FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

EXCLUSIV Mesaj pentru Derby de România de la 10.000 de kilometri depărtare de București: „Orice, dar nu au voie să piardă! Cred că Dinamo va învinge”

Articol de - Publicat sambata, 19 octombrie 2024 20:48 / Actualizat sambata, 19 octombrie 2024 23:49

Jaime Penedo, 43 de ani, a fost apreciat pentru evoluțiile sale bune în tricoul „câinilor” indiferent de intemperii. Din Panama, fostul goalkeeper a transmis un mesaj de forță pentru dinamoviști înaintea Derby-ului de România, Dinamo - FCSB, (21:00, Arena Națională), susținând că „haita” are acum formația care să se poată impune.

Rămâne unul dintre cei mai apreciați străini din istoria lui Dinamo. O legendă în țara lui, Panama, foarte iubit de către suporterii roș-albilor.

SFIDĂTOR: schimbat în prelungiri, Louis Munteanu l-a smucit pe Panin și l-a ignorat pe Dan Petrescu!
PETROLUL - CFR
SFIDĂTOR: schimbat în prelungiri, Louis Munteanu l-a smucit pe Panin și l-a ignorat pe Dan Petrescu!

Jaime Penedo, acum la 43 de ani, a ținut să transmită un mesaj pentru "câinii" lui dragi - de la 10.500 de kilometri depărtare - înaintea Derby-ului de România de duminică seară, de la ora 21:00, de pe Arena Națională.

Jaime Penedo se declară „câine roșu” pe viață: „Va urma un nou meci special, care nu se poate compara cu niciun altul din România”

Jaime a rămas atașat și el de Dinamo. La fel ca atunci când, la despărțire, a declarat printre altele: „Mulțumesc familiei Dinamo, mi-a rămas la suflet. Un club mare și minunat, care are în ADN curajul caracteristic”. Ulterior, la următoarele Derby-uri de România, panamezul a făcut diverse adnotări în social media, declarându-se un suporter de la distanță al „câinilor”.

+24 FOTO

Penedo a fost la Campionatul Mondial din 2018 din postura de fotbalist al lui Dinamo. Este o legendă în Panama, cu 136 de prezențe la prima reprezentativă. Acum are din nou emoții pentru favoriții lui, în meciul de duminică seară, de la Arena Națională.

„Derby-ul este un meci special, ca dinamovist mi-a plăcut foarte mult. Este o partidă care nu are voie să se piardă, sunt meciuri foarte tensionate indiferent cum termini în clasament. Este o confruntare separată de restul din sezon, indiferent de competiția unde se joacă.

Ca suporter pe viață al lui Dinamo, îmi doresc ca echipa să învingă rivala. Nu contează scorul, importantă este victoria! Și am urmărit Dinamo în ultima vreme, nu spun doar de complezență, se poate impune în fața rivalei în această duminică. E momentul să fie succes, din nou", a comentat Jaime Penedo din Panama, pentru Gazeta Sporturilor.

Jaime Penedo a spus ce-i place la Dinamo de acum: „Grup puternic, care nu primește gol, are un obiectiv important”

Penedo a adunat 8 Derby-uri de România în palmaresul personal: 4 victorii, 3 remize, un singur eșec.

73de meciuri a strâns Penedo pentru Dinamo, în 26 de partide neîncasând gol

„Dinamo are acum posibilitatea de a se bate din nou pentru cele mai importante obiective, ca în 2017. Mi-aș dori enorm să izbândească. O văd pe Dinamo capabilă de a cuceri din nou un trofeu! Au trecut zilele negre.

În România m-am simțit fantastic, apreciat, suporterii m-au înconjurat mereu cu afecțiunea lor. Întotdeauna, am dorit să-i răsplătesc cu tot binele pe care-l puteam face pe teren. Dinamo a reprezentat o etapă de suflet pentru mine, ca fotbalist.

Mi-ar plăcea să văd din nou un derby de pe stadion, de pe Arena Națională, unde am avut victorii mari cu rivalii, unde am câștigat Cupa Ligii în 2017. Voi rămâne mereu un «câine roșu».

Nu aș putea spune că am un fotbalist favorit acum, îmi place faptul că Dinamo a ajuns o echipă solidă, cu valoare de grup puternic. Îmi place că Dinamo ia greu gol și are un obiectiv important", a mai declarat fostul goal-keeper.

4victorii a bifat Penedo în opt Derby-uri de România în care a jucat. Plus trei remize, doar un singur eșec

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
În direct la TV, Gigi Becali l-a întrerupt pe George Simion, partenerul lui din AUR: „Chiar vreau să anunț chestia asta!”
Superliga
În direct la TV, Gigi Becali l-a întrerupt pe George Simion, partenerul lui din AUR: „Chiar vreau să anunț chestia asta!”
Gyor a suferit a doua cea mai drastică înfrângere din istorie în Liga Campionilor la handbal feminin
Handbal
Gyor a suferit a doua cea mai drastică înfrângere din istorie în Liga Campionilor la handbal feminin
Patronul din Superliga confirmă despărțirea de antrenor: „Când am văzut asta, era să scap telefonul din mână!” + Culisele iminentului „divorț”
Superliga
Patronul din Superliga confirmă despărțirea de antrenor: „Când am văzut asta, era să scap telefonul din mână!” + Culisele iminentului „divorț”

5 declarații ȘOC ale lui Constantin Anghelache, securistul „Eftimie Gelu”, cel care a adus Amigo în România: „Ceaușescu a refuzat să creadă în realitatea pe care i-au transmis-o nemții”

„Preluarea Stelei a fost o șmecherie!” » „Cârcotașul” Mihai Găinușă, dezvăluiri în GSP: „Când l-am văzut pe Zmărăndescu, m-am gândit: «Gata, asta e, îmi rupe o mână»”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează