INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SEVILLA - REAL MADRID 3-0

GALERIE FOTO Real Madrid, umilită pe Ramón Sánchez Pizjuán » Courtois, cel mai bun om al campioanei Europei

FOTO: Reuters +13   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2018 08:53

Real Madrid a pierdut categoric pe terenul celor de la Sevilla, scor 0-3, și a ratat șansa de a urca pe prima poziție în La Liga.

Partida de pe Ramón Sánchez Pizjuán a început abrupt. Pablo Macin, tehnicinaul andaluzilor, l-a surclasat evident pe fostul selecționer al Spaniei, Julen Lopetegui. Sevilla a etalat un pressing ucigător încă din start, iar roadele au apărut în minutul 17. Andre Silva a trimis în poarta goală din 6 metri, după o pasă ideală venită de la Jesus Navas. Portughezul a recidivat 4 minute mai târziu, după o acțiune asemănătoare.

Campioana Europei a continuat să fie apatică. Lipsiți de răutate și parcă resemnați, madrilenii au mai fost pedepsiți o dată, prin francezul Wissam Ben Yedder, ajuns la 6 goluri în ultimele 3 partide.

Repriza secundă, deși lipsită de goluri, a oferit un spectacol încântător. Cei doi portari, Courtois și Vaclik, aflați în zi de grație, au închis porțile. Luka Modric a marcat în minutul 54, dar VAR i-a anulat reușita, pentru ofsaid. Croatul a trimis mingea în bară la faza imediat următoare. Madrilenii au terminat partida în 10, după ce brazilianul Marcelo s-a accidentat.

Real Madrid acumulează 13 puncte, la fel ca marea rivală, FC Barcelona, dar e pe locul 2 momentan, cu un golaveraj inferior. Sevilla este a patra, la 3 puncte în spatele celor 2. 

Vezi și: VIDEO Barcelona s-a făcut de râs cu Leganes! Prestație jenantă a superstarurilor catalanilor

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Superliga
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (4)
dmarci
dmarci  •  27 Septembrie 2018, 16:33

nu stiu ce meci a vazut autorul articolului,curtois afost jalnic ,agresit la cel putin doua goluri, astat pe linia portii,lent fara iesiri la minge ,cu navas nu se lua trei goluri.

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  27 Septembrie 2018, 11:24

Ehh! Se pare ca nu mai exista aceeasi echipa dupa Ronaldo.

valii_sv
valii_sv  •  27 Septembrie 2018, 09:47

Niciodata nu cred ca am vazut un Real atat de slab ca in meciul de aseara ! Acelasi lucru e valabil si pentru Barca , care intre noi fie vorba mi-a mancat un bilet de 2011 lei ! Dai *** de extraterestrii !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează