ESPORTS  »  STIRI GAMING  »  GTA ONLINE

GAMING Noul mod zombie din GTA Online este un succes uriaș, milioane de jucători revin doar pentru a juca acest mod

Articol de GSP - Publicat marti, 15 octombrie 2024, 11:22 / Actualizat marti, 15 octombrie 2024 11:33

Rockstar a introdus un nou mod zombie în GTA Online pentru a sărbători Halloween-ul. Se numește Ludendorff Cemetery Survival și este extrem de popular – chiar și pentru un joc atât de mare ca GTA.

Aproape fiecare joc major de tip „live service” face ceva special pentru Halloween. Call of Duty are The Haunting, Apex are Trick N' Treat Trios, iar Fortnite are Fortnitemares. În anii anteriori, GTA Online oferea și el jucătorilor „patru săptămâni de haos continuu” în luna octombrie, dar nu au reușit niciodată să atingă succesul dorit.

Anul acesta Rockstar a decis să-și îmbunătățească jocul. Au creat un mod zombie de tip „horde”, similar cu cel din RDR Undead Nightmares din 2010, și este fantastic. Milioane de jucători revin în joc doar pentru a juca acest mod, iar mulți dintre ei chiar au semnat o petiție pentru a extinde zombii în tot orașul pentru o săptămână.

Ludendorff Cemetery Survival, un succes cert, cu peste 1,2 milioane de jucători simultan

Jucătorii adoră noul mod de supraviețuire din GTA Online, în care trebuie să te aperi împotriva hoardelor de zombi în North Yankton (locația unde are loc prologul jocului). Tot ce trebuie să faci este să te îndrepți spre punctul Ludendorff Cemetery Survival de pe hartă și te poți bucura de lupta împotriva „unei serii de inamici înfricoșători – inclusiv cadavre mergătoare, juggernaut-uri colosale și animale posedate”.

Supraviețuiește trei valuri pentru a primi Gray Creepy Cat Mask și 100.000 GTA$ ca parte a provocării săptămânale, iar dacă ești membru GTA+ vei primi și Mummy Outfit doar pentru a juca. Dar chiar dacă nu ar exista recompense am recomanda cu drag acest mod; este extrem de distractiv și se potrivește perfect cu stilul de luptă din GTA.

Fanii sunt încântați, statisticile jucătorilor fiind deja incredibil de mari și în creștere, iar petiția pentru a extinde zombii în tot orașul a adunat mii de voturi pe subreddit-ul jocului. Având în vedere succesul, suntem destul de încrezători că Rockstar va aduce înapoi acest mod pentru Halloween-urile viitoare, dar deocamdată ai doar o lună pentru a te bucura de Ludendorff Cemetery Survival. Mult succes!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Pedeapsa extremă pe care o poate primi Daniel Pancu: „Undeva pe la țară am mai văzut așa ceva!”
Nationala
Pedeapsa extremă pe care o poate primi Daniel Pancu: „Undeva pe la țară am mai văzut așa ceva!”
Cu farfuria în mână, Marius Șumudică îl ceartă pe Pancu în tribune! Imagini GENIALE surprinse de reporterul GSP
Nationala
Cu farfuria în mână, Marius Șumudică îl ceartă pe Pancu în tribune! Imagini GENIALE surprinse de reporterul GSP
Și-a dat acordul să meargă la FCSB! Anunțul jucătorului: „Nu mi-e teamă de Gigi Becali”
Superliga
Și-a dat acordul să meargă la FCSB! Anunțul jucătorului: „Nu mi-e teamă de Gigi Becali”

Lituania - România 1-2» „Tricolorii” marchează după un contraatac perfect

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează