INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - FCSB

Ianis Hagi, iscoadă pentru scoțieni înainte de Rangers - FCSB: „Ne-a spus asta”

Ianis Hagi // foto: Imago Images
Ianis Hagi // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 24 octombrie 2024 18:43 / Actualizat joi, 24 octombrie 2024 18:43

Înaintea partidei din această seară, Tom Lawrence, 30 ani, mijlocașul ofensiv al lui Rangers, a dezvăluit că Ianis Hagi, care nu va face parte din lotul trupei de pe Ibrox pentru disputa cu FCSB, și-a ajutat coechipierii cu informații despre campioana en-titre din Superligă.

Rangers - FCSB va avea loc de la ora 22:00, partida fiind în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Prima Sport 1 și Digi Sport 1. În acest moment, FCSB are 2 victorii din tot atâtea posibile: 4-1 cu RFS și 1-0 cu PAOK, în timp ce Rangers s-a impus cu Malmo, 2-0, cedând în fața celor de la Lyon, 1-4.

Tom Lawrence: „Am făcut o analiză și avem toate informațiile”

„Cei de la FCSB au mai mulți jucători buni. Indiferent dacă va juca căpitanul lor sau nu, joacă în același stil și trebuie să îi anihilăm, prin implementarea jocului nostru. Ianis ne-a putut ajuta cu mai multe lucruri. Am făcut o analiză și avem toate informațiile”, a spus Tom Lawrence la conferința de presă premergătoare rundei cu numărul #3 din grupa XXL de Europa League.

Decarul primei reprezentative de la Campionatul European nu este inclus pe lista UEFA a lui Philippe Clement, astfel nu va putea evolua în disputa cu FCSB.

  • Tom Lawrence a crescut la juniorii celor de la Manchester United, fiind și echipa pentru care a debutat în fotbalul mare. După două împrumuturi la Carlisle și Yeovil, a fost transferat definitiv de Leices
  • ter în 2014, unde nu a reușit să se impună, fiind împrumutat la Rotherham, Blackburn, Cardiff și Ipswich. După aceste împrumuturi, a ajuns la Derby County. În Championship, a reușit să se impună, fiind în mai multe rânduri foarte aproape de promovarea în Premier League. A părăsit formația de pe Pride Park în momentul în care situația financiară a clubului s-a înrăutățit, iar din 2022 este la Rangers.
  • Are și 23 selecții pentru prima reprezentativă a Țării Galilor.

Va fi un meci uriaș pentru noi, la fel ca orice partidă din Europa League, și mai ales pe Ibrox. Trebuie să ne răsplătin suporterii, știind cât de speciale sunt nopțile europene pe Ibrox. Sperăm să facem o partidă bună, să fim agresivi, avem așteptări mari de la această dispută. Trebuie să îi îndemnăm pe fani să ne susțină și sperăm să facă asta.

Avem nevoie de ei. Este important că am rămas uniți, ne așteaptă vremuri grele. Obiectivul nostru este să câștigăm în fiecare competiție, ești obligat să faci asta când ești la Rangers. Trecem printr-o perioadă destul de dificilă și trebuie să o depășim.

- Tom Lawrence, mijlocaș Rangers

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Presa din Scoția a ironizat-o în 3 cuvinte pe FCSB după dezastrul cu Rangers
Europa League
Presa din Scoția a ironizat-o în 3 cuvinte pe FCSB după dezastrul cu Rangers
Gigi Becali și-a pulverizat jucătorul după Rangers - FCSB: „N-a contat! Dacă îl schimbam la pauză nu mai luam 2 goluri”
Europa League
Gigi Becali și-a pulverizat jucătorul după Rangers - FCSB: „N-a contat! Dacă îl schimbam la pauză nu mai luam 2 goluri”
Ce urmează pentru FCSB în grupa de Europa League » CALCULELE, după rezultatele din etapa a treia: următoarele două meciuri sunt vitale pentru calificare
Europa League
Ce urmează pentru FCSB în grupa de Europa League » CALCULELE, după rezultatele din etapa a treia: următoarele două meciuri sunt vitale pentru calificare

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (3)
Cali4nia
Cali4nia  •  24 Octombrie 2024, 20:20

GSP este o i rusine! Screti numai de hagi si becali. Scrieti despre janis numai sa circuiti numele.! Nume mare de tot in totate lumea.... Fujjjj

81mada
81mada  •  24 Octombrie 2024, 19:51

Pai daca din teren nu stie , poate stie din afara…

Randoomxx
Randoomxx  •  24 Octombrie 2024, 19:27

daca v-a ajutat ianis inseamna ca o sa pierdeti:))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează