INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  URUGUAY

VIDEO Surpriza pregătită de Lionel Messi și Neymar la retragerea lui Luis Suarez de la naționala Uruguayului

Luis Suarez, Neymar și Lionel Messi în tricoul Barcelonei / Foto: Imago Images
Luis Suarez, Neymar și Lionel Messi în tricoul Barcelonei / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 07 septembrie 2024 13:39 / Actualizat sambata, 07 septembrie 2024 18:10

Lionel Messi (37 de ani) și Neymar (32 de ani) au oferit un moment inedit pe stadionul Centenario din Montevideo, la retragerea lui Luis Suarez (37 de ani) de la naționala Uruguayului. Suarez a fost omagiat de conaționalii săi la finalul meciului cu Paraguay, iar coechipierii cu care a scris istorie în atacul Barcelonei nu l-au uitat, chiar dacă nu au putut fi prezenți la eveniment.

Messi și Neymar i-au transmis mesaje celui poreclit „El Pistolero”, redate pe ecranul stadionului din Montevideo. Messi s-a declarat norocos că a putut să joace alături de Suarez și a elogiat moștenirea actualului său coechipier de la Inter Miami.

VIDEO » Lionel Messi, mesaj emoționant pentru Luis Suarez: „Am avut norocul să fiu alături de tine”

„Salut, grăsuțule! Am vrut să fiu prezent și să înregistrez acest videoclip în această zi care este atât de semnificativă pentru Uruguay. Este o zi atât de specială pentru tine, pentru familia ta, pentru oamenii din Uruguay, pentru oamenii din fotbal în general, pentru ceea ce ești tu, pentru ceea ce ai dat echipei și țării tale.

Am avut norocul să fiu alături de tine și știu cât de greu a fost să iei această decizie, pentru că știu ce simți atunci când joci pentru Uruguay. Sper să te bucuri de acest omagiu pe care ți l-au oferit. Ei ți-l fac, meriți mai mult decât ți-am spus, pentru tot ce i-ai oferit acestei naționale. Pentru că mereu ai ieșit din drumul tău și ai oferit totul până în ultima zi.

Ai lăsat o moștenire foarte mare pentru oamenii care sunt astăzi aici, pentru noile generații care apar. O etapă foarte importantă a carierei tale se termină, dar au mai rămas mulți ani în fotbal. Și sunt fericit că sunt aici, că ne întoarcem să fim împreună în aceeași echipă, de care ne bucurăm în fiecare zi.

Sper să te bucuri în această noapte alături de cei dragi și de acei oameni pe care i-ai avut mereu atât de aproape și pe care ți i-ai dorit mereu” a fost mesajul lui Lionel Messi pentru Luis Suarez, conform Marca.

Neymar către Luis Suarez: „Te iubesc foarte mult”

Mult mai direct în exprimarea sentimentelor sale a fost Neymar. Starul brazilian al lui Al-Hilal i-a transmis lui Luis Suarez că îl iubește foarte mult.

„Este o zi tristă, dar și fericită pentru tot ce ai făcut pentru echipa națională și pentru ceea ce ai trăit: ți-ai condus echipa la cel mai înalt nivel în fotbal. Este o onoare să te cunosc ca persoană și să joc împotriva ta este foarte dificil.

Îmi amintesc mereu de conversațiile noastre și de momentele noastre. Știu că este o zi tristă pentru uruguayeni, dar cu siguranță vei rămâne în inimile lor, în amintirile lor și în istoria din Uruguay. Vă trimit o îmbrățișare, te iubesc foarte mult și suntem mereu împreună”, i-a trasmis Neymar lui Suarez.

MSN, unul dintre cele mai puternice triouri ofensive din istoria fotbalului

Lionel Messi, Neymar și Luis Suarez au format la Barcelona, între 2014 și 2017, una dintre cele mai emblematice triplete din istoria fotbalului.

Trioul MSN a câștigat Liga Campionilor din 2016, de două ori La Liga (2015 și 2016), Campionatul Mondial al Cluburilor (2016), Supercupa Europei (2016) și de 3 ori Cupa Regelui (2015, 2016 și 2017).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
Superliga
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (1)
Vardy.Party
Vardy.Party  •  07 Septembrie 2024, 16:44

Idolul lui Neymar e Torje.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează