FOTBAL  »  Superliga  »  OFICIAL

„Bine ai venit!” » Transfer extrem de surprinzător la CFR Cluj

Kalifa Kujabi. Sursă foto: Imago
Kalifa Kujabi. Sursă foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2024 10:03 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2024 10:14

CFR Cluj a oficializat mutarea lui Kalifa Kujabi, un mijlocaș gambian în vârstă de 24 ani, ultimul dintre experimentele „feroviarilor” din piața africană. Conform site-ului de specialitate transfermarkt, este cotat la 75.000 euro.

În această perioadă de mercatoe estival, formația din Gruia i-a mai înregimentat, printre alții, pe Mohammed Kamara (Hapoel Haifa), Armend Thaqi (Ballkani), Andrei Artean (Apollon Limassol), Adrian Păun (Hapoel Be'er Sheva).

CFR Cluj l-a transferat pe Kalifa Kujabi

Kujabi vine din Serie C, fiind împrumutat de Frosinone la Tores, evoluând de-a lungul carierei în eșaloanele inferioare peninsulare.

Bine ai venit, Kalifa Kujabi! Suntem bucuroși să vă anunțăm cel de-al 6-lea transfer al acestei veri! Mijlocașul gambian, Kalifa Kujabi, este noul jucător al echipei noastre! În vârstă de 24 de ani, fotbalistul a evoluat până acum în Italia pentru Frosinone, Costa Orientale Sarda și SEF Torres 1903. Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!
- Comunicat CFR Cluj

CFR Cluj a obținut „argintul” în sezonul trecut de Superligă, ratând și unul dintre obiectivele importante, anume Cupa României, unde „feroviarii” au fost eliminați într-o manieră rușinoasă de revelația Corvinul Hunedoara, scor 0-4. Respectiva partidă a fost și cea care i-a adus demisia lui Adrian Mutu.

Sub comanda lui Dan Petrescu, obiectivul ardelenilor este clar: titlul. Cu „bursucul” pe banca tehnică, CFR Cluj a cucerit cinci titluri de campioană, acum întorcându-se după aventura în Coreea de Sud, pentru a îi detrona pe cei de la FCSB. CFR Cluj îi mai așteaptă și pe Juan Bauza și William Baeten, vedetele celor de la FCU Craiova, însă transferul a intrat în impas, cel puțin momentan, chiar dacă cele două cluburi s-au înțeles.

Încă se discută, pentru că Mititelu vrea să îi dea împrumut, dar jucătorii vor să plece definitiv. Cel mai probabil, în 2-3 zile, treaba se limpezește.
- Neluțu Varga, finanțator CFR, despre transferurile lui Bauza și Baeten

VIDEO. Cele mai importante informații înainte de Slovacia - România

Citește și:

Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
Superliga
Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Nationala
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman
Nationala
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (3)
freddy
freddy  •  26 Iunie 2024, 11:44

Suntem atât de săraci încât ne laudam ca transferam din serie C???

golf_club
golf_club  •  26 Iunie 2024, 11:16

Dar nu este absolut nimic surprinzator, Liga 1 e aproape de nivelul Serie C. De aia performeaza la noi jucatori adusi de acolo, ca si Birligea, Micovschi, Ajeti, etc. O confirma faptele.

ccc23
ccc23  •  26 Iunie 2024, 10:39

face nea Nelutu Interlopu’ niste transferuri de pici..si altii s-au mai laudat cu transferuri de Sampion lig…si au adus Daniel Popa..dar nea Nelutu Interlopu’ rupe topurile..alea de jos

Vezi toate comentariile (3)
Comentează