FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CSU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 3-0: corigenții și premianții la examenul cu Reghecampf

Jovan Markovic // FOTO: facebook.com/UCVOficial
Jovan Markovic // FOTO: facebook.com/UCVOficial

Articol de - Publicat marti, 10 august 2021 12:00 / Actualizat marti, 10 august 2021 13:35

Patru jucători ai oltenilor au dezamăgit deocamdată și tot atâția care au profitat de șansa acordată de noul antrenor, la meciul câștigat cu FC Voluntari, 3-0. 

Laurențiu Reghecampf a surprins la 3-0 cu Voluntari prin alegerile sale pentru primul unsprezece. O jumătate de echipă înlocuită, față de eșecul cu FC Botoșani (1-2), Bălașa în tribună, Lazar retrogradat pe bancă, Pigliacelli din nou între buturi.

Noul antrenor a sacrificat practic prima repriză, pentru a-și testa jucătorii, pentru a ști pe cine va miza mai departe. Unii au „picat" examenul lui Reghe, alți l-au trecut, chiar cu notă mare.

Corigenții

Mihai Căpățână

Oltean din Slatina, mijlocașul ofensiv are foarte puțin de-a face cu fotbalul-șampanie la care visează suporterii. Adus de finanțatorul Mihai Rotaru la solicitarea lui Bergodi, el n-a convins sub niciunul dintre antrenorii care s-au perindat prin Bănie. Și nici luni seară. 

Ionuț Vână

 Mijlocașul de buzunar a fost considerat un câștig la schimbul cu Burlacu și Mamut, făcut de Rotaru și Gigi Becali. Deocamdată e la fel de discret ca și la FCSB. 

David Lazar

Portar de națională, dorit foarte mult de Rotaru la Craiova. Cu Botoșani a greșit, are partea lui de vină la eșecul suferit, iar Reghecampf n-a stat pe gânduri și l-a readus între buturi pe Pigliacelli. 

Mihai Bălașa

Ex-FCSB-istul a ajuns în tribună după un start modest de sezon. Însă Reghe nu l-a "condamnat" încă: "E jucătorul nostru în continuare. Pe poziția respectivă sunt 4 jucători buni, o să vină și Papp. Trebuie să se pregătească mai bine".

Premianții

Vladimir Screciu

 Multă vreme nimic mai mult decât o rezervă, Screciu pare să aibă un viitor cu Reghecampf pe bancă. Când Vlădoiu a acuzat o problemă musculare n-a ezitat să-l mute din centru în flancul drept al apărării. 

George Câmpanu

Cu Voluntari a arătat că poate fi un jucător esențial pentru juveți. Golul său, maniera de care l-a înscris, indică faptul că are potențial. 

Jovan Markovic

 Intrat în locul lui Koljici, atacantul a marcat golul de 3-0 și confirmă, per ansamblu, pasul înainte făcut încă din sezonul trecut, când a fost împrumutat la Clinceni. Antrenorul îi prevede un viitor strălucit: „Are capacitatea de a ajunge la un nivel foarte mare. E genul care face diferența". 

Gustavo

Cu Voluntari la al doilea gol în acest sezon, brazilianul a început să amintească de mijlocașul din primul „mandat" la Craiova (2016 - 2018), când a avut o contribuție decisivă (gol) la câștigarea Cupei, cea din 2018.

333a fost indexul InStat al lui Gustavo în meciul cu Voluntari. Cel mai bun jucător din etapa a 4-a

Markovici mi-a plăcut, e schimbat fizic. N-ai cum să lași un copil de 19-20 de ani cu kilogramele alea. A venit la Craiova, i-au spus și văd că s-a pus pe treabă. A marcat un gol dintr-o poziție foarte complicată. Nu e uşor să dai de acolo. El, fără să se uite, deja ştia unde vrea să dea
- Basarb Panduru, fost internațional, analist TV Telekom Sport

Conducătorii știu foarte bine că atunci când vinzi trebuie să aduci ceva în loc. Dar nu e ușor, sunt costisitori, greu de găsit. Nu vrem să luăm un jucător pentru că așa trebuie. Vrem un plus de valoare
- Laurențiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova

Citește mai multe știri despre CSU Craiova: 

Primul verdict pentru Koljic » Cât ar putea lipsi de pe teren: „E o problemă”

Laurențiu Reghecampf a explicat de ce l-a lăsat pe Mihai Bălașa în tribună și schimbările care au decis meciul cu Voluntari: „Ce să se întâmple?”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Tottenham i-ar putea încheia mandatul! Cu cine negociază Manchester United să vină în locul lui Ten Hag
Campionate
Tottenham i-ar putea încheia mandatul! Cu cine negociază Manchester United să vină în locul lui Ten Hag
Doi fotbaliști de la FCSB, aleși în echipa primei etape a grupei Europa League
Europa League
Doi fotbaliști de la FCSB, aleși în echipa primei etape a grupei Europa League
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”
Stiri extrasport
De ce nu iese niciodată la restaurant Iuliana Pepene: „Știți ce mi-am dat seama?!”

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (3)
875360749272795
Costi Corabu  •  10 August 2021, 21:46
Postat de stefan.. pe 10 August 2021, 15:01

Campanu, Screciu, Marcovic isi pot gasi in scurt timp statutul de titulari ai Stiintei. Daca Reghe mai scoate unul-doi jucători de prim "11", poate sparge nucleul toxic al jucătorilor care au schimbat atâția antrenori la Universitatea Craiova. Evident, in ideea ca Rotaru s- a trezit.

Absolut, corect !

sorinvision
sorinvision  •  10 August 2021, 18:06

Si Vasile Nicolae Constantin a jucat bine, spre foarte bine. Opinia mea este ca a jucat mai bine decat Reagy Ofosu, in plus a coborat cu omul lui de banda si in aparare, ceea ce Ofosu nu face. Una peste alta tinerii Craiovei au dovedit ca au valoare iar solutia pentru Craiova este un scouting adevarat facut de profesionisti si aducerea de tineri jucatori din toata Oltenia si nu numai. Acestia pot fi crescuti si vanduti, clubul avand astfel asigurat an de an bugetul si profitul pe care orice patron si-l doreste. Era sa-l uit pe Vladoi, foarte bun in prima repriza atat la deposedari cat si pe centrari.

stefan..
stefan..  •  10 August 2021, 15:01

Campanu, Screciu, Marcovic isi pot gasi in scurt timp statutul de titulari ai Stiintei. Daca Reghe mai scoate unul-doi jucători de prim "11", poate sparge nucleul toxic al jucătorilor care au schimbat atâția antrenori la Universitatea Craiova. Evident, in ideea ca Rotaru s- a trezit.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează