FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

EXCLUSIV A dat gol în Derby de România și i-a pus o vorbă bună lui Kopic: „M-au întrebat, am răspuns sincer”. Ce scor exact oferă la Dinamo - FCSB

Articol de - Publicat joi, 17 octombrie 2024, 14:42 / Actualizat joi, 17 octombrie 2024 14:42

Ivan Pesic, croatul de 32 de ani care este acum la Chindia Târgoviște, a marcat în Derby de România și a stat în galeria PCH. Este de părere că Dinamo se poate impune cu 3-2 duminică seară, în meciul cu FCSB (ora 21:00), și este impresionat de Cătălin Cîrjan

A marcat în Derby de România, a intrat în sufletul "câinilor", apoi a încheiat meciul cu FCSB în peluză, alături de ultrașii din PCH! Un moment pe care Ivan Pesic nu-l va uita niciodată.

Se anunță spectacol de zile mari la Dinamo - FCSB » GSP prezintă o colecție impresionantă a scenografiilor din ultimii 20 ani
DINAMO - FCSB
Se anunță spectacol de zile mari la Dinamo - FCSB » GSP prezintă o colecție impresionantă a scenografiilor din ultimii 20 ani

Tocmai de aceea, când s-a despărțit de Dinamo, în iarna 2019, a postat un mesaj sugestiv în social media: "Acel derby, acel moment, a fost cel mai important din cariera mea. Vă mulțumesc din suflet".

Anii au trecut, croatul a ajuns la 32 de ani, a mai revenit în Liga 1 în 2021 pentru o aventură la FC Voluntari, iar din vara trecută este jucătorul Chindiei.

Totuși, atacantul, care poate evolua și în bandă, a mărturisit că va rămâne un suporter pe viață al "câinilor roșii".

2derby-uri a adunat Pesic în tricoul roș-albilor, ambele remize, 2-2 (când a și marcat) și 3-3, ambele în 2018

Ivan Pesic, optimist: "Sper ca Dinamo să învingă FCSB și să prindă play-off-ul"

Ivan Pesic continuă să urmărească la TV meciurile dinamoviștilor. Și la fel va face și duminică, atunci când este Derby de România, pe Arena Națională.

„Este un sentiment frumos atunci când vorbesc despre Dinamo. Arată a club care crește și cred că va redeveni curând la ceea ce era cândva. Nu știu ce se întâmplă cu stadionul nou, se tot "construiește" de ani buni.

Am văzut că joacă la "Arcul de Triumf" de ceva timp, e bine și acolo. Sper ca Dinamo să prindă play-off-ul. Am văzut de mai multe ori Dinamo jucând în acest sezon, comparativ cu FCSB, de aceea spun că fosta mea echipă are o șansă mare de a învinge. Sper, din tot sufletul, să bată! Simpatia mea rămâne pentru Dinamo", a comentat croatul.

+16 FOTO

5goluri și 3 assist-uri a adunat Pesic în 27 de meciuri în tricoul lui Dinamo

Ivan Pesic i-a pus o vorbă bună lui Zeljko Kopic în iarna anului trecut!

Conaționalul lui Ivan, Zeljko Kopic, 47 de ani, a fost numit antrenorul "câinilor" în decembrie 2023. Kopic a salvat Dinamo de la retrogradare, iar acum a adus-o inclusiv până pe podium, câteva etape.

"Kopic a fost fostul meu antrenor la Hajduk Split, vremea de câteva luni. Puțin doar. Fiindcă m-am transferat apoi la Dinamo București. Nu este o mirare pentru mine că a reușit să miște lucrurile la echipă.

Iarna trecută, câțiva tipi de la Dinamo m-au sunat și mi-au cerut opinia despre Zeljko Kopic. Au fost câteva întrebări, am răspuns sincer. Este un antrenor bun. Îmi place stilul lui Kopic, cum gândește fotbalul. A trecut peste un an greu, dar acum vedeți ce treabă bună face", a mai spus Ivan Pesic.

Eu mă concentrez pe ceea ce am la Chindia. Sunt realist. Nu sunt bătrân, dar am o vârstă care nu mai atrage unele cluburi, precum Dinamo. Eu vreau să ajung cu Chindia în play-off-ul ligii secunde, iar, dacă ajungem acolo, orice se poate întâmpla
Ivan Pesic, atacant Chindia

Ivan Pesic vrea o victorie cu 3-2 a „câinilor”

Fostul nouar al "câinilor" a mai declarat că speră ca Dinamo să se impună și a spus că îl apreciază pe decarul roș-albilor, Cătălin Cîrjan.

„Pe vremea când eram eu la Dinamo se înscriau multe goluri în derby-uri. Eu sper ca Dinamo să se impună de data asta, 3-2.

Mă uit la meciurile echipele pe unde am jucat, mai ales la Dinamo și la Vorskla Poltava. Și țin legătura cu oamenii care sunt sau au fost pe acolo.

Știu că U Cluj este prima în clasamentul Ligii 1, a jucat bine și în sezonul trecut. Știu că în play-off se înjumătățesc punctele. FCSB și CFR Cluj vor reveni în forță. Nu știu dacă Dinamo se poate bate pentru titlu sau podium, dar cred că, alături de U Cluj și de Craiova, poate ajunge în play-off.

Îmi place un fotbalist de la Dinamo în mod special. Acel tânăr, cu numărul 10, Cîrjan, da. Poate crește mult în continuare", a comentat fotbalistul croat.

Vreau să mai joc fotbal oricât de mult voi putea. Nu-mi bat capul cu gândul la ceea ce aș putea face după finalul carierei de fotbalist. Oportunitățile vor veni și pentru mine
Ivan Pesic, atacant Chindia

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali tocmai a reușit primul transfer al iernii! A semnat un contract valabil 3 sezoane cu FCSB
Superliga
Gigi Becali tocmai a reușit primul transfer al iernii! A semnat un contract valabil 3 sezoane cu FCSB
Soția fotbalistului care a semnat astăzi cu FCSB câștigă 500 de euro zilnic dintr-o meserie a viitorului
Stiri extrasport
Soția fotbalistului care a semnat astăzi cu FCSB câștigă 500 de euro zilnic dintr-o meserie a viitorului
Colosul european e în pragul FALIMENTULUI » Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor mai are doar o zi să achite datoriile: „Meciul din week-end poate fi ultimul”
Handbal
Colosul european e în pragul FALIMENTULUI » Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor mai are doar o zi să achite datoriile: „Meciul din week-end poate fi ultimul”

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează