INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ROMÂNIA 2-1

Continuă dezbaterea pe tema golului Franței! Crăciunescu a analizat faza reușitei lui Giroud: "Tătărușanu nu a fost împiedicat să joace mingea"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2016 09:39

Franța s-a impus în fața României, 2-1, în primul meci de la EURO 2016. Giroud a deschis scorul după o fază controversată, suspectă de fault la portar. Aici detalii!

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a comentat faza de la primul gol al Franței și a spus că nu se putea dicta fault.

"Eu nu aș fi fluierat niciodată fault la faza primului gol al Franței. Mi s-a părut că Giroud a sărit la cap în mod regulamentar. A fost contract între ei, dar a fost gol valabil. Și penalty-ul a fost acord corect.

Există un contact, dar jucătorii au drepturi egale în suprafața de pedeapsă. A fost un contact normal. între doi jucători care au vrut să joace mingea. Tătărușanu nu a fost împiedicat de adversar să joace mingea. Nu s-a dus cu brațul pe Tătărușanu pentru a-l împinge sau să îl țină. Un jucător nu poate sări la cap cu brațele lipite de corp. Din elan își desface coatele.

Viktor Kassai nu a văzut în prima repriză un fault la Andone. Trebuia dictată lovitură liberă directă și avertisment. În rest, cred că a arbitrat fără probleme și a fost echidistant", a spus Crăciunescu la DigiSport.

MECIURILE ROMÂNIEI:

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Superliga
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (31)
1607835666153314
Dan Duca  •  11 Iunie 2016, 15:32

Noi suntem mai catolici decat Papa. Daca francezii ar fi patit ceva asemanator toata presa ar fi sarit.La noi cautam sa luam apararea altora.Chiar si comentatorii TV parca cautatu scuze francezilor .

danms
danms  •  11 Iunie 2016, 12:02

A fost fault : revedeți faza de la început și observați cum francezul, cu mâna stângă, îi împinge mâinile lui Tătărușanu de pe direcția mingii !!! Totuși, e greu de dat fault la o astfel de fază și asta pentru că portarul nostru a ieșit „moale”, fără vlagă, pe centrare!... P.S. Crăciunescu (l-am auzit aseară în direct), bătea câmpii cu contactul dintre cei doi, cum că nu mai există spațiu de protecție pentru portar etc. ... Faultul a fost făcut la brațe - aspect pe care fostul arbitru nici nu l-a adus în discuție, neobservându-l... Bătrânețea, bat-o vina, și, mai mult, dorința de a fii altfel (adică mai deștept)...

cipinho79
cipinho79  •  11 Iunie 2016, 11:57
Postat de khal_37 pe 11 Iunie 2016, 11:48

Marele specialist este contrazis de adevaratii specialisti. Chior sa fii sa nu vezi ca Tatarusanu a fost impiedicat clar sa joace mingea.

si cine ma rog decide care sunt specialistii adevarati? joc portar intr-o liga nde amatori si stiu o regula de aur, in carul mic iesi pe centrare cu genunchii sus, cu bratele inainte, indiferent cine se afla in fata ta. te duci sa boxezi nu sa prinzi mingea.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează