FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

EXCLUSIV Un club din Superliga, ofertă de ultimă oră pentru Adrian Mutu » Ce a solicitat antrenorul

Adrian Mutu a fost ofertat de un club din Superliga
Adrian Mutu a fost ofertat de un club din Superliga

Articol de - Publicat duminica, 20 octombrie 2024 09:11 / Actualizat duminica, 20 octombrie 2024 09:12

Adrian Mutu (45 de ani) a fost prima opțiune pentru banca lui FC Hermannstadt, club care se pregătește să-l demită pe Marius Măldărășanu, după 0-3 pe terenul Gloriei Buzău.

Seria de rezultate negative ale formației din Sibiu a crescut exponențial tensiunea în cadrul echipei situate pe locul 13 în Superliga, astfel că acționarul Claudiu Rotar l-a contactat pe antrenorul care a pregătit-o ultima dată pe CFR Cluj, în perioada ianuarie - aprilie 2024.

SFIDĂTOR: schimbat în prelungiri, Louis Munteanu l-a smucit pe Panin și l-a ignorat pe Dan Petrescu!
PETROLUL - CFR
SFIDĂTOR: schimbat în prelungiri, Louis Munteanu l-a smucit pe Panin și l-a ignorat pe Dan Petrescu!

Hermannstadt nu a mai câștigat o partidă în competiția internă de pe 31 august, atunci când s-a impus cu un neverosimil 6-2 în fața lui Poli Iași. De atunci, au urmat două egaluri și trei înfrângeri. Petrolul, Sepsi și Buzău, toate învingătoare în duelurile directe, i-au înscris 11 goluri în total.

Adrian Mutu, ofertat de FC Hermannstadt

Din informațiile GSP, FC Hermannstadt a luat legătura cu Adrian Mutu pentru a prelua echipa, însă negocierile au fost sistate încă de la primele discuții purtate în cursul zilei de sâmbătă.

„Briliantul” a solicitat conducătorilor sibieni 80.000 de euro la semnătură, sumă cu care oficialii nu au fost de acord.

Claudiu Rotar așteaptă „demisia de onoare” din partea lui Marius Măldărășanu, iar în tot acest timp caută noi variante pentru banca tehnică.

10.000 de euroeste salariul lunar al lui Marius Măldărășanu, al cărui contract este scadent în iunie 2025

„Dacă există onoare, ar trebui să-și dea demisia. Senzația mea este că el a pierdut echipa. A scăpat-o de sub control, deciziile lui nu mai au efect. Înaintea meciului cu Gloria, când am văzut echipa, era să scap telefonul din mână, vă spun sincer.

Șase schimbări în primul unsprezece? Jumătate de echipă? Tocmai el, care nu e adeptul schimbărilor masive și merge mult pe omogenitate?! La ce au ajutat? A, da, n-am mai luat patru goluri, ci trei”, a reacționat acționarul lui Hermannstadt, ieri, într-o reacție pentru GSP.

Un club din Superliga, ofertă de ultimă oră pentru Adrian Mutu » Ce a solicitat antrenorul
FC Hermannstadt vrea să-l schimbe pe Marius Măldărașanu

Urmează ședința în care Marius Măldărașanu va fi demis

Șefii clubului Hermannstadt au programat pentru astăzi o ședință împreună cu toți factorii decizionali al clubului, în care se va face un raport al antrenorului.

Nemulțumiri sunt și în ceea ce privește organizarea tehnică.

Am convocat o ședință cu toată lumea, acționari, jucători și antrenori. Mai întâi vrem să discutăm, să ne lămurim și abia apoi să luăm decizii. Vom vedea.

- Claudiu Rotar, acționar FC Hermannstadt

Un prim scurtcircuit între conducere și antrenor se consumase după 0-4 cu Sepsi, la intrarea în pauza rezervată echipelor naționale, atunci când Ștefan Băcilă, celălalt acționar amenințase cu retragerea din club în condițiile în care Măldărășanu le-a dat jucătorilor 4 zile libere: „Așa ceva nu se poate!”. Rotar a susținut că „au fost vorbe spuse la supărare”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali, imediat după Dinamo - FCSB: „Să știți un lucru”
Superliga
Gigi Becali, imediat după Dinamo - FCSB: „Să știți un lucru”
Moment scabros la pauza derby-ului Dinamo - FCSB » Ce au făcut ultrașii oaspeților când majoretele dinamoviste au ieșit pe gazon
Superliga
Moment scabros la pauza derby-ului Dinamo - FCSB » Ce au făcut ultrașii oaspeților când majoretele dinamoviste au ieșit pe gazon
Gigi Becali și-a amenințat jucătorii la finalul derby-ului cu Dinamo: „Trebuie amenzi! Eu bat cu pumnul în masă” + anunță o schimbare în echipa de start
Superliga
Gigi Becali și-a amenințat jucătorii la finalul derby-ului cu Dinamo: „Trebuie amenzi! Eu bat cu pumnul în masă” + anunță o schimbare în echipa de start

Fosta vedetă din Superliga se distrează cu iubita în Dubai! Francesca a lăsat România, unde era vedetă TV, și s-a mutat cu el în Emiratele Arabe Unite

„Ți s-a propus să trișezi?” » Tătărușanu răspunde la 10 întrebări delicate: „A ieșit scandal în vestiar” / „Atunci am vrut să mă las!”


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  20 Octombrie 2024, 13:19

Hermannstadt ar trebui sa fie mai atenta cu Marius. Ceva nedescoperit opiniei publice se petrece acolo. Eforturile lui Rotar ar trebui directionate inspre aflarea adevarului.

Dr.Hoock
Dr.Hoock  •  20 Octombrie 2024, 10:52

Cum sa-l vrei pe Mutu antrenor la echipa ta? Cât de amator si ignorant să fi?

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  20 Octombrie 2024, 10:00

Dar parca, acest pseudo-antrenor, ne-a refuzat tocmai pt ca nu vrea in superliga, ca are el nu stiu ce oferte de prin tarile arabe etc....cum am zis de nenumarate ori....caracter ZER0 !! Sa se apuce de altceva, ca antrenor are o valoare egala cu nivelul piciorului broastei....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează