Meciurile
zilei

INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  GERMANIA

VIDEO Bătaie între fanii români la Euro 2024 » Imagini violente din Germania: fanii lui „U” Cluj și CFR și-au împărțit pumni și picioare

Bătaie între fanii celor de la „U” Cluj și CFR Cluj / Foto: Hooligans TV (Facebook)
Bătaie între fanii celor de la „U” Cluj și CFR Cluj / Foto: Hooligans TV (Facebook)

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2024 14:37 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2024 14:39

Zeci de suporteri ai echipelor CFR Cluj și Universitatea Cluj s-ar fi bătut între ei pe străzile din Koln la finalul meciului România - Belgia, scor 0-2.

Imaginile violente au fost postate pe o pagina de Facebook, în care sunt publicate bătăi între fani. Zeci de români și-au cărat pumni și picioare între ei, după ce România a pierdut prima partidă la Campionatul European din Germania.

VIDEO Fanii români s-au bătut între ei după meciul România - Belgia 0-2

Sursa citată precizează că ar fi vorba despre o ciocnire între zeci de fani ai Universității Cluj și ai celor de la CFR Cluj.

Bătaia generală a putut să fie oprită doar prin intervenția poliției germane.

Suporter român, înjunghiat într-o încăierare cu ultrașii belgieni

Bătaia dintre români nu a fost singurul incident de acest tip între suporteri. Tot la finalul partidei, doar că în Belgia, un grup de fani români a fost atacat de belgieni.

Totul s-a petrecut în Rijkevorse, un orășel cu 11.000 de locuitori din Belgia. O familie de români a ieșit în centrul orașului pentru a urmări partida într-un local.

La finalul jocului, micul grup a plecat și a fost pândit pe străzile lăturalnice de mai mulți tineri belgieni, informează Nieuwsald.

În urma bătăii, un român în vârstă de 22 de ani a fost înjunghiat în picior. Tânărul a fost transportat de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Forțele de ordine au apărut la fața locului, iar perimetrul a fost izolat timp de câteva ore. Polițiștii au spus că a fost găsit chiar și un pistol.

Reacția polițiștilor belgieni

„A izbucnit o ceartă între două grupuri și a scăpat de sub control. O persoană de naționalitate română a suferit răni ușoare după ce a fost înjunghiată cu un cuțit.

Cinci persoane au fost ridicate în zonă, dar mai trebuie să fie audiate în timpul zilei. Am găsit un cuțit și un pistol în apropierea incidentului.

Faptul că dețineau arme reprezintă o necunoscută care trebuie cercetată”, au precizat oamenii legii din Belgia.

Citește și:

Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
Superliga
Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Nationala
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman
Nationala
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (7)
Reconquista
Reconquista  •  26 Iunie 2024, 18:38

In primul rand bataia a avut loc in Cluj, nu in Germania si doi, cei de la u au provocat incontinuu in timpul vizionarii meciului pe ecran urias , iar dupa meci si-au luat-o frumos ....

talpaiadului
talpaiadului  •  26 Iunie 2024, 16:45
Postat de Basarab1948 pe 26 Iunie 2024, 15:09

Jean Bart(Eugeniu P.Botez-comandor in marina româna)-dupa o calatorie a lui in Statele Unite-in 1912-vizitând și câteva comunitați ale românilor stabiliți in America-a aflat de la reprezentanții acelor comunitați- ca erau foarte...dezbinați-spre deosebire de unguri care aveau organizații puternice și un lobby foarte influent!Parerea lor era ca românii erau dezbinați și dominați de unguri și acolo,in America,din cauza ca proveneau din provincii separate-Ardeal,Banat,Valahia,Moldova!Dar iata ca galeriile celor de la„U” și a celor de la„CFR”provin din aceiași comunitate:Cluuji!

Asa e si acum, romanii neintelegandu-se bine intre ei nici in tara si nici in diaspora. Barfa, invidia si ironia sunt trasaturile de baza ale caracterului majoritatii romanilor de pretutindeni.

bc_bogdan
bc_bogdan  •  26 Iunie 2024, 15:26

Asa baieti... Faceti-ne de *** peste tot

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează