FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Sepsi, reacție oficială despre transferul lui Denis Ciobotariu la Rapid

Denis Ciobotariu/ foto Imago Images
Denis Ciobotariu/ foto Imago Images

Articol de , - Publicat sambata, 07 septembrie 2024 19:52 / Actualizat sambata, 07 septembrie 2024 20:38

Attila Hadnagy, directorul general de la Sepsi, a declarat că Denis Ciobotariu (26 de ani), fundașul central al echipei covăsnene, nu va ajunge la Rapid.

Stoperul lui Sepsi e pe placul lui Marius Șumudică și a fost dorit la Rapid. Doar că echipele nu au ajuns la un acord, pentru că Sepsi nu ia în calcul să se despartă de unul dintre cei mai importanți oameni ai ei.

Rapid și Sepsi tocmai ce au încheiat o afacere, împrumutul lui Omar El Sawy de la echipa giuleșteană la cea din Sf. Gheorghe, dar pentru transferul lui Ciobotariu nu au ajuns la un consens. Șeful lui Sepsi spune că venirea lui El Sawy nu reprezintă o condiție de deblocare a mutării lui Denis în Giulești.

Denis Ciobotariu are interzis la Rapid

„În acest moment, nu sunt șanse ca Denis Ciobotariu să ajungă la Rapid”, a spus Attila Hadnagy pentru GSP.ro.

Fundașul central de la Sepsi, trecut pe la Dinamo și CFR Cluj, e pe placul lui Șumudică încă dinainte ca acesta să ajungă antrenor la Rapid. Tehnicianul l-a lăudat pe fotbalist în această vară, iar acum l-a vrut sub comanda sa.

Cum mutarea nu s-a realizat, giuleștenii nu se vor despărți momentan de un alt stoper. Rapid îi mai are în centrul apărării pe Cristi Săpunaru, Alexandru Pașcanu, Cristi Ignat, Paul Iacob și Filip Blazek.

Denis Ciobotariu a fost integralist la Sepsi în primele 8 etape din acest sezon, marcând și un gol. El e la Sf. Gheorghe de doi ani, fiind adus de la CFR Cluj. A mai jucat în carieră la Dinamo, Chindia și FC Voluntari.

Ciobotariu a adunat 109 meciuri în Superliga, iar la Sepsi a jucat de 87 de ori în toate competițiile, inclusiv în preliminariile Conference League. Denis e cotat la un milion de euro pe Transfermarkt.

7 trofeeare Denis Ciobotariu în CV: 3 titluri în Liga 1, 3 Supercupe ale României și o Cupă a României

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
Superliga
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (7)
Barna
Barna  •  08 Septembrie 2024, 09:34
Postat de aspida pe 07 Septembrie 2024, 21:05

Duta, dar fotbalistul asta a "trecut" pe la Dinamo, sau a fost crescut de Dinamo ?

A fost crescut la Dinamo unde n-a corespuns și a fost împrumutat la Chindia. De acolo a fost luat de CFR, unde iar n-a corespuns și a fost împrumutat la Voluntari. De acolo a ajuns la Sepsi, unde e mare vedetă în ochii lui Suciu!

lefter_popescu
lefter_popescu  •  07 Septembrie 2024, 23:28

Domnilor , de unde ați tras concluzia ca Ciubotariu are interzis la Rapid . Voi nu realizați ca Sepsi trage de timp ca să obțină un preț cât mai bun de la cei din Grant ? Dacă nu-l ia acum...la iarna îl va transfera sigur pt ca Gigi Valiza , fiind pe drojdie , nu le va plăti banii pe Stefanescu...sau poate îl va trimite înapoi cu " scuzele de rigoare" plus o suma simbbolica ( 25.000 euro) pt ca si-a bătut joc de jucător.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  07 Septembrie 2024, 23:19
Postat de Dr.Hoock pe 07 Septembrie 2024, 22:30

Dioszegi încarcă să-l pacaleasca pe Sucu cu Ciobotariu cum l-a pacalit pe Gigi cu Stefanescu!

Amice cred ca greșești. Gigi Valiza l-a păcălit Dioszegi . Pe de-o parte ca nu i-a plătit milionul iar pe de alta parte , în condițiile neplatii, Stefanescu nu joaca la Sepsi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează