OPINII  »  

RETROSPECTIVĂ Gazeta de colecție, ediție 2022

Retrospectivă: cele mai bune 150 de articole publicate de Gazetă în 2022
Retrospectivă: cele mai bune 150 de articole publicate de Gazetă în 2022

Articol de - Publicat duminica, 01 ianuarie 2023 23:45 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 11:02

Ca de obicei la început de an, ne cinstim cu o selecție cu 150 de articole speciale, publicate de redacția Gazetei în 2022, iar după ce ne trezim din artificii ne apucăm iar de treabă. Și, promisiune + speranță, poate 2023 ne va face mai buni.

Dacă-i punem filtre ca în selfiurile de pe social media, 2022 iese impecabil. Dacă îi ștergem machiajul, rămâne uman, imperfect, cu multe bune și destule rele.

A fost anul în care s-au scris mii de povești splendide în arene, dar și anul în care sportul a înghețat uneori sub apăsarea războaielor, a crizelor și a nedreptăților. Anul în care am amestecat explozia lui David Popovici cu prăbușirea Simonei Halep, suferința din fotbalul autohton cu valul de vești bune dinspre canotaj, kaiac-canoe, atletism, lupte, box sau haltere, un Mondial născut din corupție și durere cu superlativul final Argentina - Franța. Anul în care s-au retras Serena, Federer sau Vettel, anul în care ni s-a stins Regele Pele.

Anul în care Gazeta, cea mai activă redacție de sport din RO, a traversat continente pentru a vă relata sportul de la fața locului Am fost cu Popovici la Budapesta și la Roma, ne-a dus după naționala de handbal la Europenele din Macedonia și după canotori la Mondialele din Cehia, după Halep când încerca să ia titlul la Madrid și apoi pe Coasta de Azur, încercând să aflăm de la Academia Mouratoglu cum a picat Simona într-un scandal de dopaj. Am fost cu naționala din Bosnia până în Finlanda, apoi am ajuns tocmai în Qatar, pentru a vă aduce Mondialul mai aproape. 

Acest 2022 sportiv a fost un yin-yang nesfârșit. Și parcă l-am încheiat cu toții mai obosiți decât în alte finaluri de decembrie.

Voi, bombardați de gălăgia informațională din sute de surse de toate felurile - site-uri, televiziuni, platforme de social media, story-uri și reel-uri, toate se bat cu arme diverse pentru a-ți câștiga atenția și timpul, emoția sau respectul.

Noi, cu contracturi musculare de la atâta echilibristică între audiență și relevanță, între ce trebuie și ce merită, între volum și calitate. Am învățat că modelul perfect nu există, dar există ambiția de a fi mai buni mâine decât am fost ieri. Asta e definiția sportului, nu?

Și noi, și voi suntem îndrăgostiți de sport. Iar pasiunea asta ne face imperfecți, dar ne și dă dreptul de a greși și a repara, de a mai încerca o dată, de a ne enerva și a ne tolera reciproc, de a căuta permanent un gol izbăvitor care să șteargă nereușitele de dinainte. 

În 2022, am publicat 34.000 de articole pe GSP.ro și am tipărit peste 50 de milioane de pagini de ziar. Sportul minut cu minut, relatat de reporterii Gazetei zi de zi, dar și abordări speciale - interviuri ample, reportaje, investigații, analize. 

3,9 milioane de vizitatori unici pe lună a avut GSP.ro în medie, pe 2022. Record all-time, cel mai bun an din istoria site-ului!

Din tot acest ocean de muncă imperfectă am croșetat selecția de mai jos: 150 de articole speciale sau, cum le-am descris în precedenta retrospectivă, produse jurnalistice îngrijite, documentate, muncite. Și înghițite poate pe nedrept în vâltoarea actualității.

Răsfoiți, savurați, criticați. Și rămâneți cu noi în 2023, pentru a duce împreună mai departe povestea sportului, cu bune și mai puțin bune. Vă mulțumim!

Inima Sportului

În 2022, voi i-ați dat lui Florin Hidișan puterea de a se lupta până la capăt cu o boală feroce. Peste 20.000 de euro adunați din generozitatea voastră, a cititorilor GSP, l-au ajutat să spere și să aibă acces la tratamente care să-i aline suferința. Într-un final, Florin a obosit... 

Tot prin „Inima Sportului” am descoperit povestea unui boxer supertalentat, părăsit de tată la 11 ani. Saly și sora lui au crescut într-o cocioabă, din salariul mizer al mamei, femeie de serviciu în mall. Sensibilitatea voastră, transformată în donații, l-a ajutat să-și îngrijească mai bine familia și să se concentreze pe sport. 

Istoria la raport

Un proiect inovator, coordonat de Dan Udrea: am ales 10 meciuri faimoase din istoria fotbalului românesc și le-am analizat din perspectivă modernă, cu ajutorul tehnologiei și al instrumentelor de ultimă generație. Așa am putut privi cu alți ochi faze celebre, am înțeles mai bine cum s-au obținut victorii memorabile și am apreciat altfel jucători renumiți. 

  1. Brazilia - România 3-2, CM 1970 » Cifre incredibile dintr-un meci de neuitat: am avut posesie 48% în fața campioanei mondiale!
  2. România - Italia 1-0, în preliminariile pentru CE '84 » Am răpus Italia cu un Balaci fenomenal: 5-0 cu Gentile, 8-3 cu Bruno Conti
  3. Steaua - Anderlecht 3-0, semifinale CCE 1986 » Raport șocant: Lăcătuș și Pițurcă i-au bătut aproape singuri pe belgieni
  4. Steaua a avut 4-0 la posesie în finala cu Barcelona, echipa care a inventat tiki-taka!
  5. Finala Cupei Campionilor 1989 » Steaua a driblat mai mult la 0-4 cu AC Milan, dar a făcut doar 10 faulturi și a fost ucisă pe contraatac!
  6. România - Argentina 3-2 » Ireal cum am bătut „pumele” în '94: am avut mingea doar 3 minute în ultimii 30 de metri!
  7. România - Suedia 2-2, 4-5 la penalty-uri » Mingea a fost a noastră, 45-24 la driblinguri, dar nu ne-a ajutat fizicul: 103-119 la dueluri
  8. România - Anglia 3-2, la EURO 2000. Contra i-a umilit pe Shearer și Owen, Mutu a jucat ca Hagi, iar Chivu și Belodedici au fost de top
  9. România vs Slovenia, o nedreptate imensă: posesie 68% - 32%, pase 454-150, șuturi 22-5, acțiuni în careu: 50-5! Și am ratat Mondialul
  10. Steaua - Dinamo din 1989, cel mai spectaculos fotbal jucat vreodată în România: 60 de minute de joc și peste 70 de driblinguri în ultimul Derby de România dinaintea Revoluției!

Toate episoadele din proiectul „Istoria la raport” sunt AICI.

Reportaje, povești, dezvăluiri

  1. Istoria unei dușmănii care a exclus un jucător din Generația de Aur. Dan Petrescu versus Pavel Badea
  2. Am găsit în Canada mănușile cu care Duckadam a apărat cele 4 penaltyuri la Sevilla
  3. Povestea celui mai dur cuplu de fundași centrali din istoria fotbalului românesc: Gogu Tonca - Andrei Stocker
  4. Stadionul Cotroceni, în rugină și uitare
  5. Rezumatul Jocurilor OIimpice de Iarnă PLUS 8 povesti speciale de la Beijing 2022
  6. O zi de neuitat: inaugurarea noului Giulești
  7. Fost campion cu Dinamo și internațional român, ajuns agent de pază la stadionul unde era idol pe vremuri: „Noaptea, când îmi fac rondul, mai pup pozele cu mine de pe hol”
  8. Lecție de viață dată de un câștigător de Cupa României, abuzat în copilărie: „Tata devenise alcoolic, ne bătea. Durerea din copilărie a fost acoperită de dragostea lui Dumnezeu. Poți să ai toți banii din lume, dar care-i folosul dacă-ți pierzi sufletul?”
  9. „This is Anfield” » Reportaj de suflet din templul „cormoranilor”
  10. Portretul kenyencei care a ajuns recordmena României la maraton: a vândut mangal din ușă în ușă, într-o copilărie trăită în picioarele goale
  11. Aventurile primului român care a înconjurat singur globul cu un velier: „Ajunsese pe un val așa mare că mă uitam la Ocean ca de pe balcon”
  12. Războiul clonelor: Steaua, Dinamo, Rapid, U Craiova » Tabloul dureros al decăderii celor 4 imense branduri ale fotbalului românesc
  13. David Popovici, campionul unei țări fără bazine! Gazeta a mers la baza unde au crescut Potec, Mocanu sau Câșlaru » Imaginile nepăsării extreme: sacii de rafie sunt „scut” împotriva tencuielii
  14. Povestea incredibilă a bazinului olimpic pe care statul se chinuie să-l termine de 11 ani! 7 milioane de euro aruncate pe fereastră. Și mai urmează!
  15. Fața îngrozitoare a gloriei: mare talent, campion cu Hagi la 19 ani, retras la 23! » „Mi s-a greșit operația. Plângeam noaptea, dar nimeni de la club nu se interesa de mine”
  16. Mărturie-șoc din culisele sălilor de fitness din România: „M-am dopat 11 ani, devenisem agresiv chiar și cu copiii mei. Am făcut cancer la rinichi și la plămâni din cauza steroizilor
  17. Povestea dramatică de viață a primei fotbaliste din România care a dezvăluit că e lesbiană: „Tatăl meu nu m-a vrut, mama m-a părăsit la 4 ani și nu s-a mai întors niciodată”
  18. Oamenii din spatele medaliilor » Și ei au contribuit la cele 4 titluri mondiale de la canotaj: eroii din culise, care nu se văd pe transmisiunile live
  19. Rana care nu se vindecă » 50 de ani de la ratarea celebrei finale de Cupa Davis, 2-3 cu SUA. Ceaușescu întreba: „Ilie a dormit bine? A mâncat bine?”
  20. Roti, omul bionic » La 60 de ani și după o operație pe creier, Iosif Rotariu oferă lumii întregi un exemplu: „Dacă nu merg la sală trei zile, mă simt mai bătrân cu 20 de ani”
  21. Descoperire unică: poveștile și arhiva foto din Uruguay 1930 ale românului care a marcat într-un picior în primul nostru meci la un Mondial
  22. Mărturia dură a unui fotbalist retras din Liga 1: „Fotbalul e doar o bulă în care neglijezi dezvoltarea ta. Am facultate, master, dar nu știu să fac nimic. După fotbal, te lovește viața în plin”
  23. Drama unui bărbat care a pierdut totul într-un cazinou din București și a rămas cu un măr: „Venea cu Rolls, a jucat la ruletă zeci de milioane de euro. Ajunsese să miroasă. Tragic”
  24. „Doar bunicul și alți 4 fotbaliști din lume au fost la primele 3 Mondiale” » Povestea celui mai tânăr român prezent la un turneu final 
  25. Pelerinaj” în Napoli » Oamenii pentru care Maradona este Dumnezeu și care te învață că „Cel care iubește nu uită”

Interviuri ample

  1. Fața dură a carierei unei campioane » Larisa Iordache: „Doctorul mi-a zis că aș fi putut să-mi pierd rinichiul, dacă mai concuram o oră”
  2. Dialogul lui Cristi Geambașu cu marele Garry Kasparov: „Există o singură metodă de a opri războiul din Ucraina”
  3. Interviu la Zürich cu Sepp Blatter, fostul șef al FIFA judecat pentru corupție: „România mi-a rămas dragă pentru ce a făcut în 1984” » Întrebarea care a încheiat brusc dialogul
  4. Când totul era bine: Patrick Mouratoglou, interviu exclusiv pentru cititorii Gazetei: „Simona Halep se simte în siguranță cu mine. Vreau ce e mai bun pentru ea”
  5. L-am găsit pe Fabbiani în Argentina
  6. Discuție savuroasă cu Dembrovszki, „tricolorul” care trebuia să aibă statuie lângă Pele
  7. Adrian Pitu și fotbalul povestit ca într-un număr de stand-up comedy
  8. Voleibalistul Vlad Negrean, căpitanul lui U Cluj: „Viitorul? Generația cu telefonul în mână. Ți-e și frică să-i lași singuri pe stradă!”
  9. Controversatul Gheorghe Tadici, interviu la 70 de ani (episodul 1 + episodul 2)
  10. Confesiunile lui Bănel Nicoliță: „Mi-am pierdut banii, familia și copilașii!” + „Mai am un singur prieten” + „Impresarul m-a nenorocit, el mi-a încheiat cariera la 31 de ani”
  11. Drama fraților Marian și Costel Pană, campioni cu Dinamo: „La doi ani după ce tata a murit, doctorii ne-au scris că au găsit loc să-l opereze”
  12. Baschetbalistul american care a decis să joace pentru România: „Simt ceva deosebit când aud imnul. Românii îmi dau din patriotismul lor”
  13. Psihologia în sport. Dialog amplu cu Daniel David, preşedintele Asociaţiei Psihologilor din România: „Nu poți pune toată energia unei țări în succesul unui sportiv”
  14. Ediție specială Mariana Bitang - Doamna de fier și de aur la 60 de ani!
  15. Legendarul Marcel Coraș, apariție rară: „Nu știu dacă am fost leneș, delăsător, dar m-am mulțumit cu puțin” » Povești incredibile despre jocurile de culise din fotbalul românesc
  16. Noua viață a lui George Țucudean » „Am urât fotbalul, nu mai voiam să aud de el! Acum, sunt om de afaceri calm și calculat"
  17. Grace Zaadi, campioana olimpică, mondială și europeană transferată de CSM: „Vreau Liga, de asta am semnat!”
  18. Cristiano Bergodi, interviu amplu pentru Gazetă: „Mamma mia, ce vă place caterinca! Sunteți fenomene”
  19. Inginera chimistă venită din Iordania pentru a juca fotbal în România: „Eram singura fată care bătea mingea cu băieții. Am cel mai bun job posibil”
  20. Mircea Sandu, dezvăluiri tulburătoare: „Am cancer. Al treilea. Trebuie să-l dovedesc și p-ăsta!
  21. Povești savuroase cu Mache, primul șef de galerie de la Rapid: „Sper să mai apuc încă un titlu și după aceea «nani»” + „Denumirea de «câinii roșii» îmi aparține! De la câinii comuniști”
  22. Silviu Lung despre viața de fotbalist la Craiova în anii '70, teribila finală cu AC Milan și fuga disperată de la Revoluție: „Le puneam apă în pahar lui Oblemenco și Deselnicu”
  23. În dialog cu unul dintre miliardarii Qatarului: „Nu vă mint, au murit oameni, dar în niciun caz câteva mii!”
  24. „Am meritat să fiu în Echipa Bețivilor!” » Fost atacant la Dinamo și favoritul lui Iordănescu, interviu onest: cum fura cu băieții de cartier, de ce și-a bătut iubita și de ce n-a reușit mai mult în carieră
  25. Aventurile teribile ale unui campion în Liga 1, fotomodel la Milano: „E exact ca în filme. Droguri, petreceri, sex. Colegii mei stăteau pe bordură, fiecare cu joint-ul lui”

Profu' de Sport

În vară am lansat o nouă producție video: podcastul „Profu' de sport”, o serie de dialoguri relaxate și spectaculoase cu oameni importanți din fenomen. S-au consumat deja 13 ediții, iată câteva dintre episoadele podcastului:

  1. Gică Popescu despre valoare, glorie și greșeli
  2. Ilie Dumitrescu, artistul retras la 30 de ani și reinventat dincolo de fotbal
  3. Mihaela Buzărnescu despre depresie, provocări și suferință într-un sport dur și exclusivist
  4. Anghel Iordănescu, povestind despre Generația de Aur, blaturi și jocuri politice
  5. Mihai Neșu despre sport și viață, despre credință și acceptare: „Am fost foarte supărat pe Dumnezeu. Dar apoi am realizat că totul are un sens. Și acum trăiesc cea mai fericită perioadă a vieții mele”

Matchday experience

O serie de reportaje speciale pe arenele Ligii 1, cu focus pe experiența suporterului în zi de meci. Reporterii GSP au analizat la fața locului tot ceea ce contribuie la satisfacția sau, din contră, la dezamăgirea unui fan, dincolo de rezultatul efectiv al partidei respective: de la facilitățile stadionului la prețuri, de la confort și curățenie la felul în care clubul interacționează cu el pe arenă și în jurul acesteia. 

Pe rând, au fost analizate stadioanele pe care joacă Dinamo, Sepsi, ambele Craiove (CSU si FCU), CFR Cluj, Rapid, Farul, Mioveni, FC Argeș, FCSB (Arena Națională), Petrolul, U Cluj , Oțelul și Steaua

Clasamentul e condus de CS Universitatea Craiova și e încheiat de Mioveni. Toate episoadele din proiectul „Matchday experience” sunt AICI

Cât costă să faci sport?

Am documentat un serial despre costurile practicării sportului în România, la nivel de copii și juniori

Am adunat informații și povești din dialogul sincer cu părinți, copii, antrenori, oameni din sistem pentru a aduce în prim-plan nu doar costurile financiare, ci și investițiile de timp, energie și emoție. Ce provocări apar la început de carieră, de ce probleme se lovesc copiii, cum se descurcă părinții, cine și cât plătește, care e rata de succes? 

Am scris despre:

  1. fotbal (episodul 1 + episodul 2 + episodul 3)
  2. înot (episodul 1 + episodul 2 + episodul 3)
  3. baschet (episodul 1 + episodul 2 + episodul 3)
  4. box (episodul 1)

Investigații

Fotbal la județ

O serie de reportaje speciale pentru a promova pitorescul fotbalului din diviziile inferioare. Câteva exemple:

  1. Urziceni - Roșiori, meci de Liga 4 cu țuică, suporteri toropiți de soare și bilete de pariuri
  2. Pasiune pentru fotbal în „județeana” de Giurgiu » Omerta Stoenești - Săbărelul Ciocoveni s-a jucat pe un vânt crâncen, printre rațe și oi
  3. Derby greu între Iazu și Scânteia » Căruțe pe post de peluză, prima se dă în bere și mici, echipamente cumpărate de Bobonete: „E Dinamo-Steaua din Ialomița”
  4. Las Fierbinți, fotbal între mici și „Barul lui Bobiță”! Live: marele derby dintre Fulgerul Fierbinți și Dridu
  5. Game of Thrones în Liga 4 » Zmeii din Ogrezeni - Luceafărul Trestieni și campionii la pastramă
  6. Despre fotbal, criză economică și educație sexuală la Orbeasca - Botoroaga: „Nu mi-e frică de niciun război!” + „Noi ținem și cu Steaua, și cu FCSB”
  7. Derby cu polițiști suspectați că trișează și primar-„Halagian” în Liga 5 Vâlcea
  8. Caz „Valiza" cu „Ferguson” de Călărași: „Faci ravagii cum făcea cu stângu' Hagi"
  9. Show cu torțe și fumigene la Ariceștii Rahtivani - Prahova Nedelea + Mici, bere și o rivalitate incredibilă pe doi kilometri: „Cum să ținem cu Steaua sau cu Dinamo?”
  10. Meci de județeană lângă podgoriile cu Merlot și Cabernet Sauvignon de la Ceptura » „Portarul e băiat de comitet, anunță când e beat!”

Retro GSP

Proiectul de arheologie fotbalistică al Gazetei, coordonat de Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal intern, a livrat și în 2022 zeci de povești savuroase. Iată câteva dintre ele:

  1. Transferul care a îndoliat Oltenia: Balaci la Dinamo! A vrut să se răzbune pe Craiova, dar a marcat un singur gol și a bifat o rușine istorică
  2. Soarta agitată a unui club emblematic: Sportul Studențesc.
  3. 110 ani de la nașterea lui BodolaPovestea transferului faraonic de la Oradea la Venus și un interviu fascinant cu cel mai mare atacant al anilor '30-'40
  4. Cum a fost învins Lucescu de o divizionară B la debutul său în antrenorat 
  5. 39 de ani de la calificarea Craiovei în semifinalele Cupei UEFA » Secretele eroului Negrilă 
  6. 28 de ani de la moartea lui Ștefan Dobay » 10 detalii mai puțin cunoscute despre cel poreclit „Calul” + recordurile fantastice, unele încă neegalate
  7. România - Spania, cele mai tari 8 minute din istoria naționalei. Și cum și-a trimis Lăcătuș la spital doi adversari într-un sfert de oră
  8. Povestea uimitorului transfer al „Mopsului" Dumitrache de la Dinamo la Jiul
  9. 24 de ani de când Stelea le arăta degetele mijlocii spectatorilor, iar Hagi cerea statuie
  10. S-au făcut 100 de ani de la primul duel din istoria naționalei » Trei regi au fost la meci
  11. Totul despre primul titlu al Rapidului » Nichi Dumitriu: „Noi am fost zeii Giuleștiului. Doar Sabău și Lupu ar fi putut juca în echipa din '67. Pancu? A avut două viteze, mică și foarte mică!”
  12. 44 de ani de la titlul cu numărul 9 cucerit de Steaua, la capătul unui sezon în care „blaturile au fost aproape la fel de multe ca meciurile pe bune"
  13. 27 iunie, prima și ultima zi a lui Hagi la Real. „Niciodată nu trebuia să plec de la Madrid! Mă adaptasem foarte bine, dădusem multe goluri, dar...”
  14. 39 de ani de la primul interviu dat de Cârțu. Cât a trebuit să aștepte Sorinaccio pentru a fi căutat de ziariști
  15. Trei episoade neștiute cu Dobrin: de ce voia să zboare pe „coada" avionului, de ce milițianul i-a cerut câțiva litri de benzină și de ce n-a fost încântat de țuica de Botoșani
  16. 40 de ani de la cel mai şocant 0-0 din fotbalul românesc: Real Madrid n-a putut bate locul 9 din Divizia B!
  17. Un personaj controversat: Constantin Teașcă, geniu neînțeles sau un mare farsor?! Balaci: „Ne punea să alergăm cu saci de 80kg în spate”
  18. 35 de ani de la cafteala istorică din Steaua - Victoria! Ziua în care Lăcătuș, Pițurcă, Iovan, Bumbescu s-au bătut ca-n filme cu Vaișcovici, Augustin și Balaur după un gest al lui Hagi. „El venise să calmeze spiritele și a încasat-o degeaba”
  19. 50 de ani de când Argeșul dobora colosul Real Madrid în Trivale » Interviul de colecție cu Santiago Bernabéu: „Îmi place teribil Dobrin, mă incită să-l văd jucând!”
  20. Ultimul meci al lui Angelo Niculescu, selecționerul care s-a războit cu Dumitrache și Dobrin » Fănuș Neagu l-a „îngropat” într-un articol din România literară
  21. Valentin Stănescu, antrenorul care a eliminat Barcelona cu Steaua, Interul cu Dinamo, Leeds cu Craiova, dar care a iubit cu adevărat doar Rapidul
  22. 25 de ani de la moartea prematură a lui Viorel Mateianu » A fost „omorât” de Steaua? A fost un vizionar neînțeles de contemporani? Sau un antrenor bun doar în teorie?
  23. Un conflict nuclear între Cornel Dinu și scriitorul Eugen Barbu: „«Sfântul» Dinu se tratează cu țuicomicină, are pe conştiinţă cel puţin doi oameni schilodiţi!”
  24. 66 de ani de la decernarea primului „Balon de Aur” » Alegerea care a scandalizat Europa: avea 42 de ani și avusese niște cifre penibile!
  25. Primul interviu cu Ștefan Covaci în calitate de antrenor al lui Ajax, la 8 luni după ce-i preluase pe „lăncieri”. Era neînvins și dezvăluia lucruri fascinante din relația sa cu Cruyff și celelate staruri olandeze

Toate poveștile din proiectul „Retro GSP” pot fi citite AICI. 

Încheiem retrospectiva lucrurilor bune din GSP ediție 2022 cu această copertă cu imaginea minunată realizată de fotoreporterul Raed Krishan: protagonist este David Popovici, primindu-și chiar sub apă trofeul de „Cel mai bun sportiv al anului 2022” în Ancheta Gazetei Sporturilor. 

Gazeta de colecție, ediție 2022
Citește și:
Gigi Becali plătește salariile la încă o echipă din Superliga: „A promis că ne trimite banii”
Superliga
Gigi Becali plătește salariile la încă o echipă din Superliga: „A promis că ne trimite banii”
Imaginile zilei vin de la Catedrala Patriarhală » Cum s-a afișat Gigi Becali de Bobotează: în bocanci și pantaloni de piele
Diverse
Imaginile zilei vin de la Catedrala Patriarhală » Cum s-a afișat Gigi Becali de Bobotează: în bocanci și pantaloni de piele
Cristina Ich, fosta iubită a lui Alex Pițurcă, a fost cerută în căsătorie: „Este logodnicul meu!”
Stiri extrasport
Cristina Ich, fosta iubită a lui Alex Pițurcă, a fost cerută în căsătorie: „Este logodnicul meu!”

Comentarii (21)
blochin
blochin  •  05 Ianuarie 2023, 11:54

Domnule Tepelin, Un singur lucru va lipseste din aceasta frumoasa lista. Va lipseste principalul articol, unul impotriva pariurilor sportive in Romania. O adevarata boala de care Gazeta Sporturilor nu mai scapa. O cautare a cuvantului “pariuri” pe aceasta pagina ofera 7 rezultate. Pe GSP homepage imi apar 7 reclame de pariuri, 2 cat ecranul desktop si 2 sticky ads care merg cu tine pana dai scroll in josul paginii unde te astepta o alta reclama la pariuri. O cautare a cuvantului “pariu” pe homepage vine cu 8 rezultate + 1 pentru “pariaza”. Flash news: alte reclame la pariuri + cote. Ei bine, acum uitati-va pe Nemzeti Sport si Gazzetta dello Sport. Aveti un signur articol in care dati vina pe FRF pentru asocierea cu pariurile. Vina este a voastra. Lispa educatiei si felul in care arata cei din jurul nostru e si vina voastra. Schimbarea mentalitatii popurului si limitarea pariurilor in Romania trebuie sa fie politica redactiei pentru 2023.

maradona79
maradona79  •  05 Ianuarie 2023, 10:15
Postat de marius1979 pe 05 Ianuarie 2023, 00:16

Da Dar astea sant Pentru voi cocalarii din tara. Mai inchid si ei ochii Ce sa fac.

Tu esti doar *** din Canada, fii fara grija. Aceleasi mizerii le citesti si tu, sunt sigur.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mioriticul
mioriticul  •  05 Ianuarie 2023, 08:55
Postat de Cătălin Țepelin - redactor șef GSP pe 03 Ianuarie 2023, 12:33

Bună ziua, mulțumim pentru mesaj. În orice redacție de știri veți găsi aceeași proporție între actualitate și producții speciale, peste tot domină informațiile la zi, s-a jucat meciul X, fotbalistul Y s-a accidentat, clubul Z plănuiește un transfer, conducătorul W a declarat ceva, fanii echipelor A și B au o controversă și așa mai departe. Ne străduim ca, dincolo de actualitate, să producem cât mai multe "speciale". E adevărat, nu ne ies atât de multe sau atât de bune pe cât ne-am dori, dar ne străduim. De curiozitate, care este reperul dvs de presă sportivă? Cu cine ne comparați, unde citiți "mai multe și mai bune"? Ca să știm de unde putem învăța.

Un AN NOU FERICIT tuturor! Dacă chiar aveți intenția sa învățați, eu va propun sa începeți cu DEXONLINE. Dacă observăm ceva progrese, noi, cititorii, vom veni in continuare cu plăcere și cu alte propuneri.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează