FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid l-a trimis pe Omar El Sawy la rivala din Superligă! Clubul confirmă mutarea

Omar El Sawy // Foto: Cristi Preda
Omar El Sawy // Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat sambata, 07 septembrie 2024 19:10 / Actualizat sambata, 07 septembrie 2024 19:42

Omar El Sawy (20 de ani), mijlocașul ofensiv de la Rapid, a fost împrumutat timp de un an la Sepsi Sf. Gheorghe.

Adus în urmă cu un an de la Csikszereda, El Sawy nu s-a impus la Rapid. Tocmai din acest motiv, el a fost trimis la Sepsi pentru a prinde minute.

Mijlocașul ofensiv a semnat deja cu echipa covăsneană pe un an și va juca sub formă de împrumut la Sepsi, potrivit jurnalistului Emanuel Roșu, informația fiind confirmată și de sursele GSP.

Omar El Sawy, de la Rapid la Sepsi

Omar El Sawy a jucat la Rapid doar 3 meciuri în acest sezon, bifând în total 38 de minute în tricoul alb-vișiniu. Nu va fi o pierdere pentru Marius Șumudică, care are la dispoziție mijlocași ofensivi mai experimentați, precum Hasani, Papeau sau Xian Emmers, dar și soluții pentru regula U21, precum Rareș Pop, Ignat și Borza.

Omar a jucat doar 10 partide pentru Rapid, în care nu a reușit să marcheze, a dat doar un assist. Lipsa partidelor se vede și în cota lui. În 2023, în momentul transferului, El Sawy era evaluat la 250.000 de euro pe Transfermarkt.

În acest moment, cota lui se ridică, potrivit Transfermarkt, la 100.000 de euro. Jucătorul român care re și cetățenie egipteană a fost cumpărat de Rapid cu 400.000 de euro de la Csikszereda și a semnat cu giuleștenii până în 2028.

În iarna acestui an, și Csikszereda se interesase de un împrumut al lui El Sawy. Afacerea nu s-a concretizat în acel moment.

Tata a fost pasionat de fotbal. Au fost momente în care, poate, fotbalul nu era viitorul meu palpabil, dar tata m-a împins și mi-a dat încrederea necesară să realizez ce sunt. El e fan Al Ahly, egiptean fiind. Este foarte obiectiv cu mine, chiar dacă, tatăl meu fiind, ar putea să fie subiectiv.

Știu că-n momentul de față nu sunt genul de fotbalist care să facă diferența, mai am multe de învățat. Fizic, mental și tactic trebuie să mai cresc, dar, indiferent că va mai dura o lună, două sau șase, sunt ferm convins că, inevitabil, cu ajutorul lui Dumnezeu voi ajunge un fotbalist care să ajute Rapid

- Omar El Sawy, în momentul transferului la Rapid

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
Superliga
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (8)
Moshu_Shukaru.1948
Moshu_Shukaru.1948  •  08 Septembrie 2024, 12:00
Postat de teleleu_ionel pe 08 Septembrie 2024, 00:43

Sunt 2 propozitii, analfabetule shukar. Mai du-te pe la scoala neterminata, vita.

În textul „Cei care știu fotbal și l-au văzut, spun că este Balaci 2.”, în lumina celor învățate în școala generală, subiectul este reprezentat printr-o propoziție subordonată relativă - „care știu fotbal și l-au văzut” iar predicatul - „spun”! Ceea ce înseamnă că virgula pusă de tine e total aiurea! Cum spuneam, în loc să profiți din plin de anii de școală, ai preferat să umbli teleleu pe coclauri! Și tot tu te miri că te iau peste picior copiii din cartier.

teleleu_ionel
teleleu_ionel  •  08 Septembrie 2024, 00:43
Postat de Moshu_Shukaru.1948 pe 07 Septembrie 2024, 22:27

Altul care pune virgulă între subiect și predicat! Așa se întâmplă dacă, în loc să mergi la școală, umbli teleleu. Acum râd de tine toți copiii din cartier!

Sunt 2 propozitii, analfabetule shukar. Mai du-te pe la scoala neterminata, vita.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  07 Septembrie 2024, 23:37
Postat de teleleu_ionel pe 07 Septembrie 2024, 19:52

Cei care stiu fotbal si l-au vazut, spun ca este Balaci 2. Vedem.

Păcat ca l-au împrumutat. E un jucător foarte bun - viteza, dribling, bun păsător...trebuia doar băgat mai mult în teren . E cu mult peste Hasani și Carjan , chiar dacă acesta din urma nu a primit mai multe șanse de la Bergodi care, se pare, avea ceva cu el...nu-l placea . Un antrenor te poate ridica sa ingropa pt ca nu-i place fata ta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează