FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ce cadou de nuntă a primit George Simion de la Gigi Becali: „Cred că au fost 2 tone. Am trecut tot în declarația de avere!” » De ce l-a luat în partid

Gigi Becali și George Simion
Gigi Becali și George Simion

Articol de - Publicat joi, 10 octombrie 2024, 09:52 / Actualizat joi, 10 octombrie 2024 11:42

George Simion (48 de ani), candidatul AUR pentru funcția de președinte al României, a dezvăluit la edițiile speciale „Prietenii lui Ovidiu” dedicate alegerilor că l-a cooptat în partidul său pe finanțatorul FCSB, Gigi Becali. Acesta o să fie pe listele AUR pentru un loc în Parlamentul României la alegerile care vor avea loc pe 28 noiembrie.

Liderul partidului Alianța pentru Unirea Românilor a spus și că Becali n-a vrut să vină la nunta lui de pe 27 august 2022, dar că i-a făcut cadou două tone de brânză! George Simion a trecut în declarația sa de avere darul de nuntă, care s-a ridicat la 400.000 de euro!

„Spuneți-ne, sunteți omul lui Vladimir Putin?” » „Ultrasul”-candidat GEORGE SIMION, dialog fără mănuși cu Ovidiu Ioanițoaia: „Mai degrabă am luat bătăi, decât am dat! Puneți întrebări mai bune ca Andreea Esca”
ALEGERI PREZIDENȚIALE - EPISODUL 2
„Spuneți-ne, sunteți omul lui Vladimir Putin?” » „Ultrasul”-candidat GEORGE SIMION, dialog fără mănuși cu Ovidiu Ioanițoaia: „Mai degrabă am luat bătăi, decât am dat! Puneți întrebări mai bune ca Andreea Esca”

- Domnule Simion, cum e cu Gigi Becali? Care înțeleg că acum a aderat la partidul dumneavoastră.
- E membru AUR.

- Pentru cine nu știe, domnul Simion a avut o nuntă extinsă. Să zic așa, o nuntă populară, cu sute, cu mii de participanți. Câtă lume a fost, până la urmă?
- Nu știm. Am avut 12.000 de magneți, pe care i-am dat ca un fel de mărturie la intrarea în perimetru. I-am dat pe toți, dar nu știm câți au intrat, câți au ieșit, n-am calculat, ne bucurăm că toată lumea s-a simțit bine.

- Bun, e adevărat că Becali v-a trimis, nu știu câte, zeci de kilograme de brânză, sute?
- Cred că două tone au fost.

- Două mii de kilograme??
- Da, am calculat totul pentru 20.000 de oameni. Și de asta am...

- Și toată brânza a fost dată de Gigi Becali? Cadou?
- Da, cadou, dar de nuntă. L-am inclus în declarația de avere de la nuntă. Pe domnul Becali l-am invitat la nuntă și a zis că nu mai participă la nunți, la botezuri, la petreceri, că duce o viață, așa, mai de pustnic și că se va retrage la un moment dat la o mănăstire.

- Bine, astea sunt povești cum că va vinde FCSB-ul... sau Steaua, cum îi zice el.
- Asta e ca și cu stadionul Dinamo, că se va face un nou stadion Dinamo. Nu mai urmăresc lumea fotbalistică așa de des cum o făceam înainte, când cumpăram în fiecare zi ziarul. Erau alte vremuri.

- Acum nu mai aveți ce să cumpărați.
- Din păcate... păcat!

- Să ne întoarcem.
- Și domnul Becali a zis: "Îți trimit bani cât ai nevoie". Am zis că nu am luat niciodată bani de la domnul Becali.

- N-a sponsorizat nici partidul?
- Nu. Până în acest moment, nu! Dacă o va face, o va face sub formă de împrumut, la notar, legal, cum trebuie.

- Dar e membru AUR?
- E membru AUR, s-a înscris. Este foarte posibil să candideze pe un loc de parlamentar, să vedem, București, Ilfov sau în altă parte. Să vedem cum facem în momentul depunerii candidaturii.

- Domnule Simion, l-ați luat pentru notorietate sau și-a cumpărat locul?
- L-am luat pentru că mă interesează să luăm cât mai multe voturi. Cu siguranță, este o persoană populară, simpatizată de un număr important de români. Că va contribui financiar, foarte bine! Cât mai mulți oameni de afaceri, cât mai mulți oameni cu bani sper să o facă.

- Deci îl sprijiniți pe Becali? E un raport reciproc, să zic așa?
- Domnul Gigi Becali...

- Deci nu și-a cumpărat locul?
- Îmi sprijină candidatura. Cu siguranță, o să aibă o pondere electorală. El a candidat din partea USL-ului în 2012 și, la fel, a luat voturi multe. A fost un calcul politic. Mă bucur că a vrut. Prima oară când am vorbit cu dumnealui nu-și dorea o revenire în politică. M-a ajutat și el cu ce sfaturi a avut pentru că am vorbit în anii aceștia.

- Acum, și 2000 kg de brânză ori 40 de lei. Cât e kilogramul de brânză?
- Ultima oară când am fost în piață cu Ilinca am luat brânză de 35 de lei kilogramul.

- Să zicem 40.
- Era și mai ieftină, de 20. Acum nu știu de care o fi fost. Toată lumea mi-a zis că a fost foarte bună și a fost un element de culoare.

Urmărește aici toată emisiunea cu George Simion

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mihai Mironică, atac fără menajamente la adresa fiului „Regelui”: „Este incredibil faptul că Ianis joacă la națională mai mult decât la club. Numele Hagi nu a fost o povară pentru el, ci o trambulină!”
Nationala
Mihai Mironică, atac fără menajamente la adresa fiului „Regelui”: „Este incredibil faptul că Ianis joacă la națională mai mult decât la club. Numele Hagi nu a fost o povară pentru el, ci o trambulină!”
Ciprian Tătărușanu rezolvă marea dilemă a lui Mircea Lucescu, la noul podcast GSP: „El va fi titular pentru următorii 10 ani” + Cum s-a schimbat rolul portarului
Nationala
Ciprian Tătărușanu rezolvă marea dilemă a lui Mircea Lucescu, la noul podcast GSP: „El va fi titular pentru următorii 10 ani” + Cum s-a schimbat rolul portarului
„Oare și-a vândut sufletul?” » Furie în Germania, după ce Klopp a semnat: „Cu fanii lui Dortmund e GATA”
Campionate
„Oare și-a vândut sufletul?” » Furie în Germania, după ce Klopp a semnat: „Cu fanii lui Dortmund e GATA”

A jucat pentru România la un Mondial, apoi a ajuns la Campionatul de la Canal! » Povestea celei mai infame competiții din România: fotbal, muncă silnică și torturi aplicate de criminali de drept comun!

„Am avut prime de la FCSB”, la 4 ani după Cazul Valiza! » Interviu-BOMBĂ cu Marian Cristescu despre o carieră plină de povești: „Budescu îl lua de urechi pe băiatul lui Ioan Niculae” + „Răzvan Lucescu ne-a legat cu sfoara”


Comentarii (10)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  10 Octombrie 2024, 15:38

Domnilor, un penal recidivist( George Becali, de doua ori condamnat la puscarie) cum de ii este permis sa candideze pt un loc în Parlamentul României. Unde ne aflam? În ce tara trăim dacă penalii recidiviști ( cu tupeul dat la maximum) apar pe listele celor ce urmează a fi aleși? Sper ca Biroul Electoral Central sa invalideze prezenta lui George Becali pe listele AUR. Dacă, i se permite sa voteze , asta nu înseamnă că poate fi și ales , indiferent de tupeul sau și susținerea celor săraci cu duhul.

godot
godot  •  10 Octombrie 2024, 14:40

Simion ăsta nu are multă minte. 1) Nu va obține mai multe voturi, pentru că notorietatea nu se traduce în intenție de vot, așa cum au confirmat a „n”-a oară rezultatele catastrofale obținute de Becali și partidul lui la alegerile din 2004 și 2008 (sub 3%). Mai mult, îi antagonizezi pe alegătorii care susțin alte echipe. 2) Acest Becali a fost pe listele PSD la parlamentarele din 2000 pentru deputăție la Bacău (a fost retras în ultima clipă), apoi a fost europarlamentar făcut de PRM, apoi deputat PNL, cochetând cu țărăniștii și legionarii (mai are de mers la UDMR și i-a rezolvat pe toți). 3) A declarat că intră în parlament pentru a-și rezolva propriile probleme. 4) E condamnat definitiv și a executat pedepse în trei dosare penale diferite. Ce mesaj transmiți cu traseistul ăsta penal?

1ianuarie
1ianuarie  •  10 Octombrie 2024, 14:31

Îmi imaginez ce oameni fericiți vom avea sub guvernarea AUR, cu Simion președinte și Gigi sponsor principal, dacă nu premier. Vai de cei care au murit pt țara asta!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează