ESPORTS  »  STIRI GAMING  »  GAMING

Un nou trailer GTA 6 ar putea fi lansat în noiembrie

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 octombrie 2024 09:24 / Actualizat luni, 14 octombrie 2024 09:41

A trecut aproape un an de la lansarea primului trailer pentru GTA 6, iar un al doilea ar putea fi pe drum. Speculațiile în rândul fanilor cresc, alimentate de modelele anterioare de lansare ale Rockstar și de viitoarea conferință pentru investitori a Take-Two.

Fanii jocului Grand Theft Auto așteaptă cu nerăbdare noi informații încă de la lansarea primului teaser în decembrie anul trecut. Pe măsură ce se apropie aniversarea de un an a acelui trailer, observatorii atenți au remarcat un tipar în programul de anunțuri al Rockstar care ar putea indica o nouă dezvăluire majoră în luna următoare.

Al doilea trailer pentru GTA 6 ar putea urma anunțului recent despre RDR

În octombrie 2023 Rockstar a atras atenția atunci când a anunțat că Red Dead Redemption va fi disponibil pe PlayStation 4 și Nintendo Switch. La doar o lună după acest anunț a fost lansat oficial mult așteptatul prim trailer pentru GTA 6. Această succesiune de evenimente i-a determinat pe fani să facă o comparație cu o serie similară de anunțuri din acest an.

La începutul lunii octombrie, Rockstar a readus Red Dead Redemption în atenție, dezvăluind de această dată că jocul va fi lansat pe PC. Mulți se întreabă acum dacă istoria s-ar putea repeta, iar un al doilea trailer pentru GTA 6 ar putea apărea în noiembrie.

Conferința Take-Two ar putea juca un rol esențial

Adăugând și mai mult combustibil la speculații, Take-Two Interactive, compania-mamă a Rockstar, va organiza o conferință trimestrială pentru investitori pe 6 noiembrie. Anul trecut, anunțul trailerului pentru GTA 6 a venit chiar înaintea unei conferințe similare, sugerând că noutăți majore ar putea fi anunțate în același interval de timp și în acest an.

Actualizări importante sunt adesea dezvăluite în preajma acestor conferințe, iar uneori, noi detalii sunt anunțate chiar în timpul acestora. La întâlnirea cu investitorii din mai 2024, Take-Two a restrâns fereastra de lansare pentru GTA 6 la toamna anului 2025.

Deși este indicat să gestionăm așteptările până la o confirmare oficială, cu noiembrie apropiindu-se rapid, s-ar putea să nu mai fie mult de așteptat până la următoarea mare dezvăluire legată de GTA 6.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
OUT din lotul naționalei » Jucătorul s-a întors singur în România
Nationala
OUT din lotul naționalei » Jucătorul s-a întors singur în România
Presa din Anglia a dat verdictul despre noul transfer al lui Dinamo: „Jucătorul uitat”
Superliga
Presa din Anglia a dat verdictul despre noul transfer al lui Dinamo: „Jucătorul uitat”
Adrian Mutu, lăsat mască de jucătorul Rapidului: „Trecerea nu i-a priit. Ori asta e valoarea lui, ori Bucureștiul… Cine știe ce viață duce”
Superliga
Adrian Mutu, lăsat mască de jucătorul Rapidului: „Trecerea nu i-a priit. Ori asta e valoarea lui, ori Bucureștiul… Cine știe ce viață duce”

Croatul revenit în România după mai mulți ani a sesizat câteva detalii: „Este mai scump! Dar ați avansat mult”

Elisabeta Lipă a amânat pentru o dată incertă întâlnirea cu foștii mari performeri care cer actualizarea rentelor viagere


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează