ESPORTS  »  STIRI GAMING  »  GAMING

Serverele Fortnite au căzut: Cum să verifici starea acestora

Articol de GSP - Publicat luni, 28 octombrie 2024 18:05 / Actualizat luni, 28 octombrie 2024 18:05

Dacă nu te poți conecta la Fortnite este posibil ca serverele să fie indisponibile sau să existe cel puțin probleme tehnice. Îți vom arăta cum să verifici starea serverelor Fortnite și să afli dacă problema vine de la conexiunea ta la internet sau de la serverele Epic Games.

Epic Games are o sarcină grea în gestionarea unuia dintre cele mai populare jocuri de tip Battle Royale din lume. Fortnite, în ciuda popularității sale în continuă creștere, nu este lipsit de probleme. Este de înțeles că, având peste 100 de milioane de jucători, serverele pot fi uneori supraîncărcate. Aici îți vom arăta cum să verifici starea serverelor Fortnite!

Verificarea stării serverelor Fortnite

Fortnite este adesea oprit pentru mentenanță, mai ales când se încarcă un nou patch sau când începe un nou sezon. Totuși, dacă totul merge conform planului, serverele revin online în câteva ore.

Însă mentenanța nu este singurul motiv pentru care Fortnite ar putea fi indisponibil. Jocul se confruntă constant cu diverse probleme. De cele mai multe ori, serverele sunt stabile, dar există și zile în care jucătorii nu pot intra în joc sau sunt deconectați brusc din motive neprevăzute.

Dacă nu ești sigur dacă serverele Fortnite sunt căzute sau problema este la tine, iată câteva metode de verificare.

Website-ul de status pentru serverele Fortnite

Epic îți va comunica starea jocului printr-un website dedicat pentru Fortnite. Dacă totul este verde, jocul funcționează fără probleme. Galben indică o performanță degradată, iar roșu semnalează o problemă majoră. De obicei, sunt precizate și problemele existente și dacă Epic lucrează deja la ele.

Statusul Fortnite pe X/Twitter

Contul oficial de Twitter Fortnite Status este deseori cea mai rapidă modalitate de a afla dacă există probleme cu jocul, serverele sau autentificarea. Acolo vei afla, de asemenea, dacă se desfășoară o mentenanță programată sau dacă au fost efectuate modificări majore în joc.

Alternative din partea terților

O altă resursă utilă este DownDetector. Dacă pagina de status Epic și contul de Twitter nu oferă răspunsurile dorite, verifică aici. Website-ul oferă informații actualizate și evidențiază eventualele întreruperi apărute în ultimele 24 de ore. Dacă Fortnite este căzut sau întâmpină probleme, pagina ar trebui să îți ofere o indicație clară. În plus, vei putea vedea locațiile din care majoritatea jucătorilor au raportat o problemă.

Știm cât de enervant este când jocul pe care vrei să îl joci nu funcționează. Amintește-ți totuși că Fortnite este gratuit și că ți-a oferit deja ore de joc grozave. Așadar, nu te enerva. Serverele vor funcționa din nou mai devreme sau mai târziu, așa că profită de acest timp pentru a te bucura de un alt joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
De necrezut! Gafa uriașă comisă de organizatorii Balonului de Aur » Cu cine a fost confundat Rodri
Campionate
De necrezut! Gafa uriașă comisă de organizatorii Balonului de Aur » Cu cine a fost confundat Rodri
Incredibil! De ce a câștigat Rodri în locul lui Vinicius » Detaliul care a făcut diferența pentru „Balonul de Aur”
Campionate
Incredibil! De ce a câștigat Rodri în locul lui Vinicius » Detaliul care a făcut diferența pentru „Balonul de Aur”
Gigi Becali a anunțat ce transfer face la iarnă: „Avem nevoie” + Cum va arăta FCSB cu Dinamo
Superliga
Gigi Becali a anunțat ce transfer face la iarnă: „Avem nevoie” + Cum va arăta FCSB cu Dinamo

„A întors Dan Șucu armele împotriva ta?” » Daniel Niculae, la podcastul GSP „2 la 1”: „Atunci s-a stricat totul! Vă spun ce s-a întâmplat în lojă, la Constanța”

Darius Olaru, consternat de modalitatea în care s-a prezentat Rapidul cu FCSB: „Nu ne așteptam să fie așa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează