INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEBUT

Cu noroc

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2008 00:00

La debutul lazial, Ştefan Radu s-a calificat aseară în semifinalele Cupei, eliminîndu-l pe Mutu. Debut pozitiv pentru Ştefan Radu în Italia. Cu românul integralist în centrul defensivei, Lazio trece în semifinalele Cupei după ce a bătut şi-n retur aseară (2-1) pe Fiorentina lui Mutu.
Fostul dinamovist a început bine şi nu a greşit primele mingi în centrul defensivei. "Două intervenţii curate ale noii achiziţii laziale", a comentat online "Gazzetta dello Sport". Numai că, obligaţi să se apere, "biancocelestii" s-au precipitat. Şi Radu a ezitat. O ieşire ratată la ofsaid a întregii defensive, Kolarov a fost întors prea uşor de Semioli şi Fiorentina deja recuperase (17) handicapul din tur, 1-2. Lovitura primită i-a afectat încrederea stoperului român, ce era să dea autogol, degajînd stîngaci centrarea lui Ujfalusi puţin peste poartă (24). Kolarov s-a revanşat (35), centrarea lui a fost discret ştearsă cu capul de Pandev, păcălindu-l pe Frey: 1-1 la pauză.
Fiorentina a revenit de la cabine tot fără Mutu, odihnit pentru jocul cu Milan de duminică. Cu încă un atacant, Pazzini, lîngă Vieri, Radu a avut de tras în propriul careu. Dar Lazio a lovit pe contră. Nici nu intrase bine şi Rocchi (62) a întors rezultatul. Radu s-a ţinut bine în duelul cu Vieri, a degajat prompt şi Lazio a rezistat. A avut şi noroc, la transversala ţintită de Donadel din lovitură liberă (77). A rămas 2-1 pentru Lazio şi Ştefan visează la primul trofeu în Il Calcio.


Mutu menajat
După ce în tur a jucat o repriză nerefăcut, ieşind la pauză, ieri Cesare Prandelli n-a vrut să-l forţeze pe Mutu. Antrenorul Fiorentinei l-a ţinut rezervă, chiar dacă lucrurile nu mergeau deloc bine pentru Viola. A contat probabil mai mult decît Cupa meciul din campionat, pe care echipa toscană îl are duminică, împotriva Milanului, rivală la locul 4 de Ligă. Pe "San Siro", în tur, Mutu a marcat golul remizei (1-1).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin
Handbal
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (13)
 •  31 Ianuarie 2008, 23:06

Super bonus siteul e-pariuri.info iti ofera 150ron gratis nu este o gluma,pe siteul e-pariuri.info puteti lua acest bonus pt mai multe detalii accesati e-pariuri.info.Va multumim mult si va sprijinim in orice nedumeriri.Va asteptam

 •  31 Ianuarie 2008, 14:02

Calin inainte sa te bagi ca fraieru in oaola...mai gandeste ...Mutu a marcat cu capul golul egalizator.

 •  31 Ianuarie 2008, 10:54

mutu a egalat pe sansiro..gol cu capul

Vezi toate comentariile (13)
Comentează