FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Universitatea Craiova, victorie de prestigiu cu Legia Varșovia în al doilea amical al verii » „Assist” de la un nou venit

Articol de - Publicat luni, 24 iunie 2024 21:33 / Actualizat luni, 24 iunie 2024 21:47

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varșovia, cea mai renumită echipă din Polonia și ocupanta locului 3 în sezonul precedent din Ekstraklasa, cu scorul de 1-0.

Universitatea Craiova este în cantonament în Austria și a mai disputat un amical cu Pafos pe care l-a pierdut cu scorul de 2-1.

Echipa de start a Craiovei în amicalul cu Legia

Universitatea Craiova, victorie de prestigiu cu Legia Varșovia în al doilea amical al verii » „Assist” de la un nou venit
Universitatea Craiova / Foto: Facebook

Universitatea Craiova a începul meciul cu următorul „11”: Popescu - Gașpăr, Maldonado, Badelj, Ndong - Al. Crețu, Căpățînă - Danciu, Houri, Barbu - Ivan.

Rezerve: Lung, Lazar, Goga, Mora, Zajkov, Vlădoiu, Bușe, Benga, Petculescu, Koljic, Bană, Ninaci.
Antrenor: Constantin Gâlcă.

Craiova a efectuat multe schimbări la pauză dar și pe parcursul reprizei a doua

La pauză au intrat: Carlos Mora, Ștefan Bană și Elvir Koljic. Au ieșit de pe teren Marian Danciu, Florin Gașpăr și David Barbu. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat: Matei Goga (Laurențiu Popescu), Gjoko Zajkov (Denil Maldonado), Denis Benga (Basilio Ndong) Robert Petculescu (Lyes Houri), David Barbu (Andrei Ivan)

Meciul a fost câștigat de Universitatea printr-un gol marcat de Mihai Căpățână (28 de ani). Unicul marcator al partidei a primit assist-ul de la Carlos Mora (23 de ani).

Înfrângere în primul amical al verii și Mitriță accidentat

Elevii lui Costel Gâlcă au pierdut primul meci pe care l-au disputat în Austria. Universitatea Craiova a fost învinsă de Pafos, cu scorul de 2-1.

Craiova a deschis scorul rapid în minutul 6 prin Elvir Koljic, iar Alexandru Crețu a venit cu pasa decisivă. Craiovenii au fost egalați câteva minute mai târziu, în minutul 11, iar Pafos a dat ultima lovitură pe final, în minutul 81.

La mijlocul primei reprize, Alexandru Mitriță (29 de ani) a ieșit accidentat de pe teren și a fost înlocuit de Lyes Houri (28 de ani). Jucătorul care ar fi putut fi în lotul României pentru Euro 2024 a fost lovit de un adversar și nu a mai putut continua.

VIDEO. Universitatea Craiova a plecat în cantonamentul din Austria. Imagini de pe aeroport

Citește și:

Dan Negru nu s-a mai abținut: „Niște păcălici îmbrăcați în tricouri galbene!” » Detaliul care l-a scos din minți
Nationala
Dan Negru nu s-a mai abținut: „Niște păcălici îmbrăcați în tricouri galbene!” » Detaliul care l-a scos din minți
Valentin Gheorghe a semnat în Superligă! Unde va evolua fostul jucător al celor de la FCSB
Superliga
Valentin Gheorghe a semnat în Superligă! Unde va evolua fostul jucător al celor de la FCSB
„Au lăsat vorbă jupânii...” » Din Canada, Leonard Doroftei transmite un mesaj de suflet echipei naționale prin intermediul GSP
Nationala
„Au lăsat vorbă jupânii...” » Din Canada, Leonard Doroftei transmite un mesaj de suflet echipei naționale prin intermediul GSP

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (1)
doubleti
doubleti  •  25 Iunie 2024, 12:56

Uun meci bun, util chiar pentru Universitatea Craiova. In primul rand mi-a placut ca de data aceasta, ambele echipe au practicat un joc in viteza. Mi-au placut foarte mult tinerii jucatorii, care nu au fost putini, Gaspar + Barbu + danciu in prima repriza, iar in cea de-a doua Goga + Benga + Petculescu + Bana si din nou Barbu. Din pacate pentru Danciu, se vede ca este plafonat, dezamagitor, nu aduce niciun plus echipei. Nu este implicat in joc, ia decizii proaste, franeaza fazele de atac. In concluzie, de trimis la echipa a doua sau de renuntat la el. Nu vad loc de progres. Pe langa el, in prima repriza m-a dezamagit si Ivan, slab de tot. In repriza a doua, foarte buni Goga si Benga, Bana cam timid. Este adevarat ca Legia a avut 3 bare, dar si noi am avut ocazii. Mora mai are mult pana isi va gasi locul in echipa, deocamdata bajbaie. Capatana, desi nu ma omor dupa el, isi face treaba. Ca o concluzie, un joc util la fel ca si cele 3 care vor urma. PS: ziarismul in Romania este de toata jena. echipa lui jiji a batut niste desculti cu 8-0 si toata presa radiaza si face analize, iar la Craiova care a jucat cu o echipa importanta, articolul a aparut dupa o ora si aruncat pe la jumatatea paginii. PENIBILI. Daca pentru voi exista doar st.a.na berceni este dezamagitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează