FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - RAPID 1-1

Mitriță, după 1-1 cu Rapid și convocarea la națională: „Am dominat total!” + „Să revin la națională este tot ce-mi doream”

Alexandru Mitriță, în Craiova - Rapid // foto: Ionuț Iordache (GSP) +15   FOTO
Alexandru Mitriță, în Craiova - Rapid // foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 31 august 2024 23:49 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2024 05:48

Alexandru Mitriță, 29 de ani, a comentat remiza cu Rapid, 1-1, în care el a înscris golul Universității Craiova, dar și revenirea la echipa națională, el fiind convocat pentru meciurile „tricolorilor” din septembrie.

Activ, Mitriță și-a trecut numele pe tabelă în Universitatea Craiova - Rapid. Nu a înscris din acțiune, ci de la punctul cu var. Giuleștenii reușiseră să deschidă scorul prin Braun, iar după golul de 1-1 nu s-a mai marcat. Mitriță consideră că echipa lui merita cu prisosință victoria.

+10 FOTO

Alexandru Mitriță, după Universitatea Craiova - Rapid: „Am dominat tot jocul”

„Zic că am dominat total jocul, am avut ocazii de a marca, de a câștiga. Important este că nu am pierdut. Rapid este o echipă de tradiție, cu jucători foarte buni. Ne doream victoria, dar este bine că am luat și un punct.

Am avut un joc foarte bun de posesie, am câștigat duelurile, ne-am creat ocazii, am avut și eu două ocazii, dar din păcate nu am putut marca.

Vrem să luăm fiecare meci în parte. Vor urma meciuri foarte grele, cu adversari foarte buni”, a comentat extrema Craiovei.

Alexandru Mitriță, după ce a fost convocat la națională: „Tot ce-mi doream”

Întrebat despre faptul că apare în lotul alcătuit de Mircea Lucescu pentru meciurile cu Kosovo și Lituania, jucătorul Craiovei a afirmat că este „o bucurie imensă”.

„Este tot ce-mi doream, după un sezon foarte bun, acum iarăși un start de sezon bun. Sunt bucuros că reprezint din nou echipa națională. Sunt bucuros că îmbrac din nou tricoul echipei naționale, sper să fiu într-o formă bună și la echipa națională”, a adăugat el.

Totodată, a explicat de ce a refuzat ofertele pe bani mulți, venite din Golf:

„Da, au fost oferte pe bani foarte mulți, dar am venit cu un singur gând la Craiova. Știți foarte bine cât de mult înseamnă pentru mine această echipă, acest oraș. Vreau să le ofer tuturor fanilor, orașului Craiova, oltenilor, vreau ca peste ani să nu se vorbească că Mitriță a jucat pe la arabi și a câștigat bani, vreau ca numele meu să rămână înrămat undeva. Vreau să rămân, să luptăm pentru a câștiga titlul”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Liga 3
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează