FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Confesiune completă imediat după despărțirea de Dinamo: „Hai să-ți zic ce a fost în vestiar!”

Articol de - Publicat vineri, 31 mai 2024 15:52 / Actualizat vineri, 31 mai 2024 16:05

Ricardo Grigore, 25 de ani, s-a despărțit de Dinamo și a explicat suporterilor detalii sensibile din timpul sezonului

Ricardo Grigore, 25 de ani, face parte din grupul jucătorilor care deja s-au despărțit de "haită". Fundașul crescut la academia din Ștefan cel Mare, fost căpitan al formației campioane la juniori în 2017, Rici a reziliat deunăzi angajamentul cu Dinamo.

Momentan, este acasă, iar în momentul telefonului reporterului Gazetei Sporturilor, se bucura de câteva clipe de relaxare alături de copii, de familie.

„Karim (n.red 2 ani și 9 luni) este mai înfocat decât mulți dinamoviști. Acasă, televizorul rămâne doar pe meciurile echipei și pe cântecele galeriei. Crede-mă, nu i-am insuflat nimic.

Soacră-mea i-a pus odată la TV un filmuleț cu galeria "câinilor" și așa a început tot. Apoi, soția l-a adus la meciuri. O să crească mare și sunt sigur că mă va depăși la performanțe", a mărturisit fotbalistul.

Cu ei vrea Dinamo în play-off » Cei doi fotbaliști au împreună 73 de ani
DINAMO
Cu ei vrea Dinamo în play-off » Cei doi fotbaliști au împreună 73 de ani

Mesaj la despărțire din partea lui Ricardo Grigore: „Inclusiv celor care m-au criticat"

Posesor al unui discurs matur, Rici nu are reproșuri de făcut la despărțire. Mai mult, ia în calcul ca în viitor, cândva, să se întoarcă în tricoul echipei sale de suflet!

„Le mulțumesc tuturor fanilor pentru susținerea pe care am resimțit-o. Și celor care nu prea m-au agreat, și lor le mulțumesc! Cu toții au avut un rol important în formarea mea. Cei care m-au motivat, mi-au dat forță și le sunt recunoscător.

Cei care m-au apostrofat m-au motivat și ei să fiu mai bun.

Sper ca Dinamo să ajungă acolo sus, în viitor, să mă întorc cândva cu o formă mult mai bună și să ne luptăm pentru trofee!", a declarat Rici Grigore într-o intervenție pentru GSP.ro.

Ricardo Grigore nu-l acuză pe Zeljko Kopic: „Până la urmă, el dă cu subsemnatul"

Fundașul a fost mai mult rezervă în sezonul de primăvară, dar a fost integralist în manșa tur a barajului cu Csikszereda (2-0). Și de la el a plecat faza primului gol, a avut o evoluția apreciată de către specialiști și de către suporteri.

Confesiune completă imediat după despărțirea de Dinamo: „Hai să-ți zic ce a fost în vestiar!”
Ricardo Grigore

„Au fost alegeri, fac parte din viața noastră de fotbalist. Nu sunt supărat pe nimeni, am avut discuții bărbatești, așa a fost să fie, antrenor e răspunzător de cei pe care îi bagă pe teren.

Până la urmă, el, indiferent cum îl cheamă, el, antrenorul, dă cu subsemnatul. Dacă ne alege să jucăm, jucăm, noi avem datoria să fim pregătiți în orice moment ca să o facem.

Da, te simți nasol când nu joci, dar face parte din fișa postului de fotbalist! Le iei ca făcând parte din joc, din viață", a comentat apărătorul.

12meciuri și un gol a adunat Ricardo Grigore pentru Dinamo în actuala stagiune

A vrut să plece după cantonamentul din Antalya, dar plecarea lui Lucas i-a dat planurile peste cap!

Rici era decis să plece de la Dinamo încă din iarnă, după cantonamentul din Antalya!

„Am simțit după acel moment (cantonament) că trebuie să plec. Dar am zis să continuu după situația apărută cu Lucas, cu plecarea lui în Vietnam. Mi-au zis că trebuie să rămân, să continuu, că trebuie, că... OK! Am făcut-o, dar am spus că voi pleca la finalul sezonului, indiferent de situație.

Mă bucur că am reușit să pun și eu umărul la menținerea echipei în Liga 1. Am ajutat și eu cât am putut", a reacționat fotbalistul.

A fost titular pe Arena Națională cu Csikszereda (2-0), în fața a 31.000 de spectatori, apoi a mai intrat doar 7 minute pe final de meci în Transilvania, la retur, scor 0-0 la Miercurea Ciuc.

„Bănuiam că nu voi fi titular, revenea căpitanul echipei (n.red Patriche). Ce să fac?! N-am avut nimic împotrivă. Eram pregătit și de al doilea meci, oricum", a comentat Rici.

250de mii de euro este cota lui Grigore conform transfermarkt

Ricardo Grigore spune că n-a fost niciun puci sau ruptură în vestiar: „Doar asta am zis, nu puteam să am conștiința încărcată"

Rici a fost acuzat acum câteva săptămâni că a fost printre liderii unei răzmerițe, la Săftica, vorbindu-se de un puci la echipă, îndreptat împotriva lui Zeljko Kopic și a jucătorilor străini.

„Scindare la Dinamo? Puci? Nu, nu! Nici vorbă de scindare, am creat un grup foarte-foarte OK. Jucătorii au fost profesioniști și și-au făcut treaba, indiferent de naționalitate.

Neadevărat, nu au fost tensiuni în vestiar. Hai să-ți zic cum a fost: eu am luat cuvântul după meciul cu Voluntari (n.red 1-1), în vestiar. Dar nu m-am certat cu jucătorii, cu antrenorul, deloc!

Am spus niște lucruri bărbătește, am zis să ne trezim... Nu puteam să am conștiința încărcată, că n-am făcut-o! Nu voiam să asist la o nouă retrogradare, ca-n 2022, când tot pe mine mă înjurau suporterii deși nu mai jucam. Am spus ce-am avut pe suflet, ca să ne trezim toți. Atât!

Fără cuvinte grele, fără ceartă, fără violență. Cred că majoritatea jucătorilor au înțeles, ne-a motivat mai mult", a declarat Rici.

113meciuri a adunat Grigore pentru Dinamo, 7 goluri și 5 assist-uri

Ricardo Grigore îi apără pe cei din conducerea actuală a lui Dinamo: „Dinamo are totul la zi, la salarii, ca niciodată"

Fotbalistul a avut cuvinte de laudă despre un detaliu important din angrenajul clubului.

"Au fost momente dificile, nu au venit oameni care să investească. Dinamo, salarial, are totul la zi! Niciodată n-am trăit moment ca ăsta la Dinamo. Totul la zi, până la ultimul punct. Cred că sunt puține echipe în România care sunt astfel. Cred că cei noi de la conducerea clubului vor face un alt Dinamo.

Astfel, clubul va redeveni o forță, Se va bate din nou pentru supremație. Îmi doresc să ajung la cea mai bună formă, să o depășesc, apoi să revin la Dinamo și să ne luptăm la campionat, la Cupă, la trofee", a conchis Ricardo Grigore.

Îi mulțumesc și lui Kopic pentru tot, și lui Burcă. Am avut de învățat de la amândoi. Antrenori care dau ceva la schimb. Nu sunt eu în măsură să decid dacă e bine că s-a continuat cu Kopic, eu mulțumesc pentru ceea ce am învățat în acest sezon
Ricardo Grigore

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (15)
Trotsky
Trotsky  •  01 Iunie 2024, 09:13
Postat de MamaLiga pe 31 Mai 2024, 18:05

De acord. Dar foarte multi tineri au dat chix pentru ca nu erau bagati in seama de antrenori si intotdeauna au fost preferati strainii "cu experienta". Sincer,singurii straini care merita sa ramana la Dinamo sunt Golubovic,Moura si Abdallah,poate si Milanov. Daca te gandesti la ce salarii au avut alti flacai straini,de ce sa nu aduci cativa tineri romani de calitate si sa incerci sa construiesti ceva pe termen mediu-lung?

astazi apare pe Radio Dinamo un interviu lung cu Kopic care va vorbi si de tinerii nostri.

Nini
Nini  •  01 Iunie 2024, 09:13

Uitați că Grigore a fost împrumutat și nu a jucat nimic. Să fie întâmplător că nici un antrenor nu îl apreciază? Vă amintiți de gafele lui ?

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  01 Iunie 2024, 09:08

Am vazut cat de motivat a fost prin evolutile sale in tricoul" echipei iubite". Bine ca ai plecat. Trebuia sa fie plecta de mult. Succes pe mai departe!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează