INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN UNITED

Variantă surprinzătoare la Manchester United pentru înlocuirea lui Erik ten Hag

Edin Terzic, în stânga imaginii
Edin Terzic, în stânga imaginii

Articol de - Publicat duminica, 13 octombrie 2024 18:55 / Actualizat duminica, 13 octombrie 2024 18:55

Manchester United are parte de cel mai slab început de sezon din istoria clubului, ocupând doar locul 14 în Premier League, cu opt puncte după primele șapte etape. Astfel, Erik ten Hag se confruntă cu presiuni tot mai mari, mai ales după ce echipa lui a înregistrat cinci meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile.

Potrivit presei britanice, în decursul zile de marți, conducerea clubului din Manchester a avut o întâlnire de șase ore la sediul INEOS al lui Sir Jim Ratcliffe, iar în urma acesteia, tehnicianul olandez a evitat deocamdată demiterea.

Cu toate acestea, forma slabă a echipei ar putea aduce schimbări în ceea ce privește viitorul lui Ten Hag, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc după pauza internațională.

În ultimele luni, au fost vehiculate mai multe nume care l-ar putea înlocui pe olandez pe banca tehnică a „diavolilor roșii”.

Printre acestea se numără Thomas Tuchel, Graham Potter, Gareth Southgate, Maurizio Pochettino sau Kieran McKenna.

Edin Terzic, variantă neașteptată apărută pe lista clubului din Manchester

Potrivit publicației The Sun, clubul britanic ia în considerare o posibilă colaborare cu Edin Terzic, fostul antrenor al Borussiei Dortmund.

Tehnicianul croat în vârstă de 41 de ani a părăsit clubul german în iunie, după ce a condus echipa până în finala Ligii Campionilor, pierdută în fața celor de la Real Madrid, scor 0-2.

Terzic a avut un parcurs impresionant la Dortmund, preluând echipa în calitate de antrenor interimar în anul 2020 și câștigând Cupa Germaniei în sezonul respectiv, după care a devenit director tehnic în cadrul clubului de pe Westfalenstadion.

Acesta a fost instalat ca antrenor principal al Borussiei în 2022 și a fost foarte aproape de a cuceri titlul în Bundesliga la primul său sezon complet petrecut la cârma „galben-negrilor”, pierzând însă la golaveraj în fața lui Bayern.

În sezonul trecut, fostul secund al lui Slaven Bilic și Lucien Favre a reușit să repete uriașa performanță pe care a realizat-o Jurgen Klopp la Borussia Dortmund în campania 2012-2013, și anume accederea în finala UEFA Champions League.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„M-au păcălit, m-au mințit!” » Ciprian Tătărușanu, la ora adevărului: „Soția nu a crezut. I-am zis că avem o singură variantă”
Stranieri
„M-au păcălit, m-au mințit!” » Ciprian Tătărușanu, la ora adevărului: „Soția nu a crezut. I-am zis că avem o singură variantă”
Adrian Mititelu s-a dus după el în Emiratele Arabe Unite: „Respect”
Liga 2
Adrian Mititelu s-a dus după el în Emiratele Arabe Unite: „Respect”
După 8 luni în România, fotbalistul din Superliga exclamă: „În 7 ani la Praga nu am simțit așa ceva!”
Superliga
După 8 luni în România, fotbalistul din Superliga exclamă: „În 7 ani la Praga nu am simțit așa ceva!”

Croatul revenit în România după mai mulți ani a sesizat câteva detalii: „Este mai scump! Dar ați avansat mult”

Elisabeta Lipă a amânat pentru o dată incertă întâlnirea cu foștii mari performeri care cer actualizarea rentelor viagere


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează