FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SLOVACIA

Mihai Stoica, reacție tranșantă înainte de România - Slovacia: „Lumea este bolnavă de ipocrizie”

Mihai Stoica a apărut în Playboy, foto: captură YouTube Orange Sport”
Mihai Stoica a apărut în Playboy, foto: captură YouTube Orange Sport”

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2024 15:29 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2024 16:30

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a discutat pe marginea subiectului momentului din fotbalul românesc, un posibil aranjament tacit la partida dintre România și Slovacia, decisivă pentru calificarea în optimile de finală de la Campionatul European.

Partida dintre Slovacia și România va avea loc de la ora 19:00, fiind în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de ProTV. În cazul unei remize, există certitudinea că ambele echipe vor avansa în faza superioară a turneului final din Germania.

MM Stoica: „Toată lumea urmărește rezultatul”

„Toată lumea este bolnavă de ipocrizie, indiferent de ce ar spune oricine. «Vai de mine, eu nu aș face așa ceva!» Toată lumea ar face-o, trebuie să urmărești rezultatul și cu asta, basta! Să nu fim fair-play? Am mai declarat și în alte rânduri: fair-play-ul este pentru... nu mai spun, nu vreau să folosesc cuvinte inferioare.

Mie îmi plac cei care urmăresc un anumit scop și îl și ating, nu cei care spun că «puteam să fac asta, însă nu am făcut-o din cauza faptului că am o moralitate aparte, care nu mi-ar da voie». Să fim serioși!”, a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

  • România și Slovacia s-au întâlnit ultima oară în 2013, într-un meci amical terminat la egalitate, scor 1-1.
  • Cele două naționale nu s-au mai întâlnit într-un meci oficial de pe 4 septembrie 1999, atunci când „tricolorii” se impuneau fără probleme, scor 5-1, în preliminariile Campionatului European.

Toată lumea are un interes. Mergi pe blat, e normal. Poți să faci asta, dar de unde știi că și adversarul face același lucru? Dacă am un interes, eu asta urmăresc. Au făcut blaturi echipe de 100 ori mai valoroase ca noi, poate nu de la început, dar după pauză. Se va vedea din mișcările și pasele pe care le vor da. Dacă vor șuta de la 40 metri direct în tribune, adversarii vor face la fel. Nici slovacii nu vor să fie eliminați, își vor vedea de treaba lor.

Nu cred că se va juca, nu mă puneți să comentez ceva ce nu știu. Dacă va fi 0-0 sau 1-1 la pauză, se va face tacit, vor considera că e bine așa.

- Gigi Becali, patron FCSB

Cu cine joacă România, dacă se califică în optimile de finală de la Campionatul European?

Faptul că întâlnim Slovacia printre ultimele partide care decid calificatele în optimi ne face să vedem limpede tabloul.

În acest moment, după ce Slovenia a terminat pe locul 3 în grupa C și e sigură de „optimi”, știm cu cine va juca România în funcție de locul ocupat în clasament la finalul grupei E. Astfel:

  • Dacă România termină pe locul 1, jucăm cu Slovenia sau Olanda;
  • Dacă România termină pe locul 2, jucăm cu Franța;
  • Dacă România termină pe 3, jucăm cu Spania sau Anglia.

VIDEO. Cele mai importante informații înainte de Slovacia - România

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (30)
dr.jivago
dr.jivago  •  26 Iunie 2024, 20:00

Vad pe aici postari cu deontologeala ieftina... Nu e rumegata ideea de a face egal cu slovacii... Ok! Sa jucam care, pe care... Dar ce sa vezi, slovacii calare pe noi.. Presing ioc, pase gresite fara numar, mijlocul praf, praf, apararea svaiter, Niță hăbăuc.... Dar gratargii , care se invinetesc cand aud de Steaua cer invariabil : " pe ei , pe mama lor! "... Nu mai zic ca , nici vorba de " pinalti" la sturlubaticul hopa mitica cu cordelutza... Jenant spectacol pus in scena de habarnistul Edi...

Campioniii27
Campioniii27  •  26 Iunie 2024, 18:38
Postat de xing_ro pe 26 Iunie 2024, 17:50

Lectie de moralitate ...de la puscarias ...yeah right nothing to see here !

si mandela a fost puscarias.

Campioniii27
Campioniii27  •  26 Iunie 2024, 18:38
Postat de Basarab1948 pe 26 Iunie 2024, 17:12

Lasa bre!Io am vrut sa relev inca odata-ce știe toata lumea-ca„nea”GG și cooperativa o pun de blaturi...normal!

pai tu pare ca nu ti-ai luat medicamentele,ce cooperativa visezi cand spre exemplu voluntari a pierdut absolut toate meciurile cu franarii si a incurcat Steaua in asa fel incat noi am pierdut titlu si ei au furat 5 titluri?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează