INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

Euforie în Scoția, după anunțul lui Gigi Becali: „Excelent pentru noi!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat joi, 17 octombrie 2024, 11:15 / Actualizat joi, 17 octombrie 2024 11:26

Scoțienii au reacționat după anunțul lui Gigi Becali (66 de ani), patronul FCSB-ului. Acesta a declarat miercuri faptul că roș-albaștrii vor utiliza garnitura secundă în meciul programat joi, 24 octombrie, în etapa 3 din Europa League.

  • Rangers - FCSB se joacă joi, 24 octombrie, de la 22:00, în etapa 3 din Europa League. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Pentru ca echipa să facă față în acest ritm alert, Gigi Becali a explicat miercuri că în două partide FCSB va începe cu garnitura a doua. Este vorba de meciul cu Rangers, din Europa League, și de cel cu Dinamo din Cupa României.

CUTREMUR în fotbal: FCSB, Rapid sau Dinamo sunt în pericol ca în 2026 să NU mai obțină licențele, inclusiv pentru cupele europene!
LICENȚIERI
CUTREMUR în fotbal: FCSB, Rapid sau Dinamo sunt în pericol ca în 2026 să NU mai obțină licențele, inclusiv pentru cupele europene!

Presa din Scoția, despre anunțul lui Gigi Becali: „Oportunitate”

Cei de la Ibrox News au văzut declarațiile patronului de la FCSB și au precizat faptul că ar fi un dezastru în cazul în care Rangers nu s-ar impune în fața campioanei României.

Un mare impuls pentru Rangers în Europa League cu FCSB după dezvăluirea lui Gigi Becali”, este titlul pe care îl oferă scoțienii.

Apoi continuă: „Rangers este pregătită pentru meciul cu FCSB din Europa League în contextul în care Gigi Becali, patronul echipei, a spus că va utiliza o echipă mai puțin experimentată.

Rangers speră să-și revină după înfrângerea suferită în fața lui Lyon. Va accepta orice ajutor primit pe parcurs, ținând cont de faptul că traversează o perioadă dificilă. Este o șansă excelentă pentru a obține un rezultat pozitiv săptămâna viitoare.

Dar, odată cu această oportunitate, vine și presiunea. Ar fi un dezastru să se împiedice pe teren propriu de o echipă slăbită. Deci, dacă Becali își urmează planul, atunci Rangers trebuie să profite de acest lucru”, au scris scoțienii.

Vom menaja câțiva jucători pentru Rapid. Am spus că menajăm jucătorii în Scoția, la Rangers. Aceeași echipă care va juca cu Dinamo va fi și cu Rapid. În Cupă cu Dinamo va juca echipa care va juca cu Rangers, nu vor fi starurile. Orice meci european care va fi acasă e ca să le facem pe plac suporterilor, că de aia au dat milioane pe bilete, ca să câștige echipa lor.

- Gigi Becali, patron FCSB

Presa din Scoția l-a descris într-un singur cuvânt pe Gigi Becali

Cei de la The Scottish Sun sunt puși în gardă de anunțul lui Becali și l-au descris într-un singur patron pe finanțatorul roș-albaștrilor: „Excentric”, apoi au continuat: „Ar putea fi o diversiune, dar nu pare chiar așa.

Gigi Becali, excentricul proprietar al viitoarei adversare a celor de la Rangers, FCSB, este hotărât pentru o surpriză. Becali a dezvăluit că va urmări și va antrena echipa din patul său din România. Însă a sugerat faptul că va trimite rezervele în partida cu Rangers.

Omul de afaceri român și fost politician este o figură controversată în România, după ce a petrecut trei ani în închisoare în perioada 2013-2016 din cauza unui scandal de corupție”, precizează scoțienii.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Scenariu exploziv lansat în direct » Selecționerul pe care FRF ar vrea să-l pună pe bancă la Euro U21
Nationala
Scenariu exploziv lansat în direct » Selecționerul pe care FRF ar vrea să-l pună pe bancă la Euro U21
Noua jurnalistă-oracol » A prezis scorul final și marcatorii: „Dacă apar cu un Ferrari, să nu vă mirați!”
Campionate
Noua jurnalistă-oracol » A prezis scorul final și marcatorii: „Dacă apar cu un Ferrari, să nu vă mirați!”
Lista de transferuri pregătită la Rapid pentru mercato de iarnă » Primul nume GREU: „decar” de la Euro 2024!
Superliga
Lista de transferuri pregătită la Rapid pentru mercato de iarnă » Primul nume GREU: „decar” de la Euro 2024!

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (6)
FCSteauaBucurestiFCSB
FCSteauaBucurestiFCSB  •  17 Octombrie 2024, 16:33

haha, deci rangers se teme de Steaua si se bucura ca trimite becali echipa a doua? Se mai tem si ca nu castiga contra echipei a doua :))) Sa le amintim proverbul romanesc, de ce ti-e teama nu scapi.

FCSteauaBucurestiFCSB
FCSteauaBucurestiFCSB  •  17 Octombrie 2024, 16:32
Postat de VanBasten9000 pe 17 Octombrie 2024, 11:36

Poate scotienii nu se zgarcesc la goluri. Hai cu manitaaaa!

vaxbasten, cand echipa ta vede cupele europene doar la televizor tot ce poti sa faci e sa latri a paguba la FC Steaua Bucuresti (FCSB). Vad ca te-au usturat tare umilintele pe care le-ai trait dupa primele doua victorii :)))) Numai zic ca orice roman ar trebui sa se bucure de coeficientul adus de Steaua dar esti prea frustrat ptr asta nu? Hai ca mai plangi odata si dupa meciul cu rangers si ca sa nu fie cu suparare eu doresc succes echipei tale favorite in playout :))))

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  17 Octombrie 2024, 16:19

Nu are sens strategia lui Becali: dacă vrei să odihnești echipa, joci din două în două meciuri cu jucătorii mai puțin utilizați, ca să joace cei de bază o dată pe săptămână.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează