FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - RAPID 1-1

Rotaru a intrat la TV după miezul nopții: „Sunt negru de supărare, am pierdut 3 puncte cu Rapid și Dinamo!” + Ce transferuri îi promite lui Gâlcă

Mihai Rotaru / Foto: GSP.ro +15   FOTO
Mihai Rotaru / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2024 00:37 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2024 05:46

Mihai Rotaru, acționarul majoritar de la Universitatea Craiova, s-a declarat nemulțumit de remiza cu Rapid, 1-1, considerând că echipa lui i-a fost net superioară trupei din Giulești.

Prezent la meci alături de jumătatea lui, omul de afaceri simte că echipa lui traversează o perioadă nefastă. În ultimele două etape, Universitatea a obținut un singur punct. Rotaru consideră că alb-albaștrii meritau măcar 3 puncte în plus, la cum au jucat.

Mihai Rotaru, după Universitatea Craiova - Rapid: „Au trecut o dată linia de mijloc și au dat gol!”

„Sunt negru de supărare. Mă uitam la un moment dat, era ca la handbal. Ei se apărau pe 11 metri, dar nu a intrat. Un meci pe care l-am controlat și pe care trebuia să-l câștigăm în mod normal.

Au trecut o dată linia de mijloc și au dat gol. Sunt supărat, pentru că am luat un singur punct. Consider că am pierdut cel puțin 3 puncte din dubla cu Dinamo și Rapid. De ce? Asta întrebați-i pe domnii Cârțu, Gâlcă.

Am spus-o și o repet: eu văd meciul ca suporter. Nu pot să-mi dau seama. La prima vedere, pur și simplu n-a vrut să intre. Chiar vorbeam la pauză cu colegii mei din tribună. Le spuneam că dacă nu le dăm noi mingea, ei nu pot să ne-o ia.

Din păcate, traversăm o cădere. Valoarea nu poate fi pusă în discuție. Poate o pasă proastă, care sperăm să țină doar aceste două meciuri. Din fericire, am acumulat puncte bune în primele 6 etape, dar trecem printr-o «semipasă» proastă și suntem foarte supărați.

Fotbalistic vorbind, am arătat fotbal în seara asta. Cu Dinamo era greu pe «orezăria» aia”, a concluzionat Rotaru la PrimaSport.

Mihai Rotaru mai promite două transferuri

Rotaru a repetat ideea că îi va aduce întăriri lui Costel Gâlcă, un atacant și un mijlocaș central care să semneze până la finalul mercato:

„Trebuie să mai aducem 2 jucători, suntem all in pentru ei. Un atacant și un mijlocaș central. Meritam mai mult din aceste două meciuri, măcar 3 puncte în plus. Îi aducem până săptămâna viitoare”.

Alte idei ale lui Mihai Rotaru:

Suntem mulțumiți de Costel, face o treabă foarte bună. Cum a fost ca jucător este și ca antrenor: serios, organizat. Nu ne-ar strica și puțin noroc. Ne-a cam lipsit în ultimii ani.

Andrei Ivan are nevoie de încredere, de câteva reușite. Începuse bine anul trecut. Avem nevoie de Ivan într-o formă foarte bună. Are calități extraordinare, dar pentru a-și recăpăta încrederea are nevoie de reușite.

Rapid a fost mult mai slabă decât noi în seara asta, dar are mult potențial. Sunt convins că va mai aduce jucători, că va fi lucrată de Șumudică, care este un antrenor foarte bun, dar în seara asta a fost o diferență clară de valoare între noi și Rapid.

Mora este fotbalist. Exact ce spunea Costel când l-am adus, că va avea nevoie de o perioadă de două luni, mai lungă decât un jucător obișnuit, pentru că are o masă musculară foarte mare. Anzor ne va lipsi foarte mult, dar a intrat Screciu.

Nu exclud vânzarea nimănui. Au fost oferte considerabile pentru câțiva jucători, dar nu ne-am despărțit de ei. Însă putem lua decizia să vindem, în cazul în care ar veni anumite oferte.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Liga 3
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (18)
S0s0
S0s0  •  01 Septembrie 2024, 12:32

Alții care n-au ratat absolut nici o ocazie ca să demonstreze în Europa că sunt paraleli cu fotbalul. Echipe din Albania, Slovenia sau Israel sunt un nivel mult prea înalt pentru patron și pentru vedetele lui de doi lei.

saruman2024
saruman2024  •  01 Septembrie 2024, 12:10

GG2 si incompetenta !

craiovamaxima
craiovamaxima  •  01 Septembrie 2024, 11:57

De ce sa-i intrebam pe Cartu si pe Galca cum s-au pierdut 3 puncte? Nu ei au ratat prosteste in ambele meciuri. Echipa incepe, cat de cat, sa se lege, putine pase spre inapoi ( n-a jucat Azorel, specialist in asa ceva), prin urmare, de ce sa nu se bage iar marele finantator sa faca un nou haos?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează