FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ce explicație a găsit Șumudică pentru eșecul jenant cu locul 8 din Liga 2: „Nu caut scuze, dar ăsta e adevărul!”

Marius Șumudică/ Foto: Imago Images
Marius Șumudică/ Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 13 octombrie 2024 18:04 / Actualizat duminica, 13 octombrie 2024 19:00

Marius Șumudică (53 de ani), antrenorul celor de la Rapid, a vorbit despre eșecul suferit de echipa lui în amicalul de sâmbătă cu FC Voluntari, scor 0-1.

Rapid a jucat în pauza competițională un meci amical cu FC Voluntari, echipa de pe locul 8 în clasamentul din Liga 2. Scorul final al partidei a fost 1-0 în favoarea ilfovenilor.

Unii suporteri i-au cerut demisia lui Marius Șumudică după această înfrângere, însă antrenorul a anunțat că el nu pleacă de la Rapid.

Rapid, zdrobită în Liga Campionilor. Giuleștencele s-au prăbușit după pauză
LIGA CAMPIONILOR
Rapid, zdrobită în Liga Campionilor. Giuleștencele s-au prăbușit după pauză

Marius Șumudică, primele explicații pentru înfrângerea cu FC Voluntari

În meciul de sâmbătă au debutat și noile transferuri de la Rapid, N'Jie și Boupendza, jucători care au fost foarte lăudați de antrenorul și conducerea echipei în momentul în care au ajuns în Giulești.

Șumudică este de părere că aceștia încă mai au nevoie de timp, deoarece nu au mai jucat de 5 luni și nu pot fi pregătiți imediat.

„Se vede că nu au jucat de 5 luni, pe mine nu m-au interesat comentariile răutăcioase. Pot să îmi ceară demisia, eu nu voi pleca de la Rapid, ăsta e targetul meu în cariera de antrenor: niciodată nu o să îmi dau demisia de la nicio echipă!

Referitor la jocul de ieri, pe mine m-a interesat mai mult să facă ei un antrenament bun, eu i-am încărcat foarte mult săptămâna asta și se vedea că Voluntari are o viteză în plus, probabil ei au pregătit jocul asta. Eu săptămâna asta am pregătit mai mult partea fizică, cu toate că am avut 10 jucători din academie. Mie mi-au lipsit 5 sau 6 titulari, nu caut scuze, dar asta e adevărul, eu în minutul 55 am făcut schimbări pentru că nu am vrut să ducă mai mult.

Le lipsește jocul (n.r. lui N'Jie și Boupendza), au stat și cu un stres continuu pentru dreptul de joc, ei nu s-au întâlnit cu astfel de situații, își doreau foarte mult să joace și au intrat într-o «depresie fotbalistică», pentru că se pregătesc zi de zi și nu pot să joace. Boupendza în momentul de față este pregătit să joace 90 de minute, este un jucător OK. Nu cred că o să fie vreo problemă cu Farul.

N'Jie mai are de lucru, e un jucător de explozie și nu a ajuns încă la nivelul maxim. Nu trebuie să facem înmormântare de la un amical cu FC Voluntari”, a declarat Marius Șumudică, conform fanatik.ro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„M-au păcălit, m-au mințit!” » Ciprian Tătărușanu, la ora adevărului: „Soția nu a crezut. I-am zis că avem o singură variantă”
Stranieri
„M-au păcălit, m-au mințit!” » Ciprian Tătărușanu, la ora adevărului: „Soția nu a crezut. I-am zis că avem o singură variantă”
Adrian Mititelu s-a dus după el în Emiratele Arabe Unite: „Respect”
Liga 2
Adrian Mititelu s-a dus după el în Emiratele Arabe Unite: „Respect”
După 8 luni în România, fotbalistul din Superliga exclamă: „În 7 ani la Praga nu am simțit așa ceva!”
Superliga
După 8 luni în România, fotbalistul din Superliga exclamă: „În 7 ani la Praga nu am simțit așa ceva!”

Croatul revenit în România după mai mulți ani a sesizat câteva detalii: „Este mai scump! Dar ați avansat mult”

Elisabeta Lipă a amânat pentru o dată incertă întâlnirea cu foștii mari performeri care cer actualizarea rentelor viagere


Comentarii (14)
istet10
istet10  •  13 Octombrie 2024, 22:55

"tu nu vei mai putea intra pe stadion din cauza suporterilor .. sti bine ca in Giulesti se poate intampla orice " - amenintarea goloaneasca. Si mai spunea unul ca in Giulesti sunt oameni civilizati.

1945sv0509
1945sv0509  •  13 Octombrie 2024, 21:40

Ma intreb oare ce culoare va avea paltonul dupa ce sumumica o sa il piarda pe cel de la Rapid.

gado
gado  •  13 Octombrie 2024, 20:30

Normal ca nu vei demisiona ! Asta este scopul ! Sa ajungi la clauza ! Sa fi dat afara ! Asa cum s-a intamplat la atat de multe echipe unde ai activat in ultima vreme .. Inca o data nu uita Sumudica : vorbele tale se vor intoarce impotriva ta, mai devreme sau mai tarziu ! "Nu-ti pasa" de cei care te critica ? Ar trebui sa fi mai precaut cand declari ceva . Nu vreau sa se ajunga la situatia in care tu nu vei mai putea intra pe stadion din cauza suporterilor .. sti bine ca in Giulesti se poate intampla orice .. Gandeste bine inainte sa deschizi gura ... Ai mai facut asta si pe la tv, cat erau altii antrenori la echipa .. Te avertizam mereu sa nu mai comentezi situatia de le echipa la care sperai sa ajungi antrenor, pentru ca vorbele tale se vor intoarce impotriva ta daca vei ajunge in functia dorita .. acum ai ajuns acolo .. si nu mai esti in stare sa faci mare lucru .. mai ai putin si ajungi pe ultimul loc .. Abia astept sa vad la lucru in meci oficial jucatorii adusi de tine .. sper sa merite banii .. Sper sa reusesti pana la urma sa readuci zambetul suporterilor giulesteni din tribune . Asteptam si vesti bune din partea ta .. o victorie cu Farul (posibila) si apoi un joc solid cu fcsb, in seamna speranta ..

Vezi toate comentariile (14)
Comentează