova şi Pennetta, meci care va începe la ora 13:30.

O victorie în trei seturi înseamnă că Simona trebuie să spere că Pennetta nu va cîştiga cu 2-0 confruntarea cu Şarapova. Românca se mai poate califica şi în cazul unei înfrîngeri în trei seturi, dar numai dacă Şarapova îşi cîştigă meciul.

Clasamentul grupei

1. Şarapova 2 0 4-1
2. Halep 1 1 2-2
3. Pennetta 1 1 2-2
4. Radwanska 0 2 1-4

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2 » Coșmar o oră, apoi remontada DE VIS, cu hat-trick al viitorului „Balon de Aur”!
Liga Campionilor
Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2 » Coșmar o oră, apoi remontada DE VIS, cu hat-trick al viitorului „Balon de Aur”!
Ianis Hagi, trimis la echipa a doua a lui Rangers chiar de ziua lui » A dat gol direct din corner!
Stranieri
Ianis Hagi, trimis la echipa a doua a lui Rangers chiar de ziua lui » A dat gol direct din corner!
Fiul lui Didi Prodan s-a născut la Glasgow și anunță cu cine va ține în meciul Rangers - FCSB: „2-0!” » Mărturie emoționantă: „Nici nu vedeam mingea din cauza lacrimilor”
Europa League
Fiul lui Didi Prodan s-a născut la Glasgow și anunță cu cine va ține în meciul Rangers - FCSB: „2-0!” » Mărturie emoționantă: „Nici nu vedeam mingea din cauza lacrimilor”

„Înotam, iar bătăile inimii răsunau ca un motor surd: eu sunt, eu sunt, eu sunt” » Povestea răscolitoare a scriitoarei Sylvia Plath și a singurului ei sprijin într-o luptă teribilă: „Abia îmi țin capul deasupra apei”

Drăgușin la Inter? Schimbul pe care nerazzurrii îl pun la cale cu Tottenham


Comentarii (35)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  28 Octombrie 2015, 17:30
Postat de Don Hemingway pe 28 Octombrie 2015, 08:42

poza e cocludenta se uita la Masha ca la o zeita, se simte inferioara din toate punctele de vedere o venereaza cu toata fiinta ei! !

Se uită ca Frazer la Cassius Clay, ai impresii...Într-un sens ai dreptate : se teme de Sharapova (n-o admiră ca pe Serena) dar ar strânge-o de gât dacă ar putea ! Rusoaica e prea arogantă...Această luptă interioară îi face rău, amestecul dorinţă-teamă, ambele la extrem, nu aduce victorii. În plus, sportiv vorbind, Sharapova e mai versată, mai cutră şi mai completă tehnic. În plus, datorită staturii, loveşte mai puternic, mai lung şi se consumă fizic mai puţin. Amândouă au intrat cu teamă pe teren. Halep n-a ştiut să profite de multele greşeli ale MS pentru că îi tremura mâna prea mult, lovea cu teamă şi prea scurt. Practic, a repetat greşelile din finala RG : a intrat temătoare şi a returnat mereu scurt şi pe centru iar în loc de lung de linie a dat cross, lăsându-şi terenul gol. Cahill i-a dat sfaturi bune dar Halep e prea labilă psihic pentru a mai asculta ceva...Dacă conduce cu 30-0 sau 0-30 se deconectează, dacă ratează 2-3 puncte dezarmează. Ca şi în cazul Serenei, ambele greoaie, era nevoie de mingi tăiate şi plimbări pe colţuri. Trimiţându-i mereu mingea central şi scurt, te pui la zid ! La primul retur în colţ ai lăsat terenul liber complet...Am tot scris : Simona Halep are un bagaj de lovituri prea sărac : fără slice, slice-stop, smash, serviciu liftat. Insist să apeleze la Năstase şi Monica Niculescu...Serviciul a fost mai bun ca altă dată dar a făcut două duble greşeli la 4-5 în primul set. Zică cine o vrea ce vrea, până nu-l ia pe Ţiriac manager se va chinui...

812031735500378
Ddanny Ddanny  •  28 Octombrie 2015, 15:04

ii trebuie un rezultat de ....egalitate....

10202789258531585
Ulise Sender  •  28 Octombrie 2015, 11:14

... continuare ... ... de remarcat ca Maria NU poate face jocurile astfel incat s-o scoata pe Simona din semifinale ... Simona nu depinde de "jocurile" Mariei ci doar de ea daca pierde meciul, ... ... la 0-2 S-A si 2-0 M-F #1.M 6-1 85,71% #2. A 2-3 40,00% #3.S 2-4 33,33% #4.F 33,33% ... ... daca va fi 0-2 S-A, Maria poate decide pe cine lasa pe locul 2: pe Aga cu victorie 2-0 cu Flavia sau pe Flavia cu victorie cu 2-1 sau infrangere cu 1-2 / 0-2

Vezi toate comentariile (35)
Comentează