FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA 0-3

Ce a trăit Lewandowski în clipele atacului cu petardă: "Timp de 2-3 minute, nu am știut ce se întâmplă! "

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2016 01:04

Robert Lewandowski a marcat de două ori în meciul România - Polonia, 0-3, și a vorbit despre duelul cu "tricolorii".

"Am jucat foarte bine astăzi. Știam că va fi um meci foarte dificil și așa a fost. Am jucat bine în prima repriză. În a doua repriză am avut probleme mari în primele 10 minute. După câteva minute, am revenit și am marcat. După aceea am controlat meciul și am jucat bine.

Cred că România mai are șanse să se califice. Are jucători foarte buni, dar nu știu dacă mai are șanse pe primul loc. Ar trebui să joace mai bine pe teren propriu, Noi suntem foarte fericiți acum.

Acum sunt bine după acea petardă. Timp de 2-3 minute nu am știut ce se întâmplă. Nu auzeam. După aceea mi-am revenit. Am vorbit cu arbitrul și mi-a zis să fiu liniștit și să revin când sunt gata. Voiam să joc din nou. Nu era important ca meciul să se oprească. Voiam să joc.

Publicul a fost grozav. Ca în Varșovia. Seamană. Nu a fost deloc rău pentru noi să jucăm aici", a spus Lewandowski la TVR 1.

 

CLASAMENTUL GRUPEI E DUPĂ 4 MECIURI:

Echipă Puncte
1.  Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România; 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dispare un stadion istoric al României! Vineri, 27 septembrie, se joacă ultimul meci
Liga 3
Dispare un stadion istoric al României! Vineri, 27 septembrie, se joacă ultimul meci
Mircea Rednic s-a simțit rău după meciul cu Poli Iași și a fost operat astăzi la spitalul din Arad » Care este starea antrenorului
Superliga
Mircea Rednic s-a simțit rău după meciul cu Poli Iași și a fost operat astăzi la spitalul din Arad » Care este starea antrenorului
Scene ireale la derby-ul Serbiei! Antrenorul lui Partizan a fost rănit de ultrași, după umilința cu Steaua Roșie » A venit la conferință bandajat, a plâns și și-a dat demisia: „Cui m-am vândut eu?!”
Campionate
Scene ireale la derby-ul Serbiei! Antrenorul lui Partizan a fost rănit de ultrași, după umilința cu Steaua Roșie » A venit la conferință bandajat, a plâns și și-a dat demisia: „Cui m-am vândut eu?!”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (8)
764468963651742
Ilie Golombioschi  •  13 Noiembrie 2016, 12:50

Legea actuala e ineficienta si de aceea ar trebui corectata astfel sa prevada inchisoare 6 luni pentru tentativa de introducere de materiale interzise pe stadioane, deci pentru tentativa nu pentru fapta si cred ca aceste situatii ca cele discutate acum ar devenii istorie.

haideusicfr
haideusicfr  •  12 Noiembrie 2016, 11:20

In orice caz , in ciuda desconsideratiei aratata de unii *mitici* fata de * unguri* la Cluj la meciul Nationalei nu s-a intamplat asa ceva. Este un act barbar ,inconstient al mai multor semiretardati mintali.Cel ce a a runcat petarda a fost pe mintea mai multora .A fost vazut si incurajat probabil. Aceste imagini vor face inconjurul lumii. Ce au facut suporterii polonezi inainte de partida va fi trecut cu vederea. S-au batut intre ei , s-au imbatat ,dar la meci au fost decenti. Rusine Bucuresti ,capitala * europeana*.!

petrescu.antonio
petrescu.antonio  •  12 Noiembrie 2016, 09:46

alege sa fi omul civilizat, omul nou, omul din 2016. nu ramane in neandarthal.esti monument si moment istoric al prostiei. cand romania era pe val un prost arunca o petarda si schimba istoria. romania revine la joc dezastruos si pierdem cu 3-0. cine este prostul care a scris istorie? e acelasi cu bricheta de la rapid. nu. e sigur altul . ca pe stadion merg oamenii din neandarthal, si injura vorbesc urat, fac mizerie. e groaznic ca ei se comporta ca omul din pestera si se simt bine. e de plans

Vezi toate comentariile (8)
Comentează