INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SOUTHAMPTON - TOTTENHAM 1-0

Southampton - Tottenham 1-0 // VIDEO Jose Mourinho, supărat pe toată lumea: „Ndombele e mereu accidentat. Nu te poți baza pe el”

Articol de GSP - Publicat joi, 02 ianuarie 2020 11:05

Jose Mourinho, 56 de ani, antrenorul lui Tottenham, a fost extrem de nervos la finalul partidei cu Southampton (0-1). Portughezul s-a arătat iritat de faptul că nu se poate baza în mod constant pe Tanguy Ndombele (23 de ani, mijlocaș defensiv), din cauza accidentărilor repetate ale francezului.

El este întotdeauna accidentat. Joacă un meci, după care se accidentează din nou. Normal că mă îngrijorează situația lui. A evoluat foarte bine împotriva lui Norwich, am fost încrezători, dar pentru următorul meci nu a mai fost disponibil.

Crezi că e pregătit pentru următoarea partidă, dar nu e așa. Nu pot să spun mai multe, pentru că avem această problemă de la începutul sezonului”, a declarat Mourinho în cadrul unei conferințe de presă.

Mourinho: „Am fost nepoliticos, dar cu un idiot”

Mourinho a primit un cartonaș galben în timpul meciului din deplasare cu Southampton, după ce a încercat să citească notițele staff-ului advers, apoi a oferit un alt interviu în care l-a jignit pe antrenorul „Sfinților”, austriacul Ralph Hasenhüttl (52 de ani). 

„Am meritat cartonașul. Am fost nepoliticios, dar am fost nepoliticos cu un idiot. Categoric meritam. Nu pot spune mai mult, doar că am fost nepoliticos” - Jose Mourinho, antrenor Tottenham

„The Special One” nu are un start tocmai bun de mandat la Tottenham. A ajuns la a patra înfrângere în 8 meciuri, două dintre ele venind chiar în fața fostelor sale formații, Chelsea și Manchester United. Jocul lui Tottenham nu a funcționat nici în partida cu Southampton, iar Mourinho a făcut tot posibilul pentru a găsi soluții să deschidă defensiva lui Hasenhuttl. 

 „A fost un meci ciudat. Nu ne-au pus probleme pe faza apărare. I-am limitat pe adversari. Ne-au oferit un joc urât, au făcut faulturi. Din păcate, ai mei nu au reușit să se concentreze în atac, unde n-am reușit mai nimic” - Jose Mourinho, antrenor Tottenham 

CLASAMENT ANGLIA

vezi și:

Joey Barton a comis-o și ca antrenor și a fost suspendat: „L-am întrebat de ce n-a fost gol. Habar nu avea!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Superliga
MM Stoica, uluit după meciul din Superliga: „Parcă m-am uitat la Bundesliga”
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat
Campionate
Scor incredibil în Ligue 1 » La pauză era 6-0. Cât s-a terminat

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează