FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Ioan Ovidiu Sabău nu este entuziasmat după 4-0 cu Debrecen: „Suntem o echipă prea mare ca să ne gândim la baraj”

Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

Articol de - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 10:32 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 12:45

Ioan Ovidiu Sabău a bifat prima victorie de la revenirea în antrenorat, 4-0 cu Debrecen (locul 7 în prima divizie), într-un meci amical în care U Cluj a avut 3-0 încă de la pauză. Contra formației lui Balasz Dzsudzsak, fostul star al naționalei maghiare, care a jucat 65 de minute. 

Echipele utilizate de Ioan Ovidiu Sabău în U Cluj - Debrecen: 

  • Prima repriză: Iliev - Vlădoiu, Miron, Ispas, Ilie, Briceag - Remacle, Bic, Fulop - Thiam, Stoica 
  • Repriza a doua: Gorcea - Oancea, Pițian, Nowak, Horșia - Haită, R. Pires, Simion, Chipciu - Bălan, Abdallah

Lorand Fulop, Andrei Miron, Mamadou Thiam și Florian Haită au înscris pentru „Șepcile Roșii", însă antrenorul ardelenilor, cu toate că i-a lăudat pe jucători pentru evoluția și victoria pe o vreme sucită,  cu ploaie sâcâitoare, nu s-a arătat încântat de succes.

Episodul din vestiarul FCSB care l-a șocat pe MM Stoica: „Am prins bătăi și am închis ochii, dar asta nu se face. Afară!”
FCSB
Episodul din vestiarul FCSB care l-a șocat pe MM Stoica: „Am prins bătăi și am închis ochii, dar asta nu se face. Afară!”

Așa cum a anunțat GSP.ro, U Cluj l-a adus pe atacantul Ze Gomes de la rivala și concitadina CFR Cluj, fotbalist lusitan folosit la formația secundă a „feroviarilor", dar îl are în probe și pe atacantul israelian Abdallah Hleihil (21 de ani).

VIDEO. Ioan Ovidiu Sabău, despre minusurile lui U Cluj: „Nu avem încredere în noi, suferim foarte tare”

- Domnule Sabău, bucuros de această primă victorie la U Cluj?
- Ai nevoie de victorii. Când câștigi altfel lucrezi, jucătorii au încredere în ei. Victoriile aduc plăcerea de a lucra. Se vede clar că suferim foarte tare, mai ales din punct de vedere fizic. Trebuie să acumulăm foarte mult. E clar că nu avem prospețime, nu avem încredere în noi. Greșim foarte mult, pentru că sunt foarte obosiți jucătorii în momentul de față. Jucătorii trebuie să tragă de ei în această perioadă, pot să devină mai buni, atunci când antrenamentele sunt tari.

- Ce reprezintă acest succes cu 4-0? În afara faptului că e o victorie de moral.
- Am jucat cu o echipă bună din Ungaria. E o perioadă de acumulări și începem să avem încredere unii în ceilalți.

- La cât la sută este acum U Cluj...
- Echipa este la 50% în momentul de față. Între ceea ce trebuie să fim și arătăm.

- Ce va urma? Că urmează în zece zile reluarea campionatului.
- E prea devreme să discutăm, vom schimba intensitatea antrenamentelor. Sigur că avem nevoie de timp. Am făcut și teste fizice. Într-un timp atât de scurt... Am preluat echipa, e greu să te identifici atât de rapid.

- Jucătorii lui U Cluj spuneau că nu iau în calcul nici măcar barajul.
- Nu avem voie să ne gândim la baraj. Suntem o echipă prea mare, prea importantă și vreau să-i conving pe jucători că, pregătindu-ne foarte bine, nu trebuie să ne gândim că vom juca meciurile de baraj.

- Credeți că adversarii v-au luat frica după acest 4-0? În tribună au fost cei de la FCSB, Rapid și Voluntari.
- Sunt meciuri amicale. Contează și nu contează de multe ori. Depinde de cum faci pregătirea, pe cei pui accentul, ce faci, mix într-o pregătire dură și completezi cu jocurile, ceea ce facem noi în momentele de față.

Citește și:

Refuzată de Hermannstadt, Universitatea Craiova s-a orientat către un alt fundaș lateral din Superligă: „Deja am discutat”

Andrei Miron a vorbit despre planurile lui U Cluj: „Barajul nu e o opțiune” + Ce spune despre FCSB

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin
Handbal
România, bătută zdravăn de Ungaria » Florentin Pera are mult de lucru înaintea Campionatului European de handbal feminin

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (3)
stefg
stefg  •  11 Ianuarie 2023, 22:38

"Mai va bucurati..." serios ? Credeam ca ziaristii ar trebui sa stie gramatica.

gazistu
gazistu  •  11 Ianuarie 2023, 14:12

sa vedem asa rezultate in meciurile oficiale ...

gazistu
gazistu  •  11 Ianuarie 2023, 14:09

HAIDE U!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează