FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - OȚELUL

Notele GSP după FCSB - Oțelul: cine n-are MVP, să-și cumpere » Atacantul invizibil pentru Gigi Becali a făcut un meci magistral

FCSB - Oțelul / Foto: Cristi Preda (GSP.ro)
FCSB - Oțelul / Foto: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de - Publicat sambata, 27 iulie 2024 08:52 / Actualizat sambata, 27 iulie 2024 08:59

FCSB a fost învinsă de Oțelul în Ghencea, scor final 0-2, după o partidă în care roș-albaștrii, cu multe rezerve în primul „11”, nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. În schimb, gălățenii au practicat un joc curat, curajos pe alocuri și care a dat roade.

A fost primul meci al lui Kiki în Superliga pentru noua sa echipă, iar evoluția a lăsat de dorit. În același registru au jucat Haruț și Lixandru, iar în completarea lor s-a regăsit Nana Antwi, marea dezamăgire a lui Elias Charalambous.

De partea cealaltă, Juri Cisotti, cu o prestație consistentă, a fost MVP-ul duelului din etapa a 3-a pentru formația lui Dorinel Munteanu.

Notele primite de fotbaliștii celor de la FCSB

Vlad (6) - Nu a greșit la niciunul dintre cele două goluri, însă nu și-a salvat echipa în momentele dificile, iar acest aspect face diferența în rândul portarilor.

Antwi (4) - Un fundaș de bandă care nu știe să se apere nu este nimic altceva decât un mijlocaș ratat. Aceasta e și definiția lui. Nu a reușit mai nimic nici în ofensivă, astfel că primește cea mai mică notă dintre toți jucătorii.

Haruț (5) - La faza primului gol, întârzie în a-l bloca pe Cisotti. Nu își poate depăși statutul de rezervă care dă emoții. Pentru el, există doar meciurile fără miză. În rest, antrenorul nu se poate baza.

Chiricheș (5) - Dincolo de eroare de la deschiderea scorului, plasamentul său a fost unul deficitar pe tranziție negativă. În schimb, uneori a ieșit bine cu mingea la picior, atunci când echipa nu era atacată. A exagerat cu pasele aeriene lungi spre Luis Phelipe.

Kiki (5) - Pe tranziție negativă, intră în propriul careu și se debusolează. De multe ori a stat lipit de tușă, fără să pătrundă, fără să alerge prea mult. Inert și fără folos. Doar circumstanța l-a ținut pe teren pe toată durata meciului.

Lixandru (6) - Nu a știut să temporizeze și să creeze posesie pentru colegii săi. A pierdut mingi, a recuperat foarte puțin.

Alhassan (6) - S-a zbătut, dar fotbalul nu este doar zbatere. La un moment dat, și-a încercat și șutul, slab și eronat cadrat. A tras de el, nu s-a complicat, însă reușite foarte puține.

Phelipe (6) - Foarte firav atunci când și-a propus să pătrundă în careul advers și să tragă la poartă. A părut că nu are forță, astfel că a primit doar o repriză, după care a fost înlocuit cu Marius Ștefănescu.

Edjouma (6) - E campionul paselor scurte înapoi, așa își construiește și statistica. Atunci când e nevoit să schimbe direcția sau să trimită lung, eșuează. Fără vlagă și departe de ceea ce ar trebui să fie un coordonator de joc.

Musi (6) - Pe spații mici, scoate om din joc, dar problema lui apare când trebui să avanseze. Nu știe ce să facă cu mingea și să devină decisiv. Vede greu culoarele și în ultima treime se pierde.

Miculescu (5) - Certat cu golul când întâlnește un adversar care pune probleme. A trimis în bară, s-a lamentat. Nu oferă garanția golului nici pentru cei mai optimiști dintre fani. N-a primit și repriza a doua.

Antrenor: Elias Charalambous (5) - Nu și-a trezit jucătorii, iar echipa sa nu a părut dornică să lupte pentru toate punctele puse în joc. Schimbările nu au adus nimic în plus, dar nici nu poate fi arătat cu degetul pentru asta :)

Au intrat pe parcurs:

Băluță 46' (6) - A pendulat în spatele atacantului, iar când nu a avut soluție, a încercat să rezolve singur. Neinspirat și neconectat la meci.

D. Popa 46' (5) - Încă o prestație ca aceasta și nu-l va mai prinde nici banca. A ratat din trei metri trimițând mult peste poartă. Nu pivotează, pare că merge pe teren, cu capul în pământ stă mereu.

Ștefănescu 46' (6) - O situație care de obicei nu îi place, să intre pe parcurs. Ceva mai puternic decât Phelipe, însă cu aceleași nereușite.

Crețu 62' (6) - A fost introdus ca să-și primească pedeapsa Antwi, nu pentru a produce lucruri pozitive.

Baeten 62' (7) - A evoluat în centru și a încercat să creeze ocazii, să vină cu pase decisive și să-l pună în dificultate pe portarul Iustin Popescu. O atitudine pozitivă, unicul care a luptat pentru fiecare fază.

FCSB - Oțelul / Foto: Cristi Preda (GSP.ro)
FCSB - Oțelul / Foto: Cristi Preda (GSP.ro)
FCSB - Oțelul / Foto: Cristi Preda (GSP.ro)
FCSB - Oțelul / Foto: Cristi Preda (GSP.ro)
FCSB - Oțelul / Foto: Cristi Preda (GSP.ro)
+20 FOTO

Notele primite de fotbaliștii celor de la Oțelul Galați

I. Popescu (7) - Oțelul și-a găsit portar! Evoluție foarte bună, sigur pe el și reflexe magice în situații grele pentru defensivă. Un adevărat salvator!

Adăscăliței (6) - În duelurile cu Musi a fost de multe ori depășit. Ușor inconstant în efort și deficitar în a se apăra.

Cisse (7) - Confortabil cu mingea la picior, nu caută să scape de ea așa cum fac mulți fundași din Superliga. Atent și curajos când a fost nevoit să paseze lung.

Stefanovic (7) - A fost stânca din axul gălățean. Nu s-a alertat și a jucat aerisit, rațional. Când spațiile i-au permis, a evacuat simplu, fie spre Zhelev, fie pentru Zivulic.

Zhelev (7) - Antwi și Phelipe s-au izbit de el. Dârz și gata să se sacrifice pentru formația sa.

Lameira (6) - Dinamic în flancul drept, astfel că a fost oprit prin fault, la nevoie. A colaborat bine cu Maciel.

Zivulic (7) - A evoluat în fața apărării, dar asta nu l-a împiedicat să urce de fiecare dată când a putut. Așa s-a născut golul de 2-0, după o execuție superbă, puțin din afara careului advers. Puternic, decis și foarte implicat.

Teles (6) - Comunicarea sa cu Tănasă nu a excelat, dar și-a dus bine sarcinile la capăt.

Maciel (6) - Este cunoscută tehnica sa și capacitatea de a trimite mingea periculos pe poartă. Din păcate pentru el, jocul de tatonare și nivelul adversarului nu l-au lăsat să se exprime foarte bine.

Cisotti (8) - Atacantul transformat din mijlocaș central de către Dorinel Munteanu a arătat încă o dată calitatea de care dispune. Un control al mingii exemplar, tărie de sine și neiertător față în față cu portarul. Viziunea sa e rară în Superliga.

Tănasă (7) - I-a pus probleme lui Antwi și l-a găsit bine pe Cisotti. Nu s-a izolat în banda stângă și a căutat în multe moment să pătrundă central în careu.

Antrenor: Dorinel Munteanu (8) - Își cunoaște echipa la modul ideal, respectiv jucătorii în parte. Când FCSB a schimbat, a venit cu replica. Un as al prevenției și al planului dus la capăt cu măiestrie.

Au intrat pe parcurs:

Djuric 55' (6) - O soluție bună în locul lui Adăscăliței. Mobil, pregătit să intervină, a blocat foarte bine ofensiva adversă.

A. Rus 55' (6) - Sub jocul lui Tănasă, dar Oțelul a căutat să fie mult mai speculativă în partea secundă și pe contraatac.

A. Pop (79'), Juric (79') și N. Roșu (90+1') au evoluat prea puțin pentru a fi evaluați.

Arbitru: Moroiță Andrei (Ploieşti) 7. Asistenți: Orbuleţ Mircea (Bucureşti) 7, Dumitru Ionel Valentin (Gherghiţa) 7';

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
AUR a publicat lista pentru parlamentare: ce loc ocupă Gigi Becali » Scandal în partid, Simion spune: „Toți candidații au plătit!”
Superliga
AUR a publicat lista pentru parlamentare: ce loc ocupă Gigi Becali » Scandal în partid, Simion spune: „Toți candidații au plătit!”
Soția fotbalistului care a semnat astăzi cu FCSB câștigă 500 de euro zilnic dintr-o meserie a viitorului
Stiri extrasport
Soția fotbalistului care a semnat astăzi cu FCSB câștigă 500 de euro zilnic dintr-o meserie a viitorului
Colosul european e în pragul FALIMENTULUI » Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor mai are doar o zi să achite datoriile: „Meciul din week-end poate fi ultimul”
Handbal
Colosul european e în pragul FALIMENTULUI » Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor mai are doar o zi să achite datoriile: „Meciul din week-end poate fi ultimul”

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (10)
StMike
StMike  •  27 Iulie 2024, 17:11
Postat de VanBasten2000 pe 27 Iulie 2024, 09:03

Ce evaluari face gesepeul cand marea majoritate a fecesebistilor au 5 si 6?!

Nu inteleg notele, FC FCSB SA ar trebui sa aiba note sub 4 la ce a fost pe teren. Nu am vazut nici macar de o nota de trecere. Cum sa dai note de 5 si 6 unora ca Lixandru, Felipe, Alhassan, Popa,Harut, Cretu, Edjouma si, mai ales, Kiki si Miculescu? Echipa din Berceni nu a avut niciun jucator macar slab, nu zic mediocru, ca mediocru este peste cel slab. In plus, la consoane nu e vorba doar de valoare, ca unii, mai mult sau mai putin, mai au, e vorba de modul de pregatire al meciului. Nu au trasee si pare ca fiecare face ce vrea iar aici inseamna lipsa de autoritate din partea staff ului. Data de implicarea marelui carmaci din Pipera si loja. Nu am vazut atacanti mai slabi decat Miculescu si Popa! L-a dat pe italian ca sa ramana cu astia? Isi merita soarta! A schimbat sistemul in 4-2-3-1? Poate pe foaie, in teren e o bulibaseala demna de cascadorii rasului. Iti e sila cum ies dupa meci si unii cica isi asuma, gen Vlad, altii dau vina pe rau, ram, carnacior, telemea si salam. Pe indolenta si lipsa de valoare niciodata. Un lucru e clar, s-a ratat pregatirea, traseele lipsesc, valoarea individuala e scazuta iar timp de trasee si strategie nu mai ai. Iar cand din minimul de fotbal prestat vine un Miculescu si rateaza cu poarta goala sau un Popa care da oriunde numai in poarta nu, atunci ai probleme. Cand nu ai cap la transferuri si visezi doar bani, asa vei avea. Doar ca va fi cu minus! Detalii....Circul e insa asigurat! Sa vedeti marti iures!:)

saruman2024
saruman2024  •  27 Iulie 2024, 14:38
Postat de VanBasten2000 pe 27 Iulie 2024, 12:40

Ferguson de la Fuente are nota 9. Peste Dorinel.

Asa DA !

zetanu
zetanu  •  27 Iulie 2024, 13:35
Postat de florar pe 27 Iulie 2024, 12:56

Dacă Cissoti juca la Steaua antistelistii vedeau de cate ori era la pământ !!! Pe Olaru îl acuza oricum de așa ceva...Când este vorba de Steaua antistelistilor le place și antifotbalul !!!

Ce antistelisti, prietene? Voi sunteti fecesebisti din Ilfov. Jucati in drumul taberei ca n-aveti casa voastra, dar pare ca faci o confuzie. Voi sunteti galben-albastru-rosii din berceni, un mutant inventat de gigica intr-o pauza de muls :)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează